Poradna duly
Jana Čurdová
Haidule a myslíš, že to do dubna vaši nepoznají?
i když, všechno je možný, ale to já bych se musela zabarikádovat, aby mě mamka neviděla, ta by to na mě poznala ![]()
Soni
no,rodiče jsou od Plzně,my jsme z Prahy,ovšem pokud budu mít panděro jako poprvé–138cm,tak to poznají hned
.Budu se snažit,holt se vyhýbat návštěvám zjara…uvidíme.Byla bych moc ráda,kdybych to schovala až do těch narozenin v dubnu,alespon mamku ušetřím dalších starostí,starostí o mě.Teď toho mají sami dost,staví si chalupu¨,peníze nic moc… Bude to takhle lepší i pro ni.Aspon bude mít pořádné překvápko ![]()
Holky,
tak já se pro dnešek loučím.. Přeji hezký zbytek dne a jinak hezký víkend, ale to se tu určitě ukážu.. Pa a opatrujte se..
Haidule tý jo tak na mě to poznají brzo, včera se mě dokonce zeptala sousedka na patře jestli nejsem náhodou těhotná ![]()
pavlus no,na mě jde také třeba poznat že jsem těhotná,ono možná i na tobě jen se nevnímáš–mohou to být výkyvy nálad apod… ale třeba já konkrétně mám ten problém,že jsem hrozně cítit.Když jsem na záchodě tak pokaždé používám vlhké ubrousky a i si musím přes den vyměnit kalhotky.Pamatuju při minulém těhu,se mě známá ptala zda smrdím,říkala jsem že ne ale pravda byla ta,že ano.Několikrát denně jsem si měnila kalhotky,nebylo to od výtoku,prostě byly cítit v tříslech i byly zabarvené..Vůbec nechápu jak to mohlo být,zda ty hormony že ty žlázy v tříslech fungovaly až moc…nevím,ale fakt je že se občas cítím už teď i přes oblečení,takže hygiena častá ![]()
Haidule ona na mě že jsem hrozně zelená a tak a permanentně nasraná jsem taky, hlavně včera jsem se zase vytočila
a dneska to bude mít dohru. ![]()
Ahoj při neděli zdravím všechny.Loan s tím leknutím tě uplně chápu.Bojím se ted taky lízt do auta.My to zatím taky neřekli a doufám že to vydržíme do vánoc.Rodiče taky bydlí dál tak se tak nenavštěvujeme.V pátek jsem musela k doktorovi začala jsem špinit.Dostala jsem ascorutin a mám ležet.Viděla jsem srdíčko a vše je v pořádku.Tak polehávám a moc sem ani nestíhám psát.Na mě to bude asi taky brzo poznat pořád se přiblble uculuju. ![]()
ahoj holky,
tak jsem vás konečně dočetla…;-)
ohledně vašich otázek:krásnou novinu rozhlásím asi kolem těch Vánoc. To bude nejideálnější čas… a nejhezčí. Pěkně jsme to trefili.
Já jsem objednaná až na 4.12. k dr, tak snad to do té doby vydržím. Byla jsem na krvi asi tak 10DPO,čárka byla celkem silná, vyšlo mi 55,1 hCG. Není to málo? Já vím,že jsou různé tabulky,ale mám hrozný strach, že to nevyjde. Je to tím, že jsem loni přesně touhle dobou byla těhotná (TP7.7.), ale mimi to v 12tt vzdalo. Bylo to už druhé nevydařené těhu.
Jsem teď na mateřské s Terezkou, takže do práce nechodím. Akorát jsem si před prázdninama odskočila odstátnicovat, ať mám VŠ z krku. Je mi 23 a bydlíme v Ostravě…
Killi tak se pěkně opatruj, ať špinění přestane. Taky mám ascorutin na špinění.
přeju vám všem krásnou neděli ![]()
Ahojky holky, tak jakýpak jste měly víkend??
No u mě byl takový normální. Měli jsme nějaké návštěvy, tak to uteklo, jako voda..
Jinak je mi dnes nějak blbě od žaludku.. a dnes v noci jsem zažila svoji nejhorší noc za poslední rok..
Normálně mě v noci probudil strašný pocit, jako že se mi chtělo na malou.. Hned jak jsem se zvedla, tak jsem utíkala na záchod, prot. se to opravdu nedalo vydržet.. konečně jsem doběhla na záchod a v tom se mi udělalo strašně blbě.. seděla jsem na záchodě.. začala se mi motat hlava.. bylo mi strašně na zvracení a úplně se mi udělaly mdloby před očima, že jsem normálně chvíli neviděla a neslyšela.. Fakt to byla hrůza a vůbec nevím od čeho by to mohlo být.. Už se mi to stalo kdysi.. ale teď jsem měla velký strach o mimíska..
