Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj Vercas tak vítej, jen tak dál, holky, měly bychom vytvořit nějaký seznámek ![]()
Ahojky vercas vitej mezi nami! Neboj,priznaky se brzy dostavi,rekneme za tyden budes mooc dobre vedet ze jsi tehotna ![]()
Holky psala jsem do adminovske sekce zda by nam nevytvorili fotogalerii ,ze bychom si tam zatim mohli dat nase fotecky a manzely a prvni deti apod…
Nebo da se fotogalerie verejna vytvorit normalne normalnim clovekem?
Co dvojcatek se tyce ,alespon co jsem studovala tak krome dedicnych sanci je tady i sance pokud zena otehotni ihned po vysazeni antikoncepce.Protoze hladina hormonu je nestabilizovana,proto take doktori doporucuji otehotnet az tak pul roku po vysazeni prave kvuli vyrovnani hladiny hormonu,a take proto si Cinanky nechavaji predepsat specialni hormonalni leky aby mely dvojcata,protoze u nich je dovoleno jen jedno dite. No ale komu neni souzeno,tomu se nezadari
. Ja co potratila poprve tak to byla dvojcatka,navic jedno zustalo ve vejcovodu takze jsem musela chodit na UTZ zda to mizi samo.To bylo prave hned mesic po yvsazeni prasku…
No já právě vůbec nevím, jak to tu chodí.. když bych chtěla vložit foto.. tak budu ráda za každé info.. ![]()
Ivkoo vsechny informace ohledne toho jak to tu chodi mas v diskuzi v sekci jak funguje emimino… ![]()
Jinak foto potom nahrajes tak ze az bude nase fotogalerie tak nahore mas malym cernym pismem aglicky psane veci tak si zakliknes: upload photo a tam si ho potom nahrajes z PC a najdes si tam potom sekci do ktere chcs foto dat…to by ale take mohlo byt v tom foru jak funguje emimino ![]()
ahojky holky tak jsem zpět vítám nově příchozí maminkyjmenovat je zatím nebudu:-)
a seznámek jdu vytvořit
Ajik 4tt+2 TP 12.7. Anonymní T.P.10.7. Haidule 5tt+5 T.P.4.7 h.sona 5tt+2 T.P 7.7. IvkkkaaP 4tt+3 T.P. Loan 5tt+3 T.P.6.7. pavluša 4tt+5 T.P. 11.7. Vercus ???
holky pokud byste dodali odkud jste kolik máte dětiček atd tak samo doplním:-)
Pavluš, ja dodam informace o sobě, až jak dopadnu zitra u dr…
tak se zatim mejte, pa
Pavlus tak spousta z nas ma dalsi informace na profilu,treba pod ikonkou mesto a metriky s detmi
No ja konkretne: Praha, 1ditě skoro 2 roky
Jinak je super ze ses ujala hledani a zpracovani seznamku,je to od tebe moc mile ![]()
Dobré ráno,
včera jsem na to koukla jen tak zběžně,pak dohledáme a vypracujeme:-)
Hezké ranko holčiny,
tak jakpak jste se na dnešek vyspinkaly?? Já teda nic moc.. Poslední dny se pořád budím..
.. A včera už jsem šla spát normálně po deváty hodině, jak jsem byla utahaná..
Noo jinak dnes měla přijít MS, ale naštěstí je pryč..
ráno jsem si ZASE dělala testík mamatest a druhá čárká je hooodně výrazná..
, tak to vidím dobře.. Vůbec nevím, kdy se mám objednat k Dr, nebo jestli mám ještě počkat…??
Zpa pa ..
Jinak zkoušela jsem si počítat TP a vyšlo mi to na 12.7. .. Holky to je ale doba, co?? Noo ale myslím si, že nám to uteče..
..
ahoj Ivi klidně s k doktorovi zavolej, já volala a sestra se ptala na poslední MS a podle toho mi řekla příští týden, to budu 6tt a něco, tak to zkus a uvidíš ![]()
Loan moc držím pěstičky, ať už je tam něco vidět, a hned hlásit výsledky, určitě jsme všechny zvědavý, že jo, holky? ![]()
jinak všem krásné ránko ![]()
jo, ještě info pro Pavlušu, něco si z toho vyber, píšu to tak, jak to máme na snažení
já 32, přítel 27, synové Jakub 10 a Lukáš 8, Jihlava
Ahoj holky,
koukám, že se rozrůstáme a už máme i seznámek
![]()
Takže já Ajik..35 let, 1 dítko..Lucinka 6 let, nyní těhu po KET (byli dány 2 embryjka)…TP…zatím vychází na 12.7. 2009..a dnes jsem 4 t a 5 d
Tak tady je malé info o mě: Zatím je mi, ještě 21let, manžel 30let..Rakovník