červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
20.11.07 17:57

Pidalko moooooooooooc velka gratulace!!!!http://www.sirmi.ic.cz/smajl/74.gif /> A koukala jsem na tu vasi pidalka a je uzasna!!!!!!!!!!

Natalko chut k sexu mi vubec nemusis zavidet-ja ji totiz nemam!!:( jen jsem byla nadrzena a proto jsem mu zavolala.Jinak od zacatku tehu je to v sexu velmi slabe a velmi zridka a o tomuz jsme tady s holkama mluvily-mam proste strach a nedokazu se uvolnit a uzit si to kdyz myslim na mimi.A stejne jako ty mam strach kvuli prvnimu potratu.

Palonko Libor byl doma za 20minut😉 ..Jinak jsem si vzpomnela na tebe,od vcerejska me boli cela prava pulka zad tak nosim fixacni limec co mam od minula abych se vubec mohla pohnout.Zavidim ti rehabky!!
Ohl. tech smajliku-zkopiruj adresu obrazku a pridej pred to ..Jo a neboj-Libor se spis venoval me nez sexu :wink: :roll:
A vajickovy salat-pokud je opravdu cerstvy tak proc ne..

Teda pekne jsem se namichla u certa-berta…a Niki videla jsem zes tam neco napsala a btw jsem to ted cetla a na 100% ten anonym je ona a pripomina mi jednu pisatelku jmenem jajinka-ta je strasne urypana a taky se neustale opakuje a kazdeho jen odsuzuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
20.11.07 18:00

Tami kdovi,treba je to ona.ale ja jsem si toho certa vsimla uz i na jinych forech ze umi jen odsuzovat a posuzovat.nerozciluj se,skodi to mimiskovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.11.07 18:01

jj Niki ja si taky cetla jeji ostatni prispevky a souhlasim a prdim na ni.

Aurinko jinak koukam ze jdes na endosku 28.11.-ja taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
20.11.07 18:58

Pěkný podvečer!
Tami, děkuji za poslání návodu ohl. smajlíků, ale musím se na to soustředit, abych to nezmastila, ale to až zítra, poslední dobou jsme po té rehab. jak praštěná. Pobolívá mě hlava a záda, asi to začíná působit, ale bohužel v pá bych měla jít na poslední, tak si zavolám obvoĎačce, aby mi napsala ještě další…Mrzí mě, že tě to taky draplo,chjo, furt něco,že?

Jinak jak jsem předpokládala, tak jsem lassagne nedodělala. Míša zrovna přijel z práce a já to zrovna dovařila a pak volal se svou mamkou a mě se zrovna udělalo z toho masa šoufl, tak jsem letěla na wc, jenže tchyně mě v tom telefonu slyšela a ptala se, co se mi děje a Míša, že jsem mu chtěla udělat radost, tak jsem uvařila jedno jídlo i přes to, že mi to teď dělá zle, tak mu ještě chudákovi nadala…

Bertík - no, tak to jsem proletěla jen velmi rychle a holka má asi potřebu někoho poučovat, je to prostě asi takový typ člověka. Přečtu si řádně v klidu až zítra.

Vajíčkový salát byl výborný, ale dala jsem si jen lžičku, abych zahnala chutě a zbytek jsem dala mamuši, ta si pošmákla, dala si i ty těstoviny..

Jo a holky pozor!Dneska mi Míša donesl oranžovou růži, snad přes metr dlouhou a taky donesl i mé mamce, měly jsme radost obě, ale mamka mu hned vlepila pusinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
21.11.07 08:05

Ahoj holky,tak vás zase zdravím po dlouhatánské době :oops: Pořád válčím s tím tlakem.Občas se v noci zbudím a ty mžitky mám i zase :evil: Teda doufám,že se to konečně taky zlepší :! Že by to trvalo do těcj třech měsíců?A pak by jsem už konečně mohla mít klid :!
Koukám,jak ty vaše miminka pěkně rostou :lol: To je fajn :wink:
Holky prosim vás chtěla jsem se vás zeptat,používáte už nějaké krémy na bříško proti striiím?
Díky moc,a doufám,že se k vám brzy připojím :! Už mi to fakt chybí :cry:
Opatrujte se,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
21.11.07 08:15

Krásné sluníčkové ráno všem!
Holky, u nás je úplně jasno, asi vyrazím na procházku!!

