Poradna duly
Jana Čurdová
koukám než upravím svůj příspěvek,už tam jsou další ![]()
No,byli jsme všichni nějak zmatení,já z toho,že je to venku a naši z toho,že nějak ještě nevěděli o co go…Pak mamině asi cvaklo a řekla,že tedy budeme mít tu holčičku jo?…přičemž,já bych už nejraději byla v háji,manžel nastartoval a nechali jsme je v tom,snad to rozdejchali…Nevím,mamka mě napsala ráno email ale ohledně těhotenství se nezmiňovala jen kvůli blůzce z mimiaukce…
Haidule možná čeká, až jim to oznámíte ještě jednou, oficiálně ![]()
Haidule teda pěkně ses prokecla…:-D ale je fakt, že možná čeká, až jí to řekneš oficiálně.
Soni asi jo, asi jsem byla fakt brzy…uvidíme,no…a jak se máš ty? my jsme byli včera u manželova bratrance, tak jsem si chovala už teda trochu starší miminko… musím zase přijít do cviku ![]()
Ahoj holky,
ja se máte těhulky?
Já dneska od rána bojuji s nevolností…dokonce jsem při cestě do práce musela vystoupit z trojejbusu
Zatím se mi to daří rozdejchávat…ale nevím nevím… jak to bude dál ![]()
Ahoj holky,
tak ja si to taky chtela nechat jako prkvapko na vanoce…ale tchanovci uz to vedi, neb s nama jeli do nemocnice na pohotovost, takze tak… z moji rodiny jsem to rekla babicce, abych zlepsila naladu (tak predpokladam, ze uz to vykecala dal) … takze zadny prekvapko no…
Holky kdy už bývá vidět srdíčko…já jdu na UTZ..příští týden…to budu 6+3…myslíte že už by mohlo být, nebo je to brzo…už si to vůbec nepamatuju ![]()
Loan a copak se stalo, že jsi byla na pohotovosti?? Doufám, že je vše v pořádku.
Zuzi já se mám celkem fajn, nevolnosti skoro žádný, před týdnem to byla výjimka, další ale očekávám v nejbližší době
v pátek jsme byli v kině na novým Bondovi a dobrý ![]()
ajiku nevím, kdy je vidět, ale slyšet by tou dobou mělo být, ale stačí, aby to bylo blbě spočítaný a pak se budeš zbytečně nervovat, že to nebylo slyšet, takže uvidíš, co ti řekne doktor
ale buď v klidu, všechno bude oki
jo a ty nevolnosti s vystupováním v dopravních prostředků si moc dobře pamatuju ![]()
Loan a jakpak jsi na tom? V pohodě? Psala jsi, že tchánovci s vámi jeli na pohotovost, tak doufám, že jsi v pořádku ![]()
jojo v pohode, my tam byli minuly tyden
byli jsme s tchanovcema nakupovat v praze a ja zacla malinko spinit, tak jsme jeli do nemocnice, krvaceni s tim pry nesouviselo (a to predtim to tehotenstvi na utz jeste nebylo videt) a brala jsem atb, ktery se zavadeli do pochvy
ted uz je to ok (teda pokud bude byt srdicko, coz se dozvim az za dva tydny)
Loan tak to jsem ráda, že je vše v pořádku.. A NEBOJ za 2 týdny uvidíte srdíčko a bude to nádherný pocit štěstí!
no jo uz aby to bylo… jestli bude srdicko, tak uz to oznamim v praci…rada bych to rekla uz ted, ale bojim se, aby se pak neco nepokazilo
ajiku já jdu na UTZ ve čtvrtek, to budu 6+3, tak ti pak písnu, jak to bude s tím srdíčkem ![]()
No u nás to máme spočítané určitě dobře
…protože přesně víme kdy bylo oplodnění a kdy se mimísek zabydlel… jsem po KET…tam datumy splést nejdou ![]()