Červený pupík ve 14m

Anonymní
14.3.14 17:13

Červený pupík ve 14m

Ahoj maminky. Chtěla jsem se optat, zda některá z vás nemá s tímto zkušenost. Máme 14ti měsíčního prcka a včera jsem si všimla, že má uvnitř červený pupík. Máme teda malilinkou pupeční kýlu, ale fakt mírnou. O té vím, ale včera jsem trochu roztáhla pupík a všimla si, že v těch záhybech ho má červený. Jestli tam zůstala voda po koupání nebo to dráždí nějak plínka? Z venku je to ok, červené uvnitř, nijak to nehnisá. Tak nevím, zda to nechat být a jen pořádně sušit po koupání či třeba nějak dezinfikovat (cutasept, tea tree…). Jít s tím k doktorovi se mi zatím nechce, nejsem typ, co běží hned k doktorovi a když to nehnisá a ani nevypadá, že by to nějak bolelo…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16
15.11.14 19:20

Obnovuji příspěvek. máme ten samý problém, vlastně i věk. Má někdo zkušenosti? popř. zakladatelko jak se to u vás vyřešilo? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.3.15 20:16

Červený pupík v 8M

Zdravím. I já dnes u syna zpozorovala, že při roztáhnutí pupíku je pupík uvnitř červený. Nehnisá, podle reakce syna ani nebolí, ale kolem 3m měl celkem velkou pupeční kýlu, která se nám naštěstí zatáhla sama..prosím, pokud máte s tímto někdo zkušenosti, napište. K dr jdeme příští týden, tak nevím, jestli počkat nebo běžet dříve. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.6.16 14:22

Červený pupík 10m

Ahoj,vcera jsem také našla mírně červený pupík u syna 10 m.Bylo to jen trošku a před ukládáním jsem si ničeho nevšimla.Dnes před obědem byl pupík opět červený ,trochu oteklý.Pediatrička už neordinuje,ale po telefonu mi řekla,že to mám mazat framikoinem a při zhoršení na chirurgii.Syn teplotu nemá ,na pohmat se to nezdá bolestivé.Uvidim,co teď po spinkaní.Je to velké asi jako 5 koruna.
@hhonzina píše:
Zdravím. I já dnes u syna zpozorovala, že při roztáhnutí pupíku je pupík uvnitř červený. Nehnisá, podle reakce syna ani nebolí, ale kolem 3m měl celkem velkou pupeční kýlu, která se nám naštěstí zatáhla sama..prosím, pokud máte s tímto někdo zkušenosti, napište. K dr jdeme příští týden, tak nevím, jestli počkat nebo běžet dříve. Děkuji.
@hhonzina píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.6.16 23:21

Červený pupík 10m

Ahoj,
tak malý je v Motole.
Teploty nebyly ale pupík nezesvetlal a prislo mi, ze se zvětšil otok.
Udělali nám sono a objevili abces. Malemu se po porodu neuzavrel prucjid mezi pupikem a močovým měchýřem a zacal mu tam zánět. Nasadili antibiotika a když se to nezlepší, bude muset na oeraci.
Prý to není ani časté ani vzacvb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.17 21:40
@Janniee píše:
Obnovuji příspěvek. máme ten samý problém, vlastně i věk. Má někdo zkušenosti? popř. zakladatelko jak se to u vás vyřešilo? díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.17 21:44

Dobrý den…máme ten samý problém. Syn 23 měsíců, má uvnitř červený pupík. Má teploty, ale má virózu, kýlu nemá. Trpí ale na zácpy (pokud by to mohlo mít vliv). Chtěla jsem si pročíst příspěvky, ale nemohu se do nich dostat… ???? Poradíte? Jak to bylo u Vás? Děkuju moc a moc. Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
8.1.25 20:18

@VeveBart299 muzu se zeptat jak to nakonec dopadlo? Maly to má také a ukaze se to jednou za cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí