Poradna duly
Jana Čurdová
slibujz, že dneska vyfotím a dám sem nějakou aktuální fotku
teda jestli se neleknete ![]()
Ahojky Medísku, chata by bodla a hlavně to jarní sluníčko. Včera trochu vysvitlo sluníčko a Martínek (syn) hned říka: ,,Tak to už přijde ta Kačenka?" (jako sestřička, protože jsme mu říkali, že až bude hodně sluníčka léto tak už budem mít mimi
)
Pa pa jdu na kafíčko do pizzerky tak atˇvás dočtu ![]()
Ahojky, mám dotaz , před deseti lety jsem rodila v Ostravě Vítkovicích, jelikož nejsem z Ostravy tak nevím jestli je to pořád ta samá nemocnice, tehdy tam bylo otevřené jen porodní a gynekologické oddělení, byl tam příjemný personál a byla jsem tam moc spokojená, zvažuju , že bych tam opět rodila, jen nevím jestli je to ta samá nemocnice, specializovali se na předčasné porody a maminky diabetiček…pamatuju si akorát ty úzké pokoje a vysoké stropy…děkuju všem za odpověď
verunka - taky se na to sluníčko těším, no jako bych ve vašem Martínkovi slyšela manžela - taky se ptá jestli už by to nemohlo být ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat jak jste na tom s pořizováním výbavičky?
Holky, nevite, zda se smi v tehu olomoucke syrecky? Mam uz na ne nejakou dobu chut… ![]()
Kvitka já myslím, že by se olom.syrečky jíst neměly, protože je to zrající sýr a ten může obsahovat listerii, která může poškodit plod. Aspoň tak si to myslím, taky na ně mám chuť, ale mám strach. Zase na druhou stranu si myslím, že když si dáš trošku a nebudeš je jíst po kilech, tak by to vadit nemuselo.
Někdo se ptal na výbavičku, tak já stále ještě nic nekupuju, až po výsledcích z plodovky, to už budu vědět na čem jsem a hlavně pohlaví!!
Ellanis já mám Mucoplant, je taky na bázi mořské vody, ale vůbec mi nepomáhá. Byla jsem v lékárně a koupila si mucoplant na inhalaci a ten bych řekla, že je lepší, hlavně to teplo přímo na dutiny mi dělá dobře.
Medisku výbavičku ještě nekupuju. Čekám, až se dozvíme, co to bude. A hlavně si myslím, že budu mít spoustu věcí půjčených. Teď se snažím vybírat kočárek. Zatím vede značka I´coo…jen ta cena je šílená.
Syrečky by se opravdu jíst neměly, ale holky, kdybysme jedli jen to, co je doporučený, tak chcípneme hlady. Takže si myslim, že všeho s mírou a bude to dobrý. Tyhle jídla bych hlídala spíš až v létě, kdy se všechno rychleji kazí.
Peťulinda, kvítka - taky myslím, že bysme to asi neměly, ale taky bych si dala syrečky nebo alespoň hermelín ale ten se myslím nemá ![]()
marcela 81 - já taky budu mít spoustu věcí půjčených, jen se ptám, tak přemýšlím jestli třeba nevybírat vaničku a takové ty věci co vím, že budeme kupovat. Taky si vybírám kočárek hlavně chci abyl celkem velkej kvůli fusaku na zimu, protože přece jen na zimu bude mimískovi skoro půl roku
marcela jo, napařování je super…vidíš to sem úplně zapomněla…mamka se tak vždycky vyhřívala pod ručníkem ![]()
kvítka, petulinda, medisek holky, pokud toho nesníte kilo naráz, tak si klidně dejte
já sýry miluju, nemám je každý den, ale aj ten kousek hermelína si někdy dám
Horší to bude při kojení, tam to dodržování už bude přísnější, tak si ještě občas v klidu zamlsejte ![]()
Taky si dám občas tvarůžky i hermelín, myslím , že v malém množství nemůžou uškodit, spíš se nesmí takové ty domácí ovčí sýry …u těch si člověk nemůže být jistý zárukou
Ellanis - si ho snad půjdu koupit nebo zavolám manželovi ať mi ho přiveze a budu si ho dávat za odměnu ![]()
ahojkyyy, teda tady jsou samý hezký tváře
mně dneska došla těhu podprda, dostala sem se na velikost 85E a je mi akorát, to nechci vidět po porodu, si asi budu muset pořídit dva padáky
pak ještě dorazila modrá tunika a triko s nápisem Boy or Girl?
Klostermanko: gratuluju ke ko a pěkná fotečka ![]()
Petulindo: taky myslím, že v malym množství se může cokoliv, večer tady usrkávám od manži pivko ![]()
jinak mám zas o půl kila míň, no snad už něco přiberu alespoň za 14dní do kontroly, i když nemám na nic furt chuť…
Tak to jste me potesily, v male mire si ty tvaruzky teda dam ![]()
Terko, tak to mam ted stejnou velikost podprdy jak ty. Das mi nejaky tip, kde jsi je objednala? Ja si jednu koupila min. tyden v Triumphu a skvely, padne vyborne a dokonce o 1 cislo opticky zmensuje…
medisek, kvítka klidně si dejte holky…hlavně No Stress ![]()
terka tak to si na tom ještě dobře…já mám 70F (normálně C
) Úplně stejně jako minule, při kojení to zůstalo stejné, jen ráno sem měla vždycky dvě kila navíc
Ale teda radši bych měnila za Béčka, pač tahat mě to teda moc neba ![]()