červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
10.11.08 08:55

koukám než upravím svůj příspěvek,už tam jsou další :D
No,byli jsme všichni nějak zmatení,já z toho,že je to venku a naši z toho,že nějak ještě nevěděli o co go…Pak mamině asi cvaklo a řekla,že tedy budeme mít tu holčičku jo?…přičemž,já bych už nejraději byla v háji,manžel nastartoval a nechali jsme je v tom,snad to rozdejchali…Nevím,mamka mě napsala ráno email ale ohledně těhotenství se nezmiňovala jen kvůli blůzce z mimiaukce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
10.11.08 09:02

Haidule možná čeká, až jim to oznámíte ještě jednou, oficiálně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
10.11.08 09:21

Haidule teda pěkně ses prokecla…:-D ale je fakt, že možná čeká, až jí to řekneš oficiálně.
Soni asi jo, asi jsem byla fakt brzy…uvidíme,no…a jak se máš ty? my jsme byli včera u manželova bratrance, tak jsem si chovala už teda trochu starší miminko… musím zase přijít do cviku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
10.11.08 09:22

Ahoj holky,
ja se máte těhulky?
Já dneska od rána bojuji s nevolností…dokonce jsem při cestě do práce musela vystoupit z trojejbusu :oops: :lol: Zatím se mi to daří rozdejchávat…ale nevím nevím… jak to bude dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
10.11.08 09:39

Ahoj holky,
tak ja si to taky chtela nechat jako prkvapko na vanoce…ale tchanovci uz to vedi, neb s nama jeli do nemocnice na pohotovost, takze tak… z moji rodiny jsem to rekla babicce, abych zlepsila naladu (tak predpokladam, ze uz to vykecala dal) … takze zadny prekvapko no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
10.11.08 09:44

Holky kdy už bývá vidět srdíčko…já jdu na UTZ..příští týden…to budu 6+3…myslíte že už by mohlo být, nebo je to brzo…už si to vůbec nepamatuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
10.11.08 09:50

Loan a copak se stalo, že jsi byla na pohotovosti?? Doufám, že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
10.11.08 09:51

ajik v 6tt už by mělo být vidět.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
10.11.08 09:51

Zuzi já se mám celkem fajn, nevolnosti skoro žádný, před týdnem to byla výjimka, další ale očekávám v nejbližší době :D v pátek jsme byli v kině na novým Bondovi a dobrý :wink:
ajiku nevím, kdy je vidět, ale slyšet by tou dobou mělo být, ale stačí, aby to bylo blbě spočítaný a pak se budeš zbytečně nervovat, že to nebylo slyšet, takže uvidíš, co ti řekne doktor :D ale buď v klidu, všechno bude oki :D jo a ty nevolnosti s vystupováním v dopravních prostředků si moc dobře pamatuju :lol:
Loan a jakpak jsi na tom? V pohodě? Psala jsi, že tchánovci s vámi jeli na pohotovost, tak doufám, že jsi v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
10.11.08 10:04

jojo v pohode, my tam byli minuly tyden
byli jsme s tchanovcema nakupovat v praze a ja zacla malinko spinit, tak jsme jeli do nemocnice, krvaceni s tim pry nesouviselo (a to predtim to tehotenstvi na utz jeste nebylo videt) a brala jsem atb, ktery se zavadeli do pochvy
ted uz je to ok (teda pokud bude byt srdicko, coz se dozvim az za dva tydny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
10.11.08 10:09

Loan tak to jsem ráda, že je vše v pořádku.. A NEBOJ za 2 týdny uvidíte srdíčko a bude to nádherný pocit štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
10.11.08 10:13

no jo uz aby to bylo… jestli bude srdicko, tak uz to oznamim v praci…rada bych to rekla uz ted, ale bojim se, aby se pak neco nepokazilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
10.11.08 10:18

ajiku já jdu na UTZ ve čtvrtek, to budu 6+3, tak ti pak písnu, jak to bude s tím srdíčkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
10.11.08 10:51

No u nás to máme spočítané určitě dobře :oops: :lol: …protože přesně víme kdy bylo oplodnění a kdy se mimísek zabydlel… jsem po KET…tam datumy splést nejdou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
10.11.08 10:58

ajiku no jasně, vůbec mi to nedošlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie