Poradna duly
Jana Čurdová
holky, jak se dneska cítíte? Po mě je jak po žabě,půlku večera a noci jsem probulila, ale snad mám na chvíli pokoj, asi jsem fakt těhu, bulím furt ![]()
Tak já jsem zatím v pohodě…akorát mám dost nafouklé břicho..takže když v práci sedím musím si rozepnout knoflík…ale jinak zatím žádné extra příznaky nemám. No možná jsem citlivější na různé pachy..
Noo tak jak já už jsem tu psala.. tak mě strašně bolí záda, ale dá se to přežít.. Ty záda mě třeba nebolí celý den, ale vím o tom občas.. Noo a dnes mám i takovou divnou chuť v puse..
.. ještě k tomu je mi tu v práci zima.. tak mám na sobě vestu a piju čajík a už je to lepší..
.. A taky mi je občas divně od žaludku, tak doufám, že to u toho zůstane..
já měla nafouklý břicho minulý týden, teď už je to míň, jinak mi pachy zatím nevadí, akorát včera mi vadilo, když jsem přišla do kuchyně, tak jsem cítila kafe, co si vařil přítel, ale třeba jsem si to vsugerovala
jen už bych chtěla jít k doktorovi, chci to mít potvrzený
jo a taky mám plnější prsa a jsou citlivý, ale z boku
Ivi koukám, že máš růžový metřík
že bys přivolávala holčičku?
jj holčičku bych MOC chtěla, ale když to bude chlapeček, tak taky budu ráda.. ![]()
h.sona neboj brzy se dočkáš a budeš to mít potvrzené
ten týden uteče, jako voda..
tak já si došla znovu na krev a vykukuju tady novou a další těhulku taky šla dneska na krev a některé ji znají:-)
Holky hezky se nám to rozrůstá co?
Jinak mě je dneska docela dobře výjimečně
ahoj Pavli a kdy budeš mít výsledky té krve? tou těhulkou jsi myslela Zuzku? nebo máš v záloze další, hmm? ![]()
No taky Loan jde dneska na krev…a ještě jedna holčina od nás ze snažilek…Kuba…snad přijdou s dobrými výsledky ![]()
a ještě duupka by mohla dorazit,jen teď nevím, jestli nespadá do června ![]()
ja jsem zatim anonym (asi anonym č.2), ale sleduju vas:) u nas se asi zadarilo po roce snazeni a v pondeli jsem objevila // a jsem z toho jeste ted mimo:) takze se objednam k dr. a kdyz bude vse ok, pujdu k vam:)
jinak jak psala myslim Ivka, tak me je dnes strasna zima v praci, je mi zle, ale vylozene na zvraceni to neni a spala bych.....tu divnou chut v puse mam od uterka:(
papa h.
Anonymni 2.. vítám tě tady a gratuluji k těhulkovství
. Doufám, že se k nám brzy přihlásíš.. ![]()
Tak devcata a zeny,mame konecne fotogalerii!!!!Tak sup sup fotky svoje,svych drahych polovicek i deti kdo mate!!!!At se lepe seznamime.Je to cervenec 2009
Jinak ja mam zase problemy s usnutim,koukam do stropu pomerne dlouho…jindy jsem behem 5 minut spala…prsa boli a boli,za chvili asi bude vymena podprsenky za vetsi,bohuzel manzel ma zakaz na ne sahat,takze milovani je u nas spise na veselejsi vlne…zhave noci si musime nechat na jindy
.Citlivost uz take rapidne stoupa…no jak to tady ctu tak myslim si,ze bychom si ani nemuseli delat ty testy a vedeli bychom ze jsme tehotne
.Stejne kdyz to tak vezmu ze je to moje druhe tehu,prijde me to vsechno jako zase uplne nove
Skvele si to uzivam.
Take vitam nove prichozi a dalsim ostatnim preji bezvadne vysledky! Pokud vahate s doktorkou…ona vas beztak objedna az na 6t+ aby bylo videt neco na UTZ a pokud nemate krev,skocte si rovnou na krev at to mate hotove a nezdrzujete se potom ![]()
Haidule téda ty jsi šikovná, že jsi to tak zařídila..
.. Až budu doma, tak sem určitě dám nějaké foto, ale vidím to asi až na víkend, až bude trochu klidu.. Budu se snažit co nejdříve sem něco vložit. ![]()