Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj těhulky
jak se máme? teda dneska jste to rozjely ve velkým, četla jsem to pěkně dlouho a už nevím, co jsem komu chtěla ![]()
cácorko taky tě tu vítám a // vidím a gratuluju ![]()
Ivi já bych na neschopenku šla, nevím, jak to chodí teď, mě ji tenkrát u prvního těhu napsal gynekolog, normálně mi to nabídl, že není problém, ať si řeknu, no a pro mě nic moc neměli v práci, nudila jsem se tam, tak jsem nakonec šla a nelituju
ale je potřeba si to zjistit, zkus se domluvit se svým gynekologem ![]()
Duupi a já tě tu vyhlížím už tak dlouho
myslela jsem, že o červenci víš, ale že máš TP ještě v červnu, tak proto se nepřidáváš, no a už jsi tu
četla jsem, že je ti pořád blbě, to mě mrzí, ale určo to brzo přejde ![]()
Haidule super videa, malej je jak z hadích ocásků, správně živý dítě ![]()
Ahoj soni, já jsem vás poctivě přečetla, ať jsem v obraze, tak jsem koukala, že jsi mně vzpomínala. Dneska je mi trošku líp, tak jsem začala brouzdat po emiminu, co se kde dozvím a narazila jsem na vás.
Cácorko tu druhou tam vidím..
, tak zítra zkus další testík a čárka by měla sílit..
..
Duupko vítám tě tu.. koukám, že jsi už v 7+1tt..
h.sona no až půjdu na první kontrolu k Dr. tak si to určitě u něj zjistím..
a aspoň bych pak do konce roku chtěla být doma.. ale to už jsem tu psala.. ![]()
Další už nemám, já myslela že už nemám ani tenhle, ale byli v balení dva
Další už kupovat nebudu, jdu ve čt k dr.
promiňte že vám sem lezu ale zírám na Cácorku
takže Cácorko - zatím potichu moc moc gratuluji,a určitě to tentokrát vyjde.moc ti to přeju
jinak přeju všem pohodové těhu
Mišenka z června 2009
soni vůbec nic, ale jen jsem to řekla ségře, tak mi druhý den volala, ať už nekupujeme nějaké věci, že nám to už koupili. Myslím, že z toho má větší radost než my ![]()
Jo a jak jste tady řešily, že to řeknete až na Vánoce, já chtěla taky, že jim dám fotku z UTZ, jenže jak je mi pořád blbě, tak bych to moc dlouho neutajila, tak jsme to řekli o víkendu našim. Rodičům přítele to řekneme až později, ale asi taky dřív než na Vánoce.
Misenko
ahoooj, no tak to sme dvě kdo zírá, to mi věř
no uvidíme co z toho vyleze, pozdravuj holky ![]()
IvkkaaP je to počítáno od poslední ms, ale já myslím, že jsme počali o dost později, uvidím, co mi řeknou u dr. Včera jsem se rozhodla, že dr. změním, protože jsem tam byla minulou středu a jen řekla mimino tam je a příjďte za měsíc. Tak jsem byla trošku v šoku. Ani těhu průkazku mi nedali, prý to nemá tak brzo cenu. Takže rychle utíkám jinam.
Duuupko teda u takový doktorky bych nebyla ani minutu.. No to určitě změn dr. co nejdříve..
Zuzka mi už poradila, takže se tam už jen objednám a je to.
Holky zkouším metřík
Pokud se to nepotvrdí tak ho smáznu, jen abych věděla jak na tom ASI jsem.
Cacorko v seznamu jsem tě smázla, ale kdykoli budeš chtít, tak tě doplním. Jinak koukám, že tě holky vyšmírovaly… tak uvidíš.
duupko vítej i tu
jak budu zítra aktualizovat seznámek, hned tě přidám
Doufám, že se ti v Gynetu bude líbit…
Zuzi už teď se tam těším
Snad budu mít konečně fotku z utz