Poradna duly
Jana Čurdová
http://family.cz/…/journal.asp?…
já měla tu hodnotu 217 zhruba 13 den po ovulaci takže nevím jak se v tom mám vyznat
Pavluš tak s tím neporadím.Já na krvi nebyla.Pujdu na kontrolu a má u sebe hned ultrazvuk tak na mě určitě mrkne.Budu 7+0 podle poslední ms tak doufám že uvidím i srdíčko.
Pavli ani nevím, že jsi založila červenec 09
tak to já musím k vám, holky a určitě se přidají další, od nás by mohla ještě duupka, že?
Jinak já mám podle MS termín 7.7., na první kontrolu jdu až příští čtvrtek ![]()
Teda Soni no to teda špatně brouzdáš
já púořád koukala a čekala kdo ho založí a ono nic tak jsem do toho vlítla já:-)
Kili mě můj gyn taky krev nebere ale já si došla tady ke známé zaplatila si to a zaplatím ještě ted ty 200 mě nevytrhnou a mě to trošku uklidní nějak se bojím bojím
Killi my jsme v květnu o mimi přišli takže já chtěla mít oparvdu jistotu zjistila jsem to týden před ms tak proto jsem šla na krev. A nemít tu známou tak bych taky nešla.
No já bych taky typovala ta dvojčátka,hladina je opravdu obrovská,ale pokud…tak nebudeme malovat čerty na zeď…třeba tělo jen moc pracuje
Já co byla na krvi tak jsem hladinu měla 120 a sestřička z laborky mě řekla že to odpovídá 2-3.týdnu po oplodnění ale spíš 2.Jinak TP podle poslední MS máme 4.7.
Ten odkaz na ty hladiny HCG je dost zajímavý,já už u prvního těhotenství přemýšlela jak dlouho asi podle toho čísla …
Jsem ráda že se nám to tady tak slejzá ![]()
Haidule to já taky na březňátkách 07 máme super partu dokonce se pořádají srazíky kde se sjíždí skoro 3/4 holek a to jsme z celé ČR
Pavluš tak ten květen mě mrzí.Chápu tvoje obavy.Ted to určitě vyjde.
Gratuluji všem dalším příchozím a už se nám to tu pěkně rozjíždí ![]()
Killi ono se to stává ale hrozně to bolí ale jan další miminko to trošku zmírní. No hold na sebe budu dávat větší pozor míň pracovat a budeme se navzájem podporovat ![]()
ahoj holky, jak se po ránu cítíme? ![]()
Já jsem nevyspalá, celou noc jsem honila komára, nechytila, zato mě poštípal několikrát na rukou a taky pod okem, tak vypadám jak po rvačce ![]()
koukám, že zatím tu jsme čtyři- Pavluša, Haidule, Killi a já a ještě tu byla anonymní
ale určitě se přidají další těhulky ![]()
soni v tuhle dobu jeste honit komara???
Ja nastesti letos nehonila doma ani jednoho
.Ja sla zase spat pozde az po pul 12,ale prekvapilo me ze malej me nechal spat az do pul 8.
Jinak co nervy? Ja se obcas strasne vytocim a co se tyce citlivosti tak to uz taky pomalu jede
Si pamatuju minule tehu…jsem uplne silene obrecela ze jine rybicky okusuji mrtvou rybicku,manzel si ze me delal strasnou legraci
![]()
ahojky Haidule já a nervy? na pochodu
jsem rozvedená a s přítelem právě čekáme mimíska, akorát od neděle je u nás tichá domácnost a já už začínám bulit víc a víc
on takovej prostě je, kvůli blbině se urazí a pak přestane komunikovat, ale absolutně, ani pozdrav, ani nejí, co uvařím, tak jsem vždycky nevařila, páč to bylo zbytečný, ale teď jsem těhu, tak si pro sebe dělám papu. Kdykoli jsem se to snažila urovnat, nepochodila jsem a bylo to mnohem horší, tak tomu nechávám volný průběh.Ale jak jsem teď těhu, už je ze mě hromádka neštěstí.Ale zase bude líp
Ještě že mám dva syny, ti jsou moc hodní, teda když se neperou.A po večerech si hladím bříško a povídám si s buňáčkem ![]()
Ahoj holky,
koukám, že se tu pěkně rozrůstáte
![]()
Já měla poslední MS 5.10…takže TP..mi zatím vychází na 12.7.2009
Jestli to budou dvojčátka nevíme…ale možné to je…nechali jsme zavést 2 embryjka… Sice by to asi byla sranda…protože už doma jednu cácorku máme (6 let)…ale to nevadí…hlavně ať je vše OK
Jinak ještě ke mě…je mi 35 let. A jsem takový komplikovaný případ…mám totiž hodně pošité břicho z venku i ze vnitř…mám po operaci tlustého střeva (bylo mi odstraněno)a k tomu mám astma…takže jsem celkem zvědavá jak to těhu budu zvládat…ale Dr. o všem ví a jsem a budu neustále pod kontrolou
ahoj ajiku a kdypak jdeš na kontrolu?nebo už jsi byla? to by bylo doma veselo s dvojčátky, co? Mě by jedno stačilo, už mám dva kluky, ale s bývalým manželem, teď čekám mimčo s přítelem, už se strašně těším ![]()