Holky ani nevíte co bych dala za to teď být pár dnů doma a ležet.. Jsem opravdu dnes nějaká vyčerpaná.. a otrávená.. Ach jo..
Ivkko podle popisu bych tipovala na nízký tlak… taky se mi to v prvním těhotenství občas stávalo… ale určitě se opatruj a jestli máš pochybnosti a možnost jít k lékaři, tak neváhej…;-)
víkend byl uklízecí… a návštěvní…což nejde dohromady a vyplývá z toho, že pořád máme doma pěkný binec. Co jsme uklidili, děcka zase rozházely… ale nevadí…;-)
těhotenské nevolnosti mě zatím míjejí, tak uvidíme, jak dlouho…
zuzanasinova no kdyby to byl nízký tlak, tak by to bylo dobrý. Měla jsem obavy, co by to asi tak mohlo být, když už se mi to i dřív párkrát stalo..
ahoj holky, zdravím po víkendu ![]()
Zuzi my taky měli uklízecí víkend, kluci byli u tatínka, no, takže jsme toho moc nestihli
a jak se máš, kdy jdeš vlastně na nějakou kontrolu? už to vidím, 4.12., a myslím si, že jsi na krvi byla brzo, teď už je hcg určitě vyšší ![]()
Ivi a nemůžeš si vzít volno a ležet? já tyhle stavy mívám, i když nejsem těhu, mám extrémně nízký tlak, tak je mi takhle blbě často, možná to bylo tím, jak jsi rychle vstala, ale každopádně na sebe dávej pozor ![]()
killi tak hezky odpočívej, ať jsi brzo zase v pohodě
mimochodem, já se blbě tlemím poslední dobou pořád, a přijde mi, že všichni mluví o těhotenství,to pak děláým, že je neslyším
oni sice nemluví o mně, ale stejně, abych se neprokecla ![]()
Haidule tak naši bydlí od nás 100 km, ale s mou smůlou přijedou na návštěvu, když budu celý den zvracet, už to vidím v barvách
to si potom povíme, u koho se na to přišlo dřív než bylo v plánu ![]()
Krásné ráno holky!!
Ivkoo to co popisuješ je klasika sytuace,když vstaneš moc prudce,tím jak si moc rychle stoupneš,mozek se ti odkrví…prostě krev tou rychlostí ti padne dolu…a tím jak mozek honem nemá tolik krve,můžeš mít závrať,nevolno,bílo před očima.Obzvášť teď v těhu kvůli nízkému tlaku doporučuji pomalé pohyby.
Tak já své těhoteství úplně debilně prokecla!!!Já jsem normálně krá…!!!! Byli jsme si udělat hezký den při sluníčku,malýho dali našima jeli na oběd kde pracuje spolužačka.POtom říkám mamce: Víš že je Gábina těhotná?Ve 4.měsíci.....My tam přijedeme a já říkám: Jééé vy těhulíte!!!My taky,jsem v sedmým,no já v 17...... a zásek…pak jsem si to uvědomila.No já láteřila na sebe potom v autě!!naši koukali jako puk,oni si to napřed neuvědomili co jsem řekla ani manžel,řekl mi,že kdybych se nezasekla a nezačala smát tak by jim to možná nedošlo…no jo jno…a je to venku ![]()
Jina mě už také docela pobolívají záda,jen nevím zda je to tím,že čekáme až dorazí nová,lepší postel,nabo kvůli těhu.Jsem si říkala že se asi přestěhuju do obýváku,tam s emě spí báječně
včera jsem zase vythula s prckem v 19h a vzala si to až do rána,k tomu tam ještě šplouchající voda od rybiček…no paráda,krásně jsem se vyspala ![]()
Haidule tak přesně takhle si to představuju i u sebe
tak dlouho si budu dávat bacha na pusu, až to normálně vykváknu
tak co, už je to venku, ale byli rádi, že jo? ![]()
Holky, tak to jste mě uklidnily..
Asi to opravdu je od toho nízkého tlaku.. No musím si na to dávat pozor a nelítat v noci jak střelená..
… jsem hned nějak klidnější..
Haidulue teda to jsi se pěkně prokecla..
.. no ale já se bojím, že taky budu to samý.. A hlavně tchýně to na mě poprvé, když jsem byla těhu hned prej poznala.. sice nevím, jak.. noo tak jsem zvědavá, jestli už i teď má nějaké tušení..
Noo musím si do Vánoc na to dát pozor.. ![]()