Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
konecne jsem doma, dnes to bylo v praci desny, bylo mi zle, na obed jsem toho ani moc nesnedla, jsem myslela ze to vyhodim, kolegyne mi rikala, ze jsem pekne zelena
a ted lezim v posteli, je mi pekna kosa a blbe ![]()
Zuzko, mozna budu posledni u dr. ja, ptz jeste nejsem prehlasena k novymu a on me nevezme, dokud nebudu mit kartu, kterou mi ale byvala dr. nechce jen tak vydat…tak doufam ze pred porodem se k tomu doktorovi dostanu
![]()
dam vam sem testy, 3 dny po vynechani ms: 
Hanulko já měla taky tak silné // pár dní po vynechání ms.
A s tím, že je ti špatně, ti rozumím. Já ležím už týden v posteli a když nemusím, tak nevstávám. Mám u postele i lavor, kdybych nedoběhla ![]()
tak ja nastesti jeste nezvracela, ale mam v zaludku snad šutr, je mi zle z hladu, ale dostat do sebe neco, to je mazec…minuly tyden stacilo po 2 hodinach neco snist, tento tyden uz musim kazdou hodinu.....me budi hlad i v noci, to je desny toto.....a pritom vsem hubnu
![]()
Dupi, me kazdej strasi, ze s takovyma // na testech to musi byt dvojcata, tak me prosim aspon ty uklidni, ze ne
byla jsi uz na utz?
Byla a je tam jen jedno, teda já doufám, že by dr. řekla, kdyby tam byly dvě ![]()
Já mám paradoxně taky pořád hlad, jen mám strach, abych to nevyzvracela
noo taky pekny testik
ja mam hlad taky furt, pred pul hodinou jsem snedla chleba se syrem a uz zase citim jak je mi zle z hladu, chjo
kdyby aspon ta chut byla, ze bych se poradne najedla.....
no snad nas to brzo prejde ty nevolnosti ![]()
Taky nemám vůbec chuť, jen ten hlad. Já tady někde četla, jak si holky psaly, že zvracely ještě na porodním sále. Tak doufám, že nás to taky nepotká. Já bych asi dřív zhebla ![]()
Ty jsi chodila kdysi na diskuzi Začínáme se snažit, že? Já tam teď chodím taky. A jakmile jsem otěhotněla, tak se to rozjelo a je to tam samá těhule ![]()
jj parkrat jsem tam byla, videla jsem , ze je to tam sama tehulka, to je dobre
jinak jsem byla z novych snazilek.....
a s tim zvracenim u porodu nestras, snad to nebude trvat 9 mesicu, bych rada chodila do prace
![]()
Já se pořád utěšuju, že to úderem 12tt skončí. Ale i tak je to zatím nepředstavitelně dlouhá doba.
Já jsem naštěstí doma, pracuji s přítelem v jeho firmě a on mně nenechá nic dělat. Takže jen ležím, jím a zvracím
A on kolem mně chudák skáče.
Hanulko teda to ti dělá dr takové problémy? hrůza…
krásné lajny. Já jsem vlastně 3dny po vynechané MS pozítří…tak vám ukážu testík
já ho měla pozitivní už 10DPO(vím to přesně podle grafu)
zpráva od Pavlušky Ahojky je tam. Máme 16,1mm a odpovídá stáří. DOstala jsem těhu průkazku. GRATULUJEME!!!!
jeee to by se mi taky libilo, ja jsem pul roku v nove praci, jako nahrada za 2 matersky (holky rodily ted v srpnu), takze sefove budou mit straaasnou radost, az jim oznamim, ze nahrada za materskou pujde taky na materskou.....to je ma nocni mura to oznameni
![]()
a navic me se tam strasne libi, ja bych zase chtela vsechno, praci i mimi
![]()
Zuzi, ta byvala doktorka nechtela vydat tu kartu mojíi mamce, ze jedine ten novy dr. musi poslat zadost, aby tu kartu poslali primo jemu, a novy dr. me zase nemuze vysetrit bez karty ![]()
Pavlusce gratuluji
![]()