Poradna duly
Jana Čurdová
tady se nejak malo drbe ![]()
copak delate vsechny? a jak vam je? mne ani neni spatne…takova naprosto netehotna se citim
Hojky těhulky!!
Tak jsem byla dneska na kontrole,tak na mě doma kouká v kuchyni fotečka z UTZ…no,rozkošná ťupka na světlém podkladu ![]()
Srdíčko je vidět až déle,tuším od 9.tt(nebo 6tt pokud se to počítá po oplodnění).....Co se týče špinění,tak to je absolutně normání jev okolo 8.tt a nbemusíte se tím znepokojovat,je to právě tím jak bylo tělo zvyklé menstruovat ale pokud byste špinili déle,je potřeba informovat lékaře.
Haidule jééé tak to závidím..
A ukážeš nám tu fotečku? J á už bych taky chtěla mít fotečku.. ale ještě si počkám.. 16dní.. ![]()
Loan já se taky necítím nějak zvlášť těhotně… jen mě bolí prsa a chce se mi spát, hlavně po obědě…
Haidule gratuluji a doufám, že se s námi taky podělíš o fotečku, jestli máš možnost…;-)
Loan taky jsem si říkala, že se tu dnes nic neděje..
Za to já si to dnes vybírám.. pořád mě pobolívá v podbřišku, ale nic strašnýho.. občas mě tu a tam píchne.. a hlavně co je nejhorší, tak se mi pořád motá hlava.. to je fakt hrůza.. ![]()
Ivko řekla bych, že to všechno bude s tím tlakem…jestli máš nízký, tak s tím se moc nic nedá dělat…ale s vysokým by to bylo horší…
to víš, těhu je velký nápor…;-)
Zuzko no já nikdy neměla s tlakem problémy.. vždy jsem ho měla v pořádku.. noo ale teď teda jak je to jinej stav,tak teda koukám, že i jinej tlak.. ![]()
mne uz ani ten podbrisek neboli… se bojim, aby se neprestalo vyvijet…mam blby napady co, ale kdyz ja se porad hrozne bojim a lepsi uz to se mnou nebude
Zdravím všechny po víkendu.Loan já byla na pohotovosti v patek a byla jsem 6+4 a srdíčko bylo pěkně vidět.Jo a 6 týden od poslední ms.
Haidule blahopřeju k fotečce.Ivkko já mívám to samé jako ty i bez těhu .Ted se mi to zatím nestalo ale u prvního těhu to bylo skoro pořád.Nestíhám reagovat na všechny tak jestli jsem na někoho zapomněla tak soráč.
Ahojky Killi a copak, že jsi byla na pohotovosti? Něco v nepořádku?? Ale teď, když už píšeš, snad vše OK.
Ivkko trchu jsem měla krev ale ted je to o.k.Dostala jsem ascorutin na posílení stěny.Omlouvám se ale nevím proč to tam mám dvakrát.Tak už ne podařilo se mi to vymazat
Killi tak to jsem ráda, že je to OK.. už jsem se bála, že se něco stalo.. Nějak tohle moc prožívám.. A jinak moc gratuluji.. muselo to být hezký vidět srdíčko, i když to bylo za těch okolností, že jsi byla na pohotovosti..
Killi a už je to teď lepší?snad ano. Stejně jako Ivka závidím možnost vidět srdíčko, i když teda příležitost nebyla nejlepší.
holky je někde seznámek? myslím že Pavluška dělala, ale to už je delší dobu, určitě ještě nové těhulky přibyly (i já…;-))
Zuzi, zrovna jsem se taky chtela zeptat na seznam
ma ho asi jen pavlus
Ajik 4tt+2 TP 12.7.
Anonymní T.P.10.7.
Haidule 5tt+5 T.P.4.7
h.sona 5tt+2 T.P 7.7.
IvkkkaaP 4tt+3 T.P.
Loan 5tt+3 T.P.6.7.
pavluša 4tt+5 T.P. 11.7.
Vercus ???
ale nevim, kdo vsechno pribyl …ty, anonymni2 (ale ty uz ase asi neozvali)
jsem to jen zkopirovala, takze ani ty tt nesedi