Poradna duly
Jana Čurdová
Holky mám jednu takovou asi i hloupou otázku.. Kdy jste se objednaly k Dr?? Jako jestli jste ještě třeba pár dní počkaly, když jste to zjistily nebo volaly hned? Já se pořád rozmýšlím, jestli tam už mám zavolat.. Bojím se, abych to nezakřikla a přitom je to asi blbost.. Jako vím, že mě objedná nejdříve, tak za 14 dní, ale když to budu pořád oddalovat, tak to bude později a později..
Ivko…na krvi jsem byla hned druhý den po testu a na UTZ jdu až za 14 dní…aby tam už fakt něco bylo vidět..a abych nebyla zbytečně vystresovaná ![]()
No ale já vím po mé zkušenosti z minulého těhu, že doktor mě rovnou objedná na prohlídku a až na té prohlídce vezme tu krev.. Tak holt asi budu muset počkat.. Každopádně tam asi dnes zavolám..
Holky, tak už jsem tam volala..
a mám tam přijít, až 26.11. prej mi vemou krev a udělají UTZ a dostanu těhotenskou průkazku a prej kdybych náhodou začala krvácet, tak mám jet okamžitě do nemocnice.. No ale to doufám, že ne.. ![]()
ahoj holky, tak jsem na skok tady, vítám další anonymní těhulku a věřím, že se k nám brzo přidá ![]()
super, že už je ta galerka, my teď jedeme nakupovat, tak večer tam něco hodím, mě osobně se líp komunikuje, když si pod každým nickem můžu představit konkrétní osobu ![]()
jinak já objevila // v pátek, ale doktor tam nebyl, tak jsem si zavolala v pondělí a jdu teda toho 13.11., to budu 6+3tt, tak doufám, že to bude oki, ale nemám žádný bolesti, ani nešpiním, jen ty klasický těhu potíže, momentálně nejvíc citlivý prsa ![]()
Ahoj holčiny.Jeden den tu nejsem a jedete jak draci.Pavluš poprosím do seznámku.Já 34 manža 30 jedno dítko doma.TP 1.7. a kontrola 12.11.
Já včera spala celé odpoledne.Knedlu v krku ale nezvracím .Vítám nove těhulky at je nás co nejvíc.Fotky dodám ale nevím zatím kdy Manža musí poradit
Haidule mrkla jsem na fotky jseš kočka a malej je taky dobrej vypadá na pěknýho roštáka
ahoj holky,
můžu se k vám taky přidat? Včera jsem našla //, dneska sílí
byla jsem na krvi a 55,1 hCG(jsem teprve 11DPO)K Dr jdu až na začátku prosince. Snad mi ty // už nezmiznou!!!
Vezmete mě ještě mezi sebe?…
dočtu si vás, ať trochu pokoukám…;-)
Ahoj holky, tak do seznámku - je mi 26, za měsíc sice 27, přítel 27 a termín mi vychází na 11.7.09 a měla bych být 4+6tt.
Jinak dnes jsem volala na gyndu a sestra mi řekla, že mám přijít až 3 týdny po vynechání MS na ultrazvuk, v kolikátým týdnu je už vidět srdíčko? Že bych měla jít na krev to vůbec neříkala.
Komu všemu už jste to říkali, že jste těhu? U nás to bude pro všechny takový vánoční dárek, už se těším, až jim to oznámíme, něco originálního ještě musíme vymyslet ![]()
ahoj holky, tak jsem hodila nějaký fotečky do galerky, tak se přidejte ![]()
Zuzi držíme ti tady fleka, to je jasný
a znovu gratuluju ![]()
Vercas já měla poslední MS 30.9., teď jsem 5+3tt a na jedněch stránkách mi to vypočítalo, že 8.11. už by mohlo být slyšet srdíčko, tak nevím, ale ty výpočty byly na http://merenibt.xf.cz/index2.htmv kolonce „výpočty“
omlouvám se, ta stránka je http://merenibt.xf.cz/index2.html
Ahoj holky samozřejmě jsem myslela Zuzík.
Tak moje dnešní hodnota je 1950 což už je krásný.
Dítě mi tady řve a řve a řve ale má smůlu svlíkala se tak je zavřená v postýlce a zkouší to. Je pravda že jsem ji tam zavřela asi po třetí v žívotě tak je z toho asi rozhozená ale vola mami mami tak pro ni jdu
Holky prosím,používejte editaci vzkazu pokud po vás nikdo nepsal,ať to tu nemáme tolik zaspamovane,třeba dvakrát po sobě killi,sona taky.....myslím,že by to bylo lepší,no ale dělejte jak chcete ![]()
Killi no joo malej je malej rošťák
ale je to taky zlatíčko,jen je víc čipernej-tak maminka beran a tatínek blíženec,jsem zvědavá na to druhé zda to bude klidný ráček
,ale jsme zase ráda že s ním není nuda,kolikrát vidím na hřišti děti: mouchy snězte si mě–stojí a koukají a nic.
Taky sem zkusím hodit link na nějaké dobré stránky,určitě zkusím najít klubko9,to jsem si stahla minule a je tam vše krásně popsané.Jinak všem doporučuji knihu Tajemství lidského života-nádherné fotky vyvýjejícího se miminka v bříšku a kdo má kabelovku tak na national geografic nebo reality TV ted nevím(jukněte do programu
)dávají ve všední dny večer kolm 20h pořad: čekáme miminko-doporučuji
Loan no vidíš.. gratuluji!!
Jinak tady vítám všechny nové těhulky
.