Poradna duly
Jana Čurdová
Děkuji, pořád jsem si myslela, že to mimčo snad nikdy neporoste. Dŕ. mi říkal, že mám hodně zakloněnou dělohu a že si budu muset chvíli počkat na pupík. Nedávno jsem sem psala, že mi bříško neroste, některá jste mi poradila, že se mám vyfotit a hned to poznám, tak je to tady.
Ty šaty jsou nádherný, jak opravdová princezna.
jůůů, holky, super fotky, tady se to o fotečky pěkně rozrůstá, to mám obrovskou radost a nechci vidět žádný neposlušný písmenka, co dohromady tvrdí, že to některý z nás snad nesluší. no nevim nevim. zatím to tu spíš vypadá na soutěž **miss těhulka ** ![]()
Jo a taky se mi zdá, že cítím pohyby, ale asi to bude ještě blbost. Když sedím na křesle a položím si ruce na pupík tak se mi i něco zdá. Ale asi vážně jen zdá. Bude to brzy. A taky bych chtěla vědět co to bude, ale přítel to nechce,, tak nevím. jestli si to nechám říct tak to nevydžím a budu to muset někomu kecnout a k němu se to určitě pak dostane. Tak nevím.
Loupeznice, tak to kecni nam a my budeme jako hrob
![]()
A gratuluju k pohybum!
A fotky vsechny krasny ![]()
včera jsem někomu slíbila, že sem hodím foto kalhot z mimi bazaru, ale už zase fakt nevím komu ![]()
fotky nic moc kvalita, ale je to „jakštakš“ vidět. A hlavně moje pidi břicho ![]()
smeya tak to muselo byt obzvlášť supeeeer ![]()
loupeznice jak říká Evelína jako hrob ![]()
já už holky nevím jak na tu fotku, jde mi nahrát všude jen né vlevo pod jméno…jak jste to dělaly? ![]()
wewik, a nahravas to pres „nastaveni“ (uplne nahore vedle „odhlasit se“) a az Ti ta stranka naskoci, tak uplne dole je moznost nahrat „ikonku“.
smeyo, super kalhoty, libi se mi ten system roztahovani do boku ![]()