Kubo ahoj, no ty chudáku pořád válčíš!Už se to bude spravovat, uvidíš!!
ano krémy používáme. Já konkrétně Elasti-Q a ještě mám koupenou Bonellu, ta mi voní víc.Jsem pořád suchá jak treska, takže se ještě natírám od Garnier těl. mlékem pro velmi suchou pleť - červeno-vínový

Drž se kočko!!

Holky, které máte dnes kontroly přeji samé dobré zprávy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
21.11.07 08:23

dobre rano

vidis kubo tolik jsme se na to mimi tesili a te mame porad nejake trapeni :) tak at je ti brzo lip a muzes tady s nama plkat.

me dnes zas trapi krece v nohou ale uz si zacinam zvykat ze proste zadny den nemuze byt uplne v pohode.
jdu si barvit vlasky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
21.11.07 09:03

Dobré ráno
teda vy jste tady toho zase napsaly :D :D Vůbec nestíhám dočítat :D

Já teď vůbec nic nestíhám, dopoledne něco honem udělat doma, odpoledne jezdím za Klárkou. Naštěstí by ji už dnes nebo zítra mohli pustit domů. Tak bude zase víc času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.11.07 10:14

ahoj holky

u nas je taky krasne takze valim aspon na hodinku ven-je to zdrave..I kdyz o cerstvem vzduchu bych velmi pochybovala :roll:

Palonko ja dostala oranzovou ruzi v nedeli rano :wink: To potesi,ze jo?

Kubo ja mam welledu,Bonellu a z DM babylove..

Dneska je Moni na NT tak at ji to dopadne dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
21.11.07 10:23

Holky,
od noveho roku budou ty polatky ve zdravotnictvi,bude se platit i za poby v nemocnici.bude se platit i za pobyt v porodnici???nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.11.07 10:28

nevim to jiste,tehule nebudou platit poplatky u doktoru pokud pujde o tehu navstevu ale asi ten pobyt se platit bude.

holky jinak my dneska mame jit na modni prehlidku a me se vubec nechce.Za prve je to az od 19h a pak je raut a tam ja uz budu spat protoze to nevydrzim a navic ma vedle nas sedet Liborova graficka s manzou kterou ja priserne nesnasim a jen ji vidim nebo slysim tak se mi zvedaji chlupy po celem tele. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
21.11.07 10:31

tami tak tam nechod :wink:

ja premyslim ze kdyz se narodila natali, ona se narodila na slovensku,tak tam uz tenkrat ty poplatky byli a za pobyt v nemocnici jsem neplatila.no uvidime,nechame se prekvapit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.11.07 10:35

no oni pisou ze den v nemocnici je za 60kc takze tak spatne to jeste neni.Akorat me mrzi ze kdyz budes mit nemocne mimi tak musis k dr a musis zaplatit 30kc.Jeste ze za kontroly uz se platit nebude protoze to by tam potom maminky nechodily.Ale jsem i celkem rada ze duchodci platit budou protoze ja se nikdy nemuzu k zadnemu dr dostat z toho duvodu kolik jich tam vsude kazdy den sedi.
No s tim pobytem ve spitale se nechame prekvapit-ja uz to nekde cetla v novinach ale nepamatuju si to.Uvidime az budou rodit holky v lednu zda budou ci nebudou platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
21.11.07 10:38

nojo a za pohotovost 90.na slovensku to bylo tenkrat 60.sla jsem tam s malou(to byla jeste uplne miminko) mela 40 horecky a doktorku nejdriv zajimali penize.kdybych je nemela snad by ji ani nvysetrila :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
21.11.07 10:40

Ahojky kočky,
Bertíka jsem přečetla jen letem světem.. asi to bude pěkná kravka (promiňte ten výraz).. nic víc k tomu asi nedodám..

Kubo.. já si koupila Bonellu.. stála mě asi 60 Kč a pěkně voní..

Niki, myslím, že pobyt v nemocnici si těhulky určitě platit budou.. jsem moc ráda, že jsem na pobyt v nemocnici pojištěná.. dřív jsem to měla na 500 Kč a dnes na 1000 Kč za jeden den v nemocnici..

Taminko, u vás je hezky? U nás teda pěkně šedivo.. hnus..

Ralelo.. doufám, že Klárku budete mít brzo doma.. Strašně se omlouvám a stydím.. ale já jsem vůbec nikde nenašla.. co s ní vlastně je.. :oops: :oops: :oops:

Palonko.. tyjo.. růži? i mamince? 8O 8O 8O Hmmm.. tak to já dostanu až na vánoce, protože budu mít svátek.. jinak těžko.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí