červenec 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
5.11.08 13:38

A jakpak dlouho jste se snažili??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
5.11.08 14:10

Ivkoo ze je ti 22 a chces miminko,na to mlada vubec nejsi!!!Ja sama otehotnela s Tomaskem bylo me take 22 a to jsem predtim dvakrat potratila!! Navic pokud mas dobre zazemi a pohodoveho manzela…proc ne? A i kdyby to bylo proste jen nahodou a rozhodnes se miminko si nechat…Ja koukala po miminkach uz od 18 ale vedela jsem ze nejsem jak fyzicky tak psychicky pripravena,ted uz ano a tesim se na druhe mimi :D S manzelem budeme 5 let,svoji jsme 3roky…I kdyz jsem stale „mlada“ myslim si ze jsem toho dost prozila od te doby co jsem odesla od rodicu,jsem rada za rodinu a navic,az decka odejdou svoji cestou,budeme stale jeste v dobrem veku na to abychom cestovali a uzivali si 8)
Jinak na moji nevlastni sestrenici jiste nemas!!Ta otehotnela 3mesice po 15narozeninach!!!!!! Ted ma uz skoro rocniho chalepcka,rodicum to rekla az ve 4.mesici.

Soni co se tyce chlapecka nebo holcicky… Tak muzske spermie jsou rychle ale zivotnost maji max 24h,kdezto zenske jsou pomale( a vytrvale :lol: ) a ziji az 48h takze dle toho se pomilovat :wink: I kdyz uz je to beztak asi jedno,jen spis patrat kdy a co asi… :D . Sama i bez UTZ jiste poznas koho pod srdcem nosis…takova vnitrni intuice,ja jsem zvedava na sebe,u Tomika jsem vedela hned ze kluk,nepochybovala jsem,porat jsem rikala ze ON.....jsem zvedava co to bude ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
5.11.08 14:24

Haidule už jsem se bála, že si tu se mnou nebude nikdo psát, když jsem tak mladá.. :lol: .. už jsem se i s takovou diskuzí setkala, kde jedné holčině (skoro stejně staré, jako mě..) vynadaly holky,že chce mimčo.. že je mladá a měla by si užívat..
Přitom já to vidím, tak jak to píšeš.. Pro mě je na prvním místě rodina.. a pak až to ostatní.. Doma jsem nikdy neměla úplnou rodinu, a proto bych chtěla, aby moje děti měly hezkou rodinu se vším všudy.. A kdybych si tím nebyla jistá, tak do toho přeci nejdu.. :) ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
5.11.08 14:45

Ahoj holky,
všechny vás tady zdravím a přeji at mate zdrava miminka!
Ještě nemám potvrzené těhu od dr. na utz nebylo nic vidět… tak stále čekám. Poslední ms jsem měla 27.9. (na moje narozky, to je dáreček, co?) takže ted bych měla byt 5+3tt a termin by mel byt 6.7. podle internetu.
taaak…zítra jdu na kontrolu, když to bude ok, tak bych se k vám přidala…

Ivkko, normalne se s tebo ztotoznuju, ja taky pochazim z neuplne rodiny a vzdycky chtela mit normalni rodinu a miminko uz asi od puberty, ale vzdycky jsme vedela, ze nejdriv musim dodelat skolu, pak si najit praci a zaridit bydleni..... tak uz jen cekam na miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
5.11.08 14:50

Ahojky Loan,
vítám tě tady :-). Hezky se nám to tu rozrůstá.. :) ..
Také ti přeji zdravé miminko a celé pohodové těhu!!
Také jsem ještě nebyla u doktora, ale ještě s tím chvíli počkám, i když někdy to už ve mě hlodá, abych se aspoň objednala.. a došla na krev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
5.11.08 14:51

Loan zítra nám dej určitě vědět, jakpak jsi dopadla u doktora.. ale určitě to bude dobrý.. uvidíš! Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
5.11.08 14:56

Ivkko, dekuju

jo a nekdo tu psal, ze objevil // jeste pred ms…ja kdyz minule nasla // pred ms, tak jsem cekala dvojcatka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
5.11.08 15:07

Jj to jsem tu psala ja.. Objevila jsem je uz v nedeli.. a ta druha carka byla docela dost videt.. Noo a dnes jeden den pres MS, uz mam tu druhou carku skoro stejnou, jako tu kontrolni.. A zitra je den, kdybych to teoreticky mela dostat..
Teeda to by byla bomba, kdyby to byla dvojcatka.. Ale asi to je nepravdepodobny, kdyz i ja sama jsem z dvojcat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
5.11.08 15:10

to si delas srandu, prej nepravdepodobny a jsi z dvojcat, to jsi teda vtipna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
5.11.08 15:12

No já totiž slyšela, že když je někdo z dvojčat, tak že je malá pravděpodobnost, že bude mít taky.. že je to prej většinou obkoleno v rodině..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
5.11.08 15:27

tak dneska se rodí hodne dvojcat a nemusi to byt dedicne (ja mylsim, ze na to ma vliv i antikoncepce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
5.11.08 15:32

jj to je pravda prej se to hodně stává, když ženská otěhotní v prvních měsících po vysazení atnikoncepce.. tak asi na tom něco bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
5.11.08 16:05

ahoj holky, tak jsem dala klikům svačinu, podepsala úkoly, odpočinula si a jsem zase tady :wink:
Ivi já vy:,–(ila HA na konci června, takže červenec, srpen, září, no a říjen je náš :D ale byla jsem z toho na nervy, co je špatně, protože oba kluci se povedli hned druhý měsíc…nevím, co bych chtěla, je to s jiným partnerem, o pár let starší, takže normálka, ale já asi čekala, že se zadaří dřív :D jinak klukům bych to chtěla oznámit až na Vánoce, podle poslední MS a výpočtů na netu bych právě na Štědrý den měla začínat druhý trimestr :wink: ale když to na mě poznají a zeptají se, řeknu to dřív :wink:
Haidule o pomalých a rychlých spermiích jsem taky hodně četla, ale kdoví, my se tulili skoro pořád, tak těžko říct, kdy se zadařilo :wink: no, já žádný tušení na pohlaví nemám, povídám si s tím malým buňáčkem, spíš myslím, že to bude kluk, ale to asi kvůli tomu, že mám dva kluky a přítel jednoho :D
ahoj Loan , tak dej každopádně vědět, co bylo na kontrole, jsem napnutá :wink:
ohledně těch dvojčátek, tak Pavluša našla // pár dní před MS a myslím, že má i vysokou hladinu hcg :D to já měla předchozí cykly 28, 26, 29 a 28, tak datum další MS bylo takový všelijaký, zkusila jsem 13DPO a nic, 14DPO taky nic, pak jsem testla 17DPO a byly tam //, i když nejdřív slaboučký, ale byly, takže mě dvojčátka nečekají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.11.08 18:44

Ahoj holky,
můžu se k vám přidat?Dnes jsem našla na testu //, zatím nemám žádný těhu příznaky, doufám, že bude vše v pořádku, mám z toho nějaký strach, ale mimi je plánované :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
5.11.08 18:55

Ahojky Vercas , vítám tě tady..
Přeji pohodové těhotenství a hodně zdravíčka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí