červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1311
26.1.08 14:01

Ahoj těhulky!!!

Moni a Celti velká gratulace ke kontrolám!!!

Já včera ne endokrinologii dopadla taky dobře, pan doktor si mně pořádně proklepl a z krve nechal udělat rozbor nejen hormonů kvůli štítné žláze, ale tak železo, cholesterol, cukr a krevní obraz. Vše je v pořádku, jen řikal, že mám trochu víc červených krvinek.
A konečně mi dneska dorazilo dvd aerobic nejen pro těhulky od Hanky Kynychové, tak se do toho pustim.
Tak zatim pa a hezký víkend!!
Jo a malej se ozývá od středy, takže mně porod vychází tak plus mínus stejně jako dle posl. ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
26.1.08 14:12

Natálko, to je bezva, že je všechno v pořádku!! To si tě teda proklepl!To je fajn! Mě dojde dvd během př. týdne, tak jsem zvědavá. no, tak jsem se zase dívala na ty postýlky a vychází mi jen jedna jediná a to tato…

http://www.batoleshop.cz/detail.php?…

A tu má už Eviška, ale tady snad není obchod, kde bychom se na ni podívali ve skutečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
26.1.08 14:49

Gratuluji holkam k dobrym zpravam :) a Celti tuk tuk uz se trsim az budeme gratulovat k dalsim :wink:

Palonko dalsi kachnickova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
26.1.08 15:29

Palonko ta postýlka je moc hezká, do tý bych šla taky, a koukám, že maj k tomu i přebalovák a skříň, tak jdu proštudovat ceny. Díky za tip
Jinak máš pěkný věcičky na mimi, já dneska jela ukázat garderobu malýho mojí mámě, tak skoro brečela, jak jsou ty věci teď tak pěkný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
26.1.08 19:17

Ahojky holcinky !

Celti - moc a moc ti gratuluju k výsledkům ! A neboj - žádné cizí číslo ti na mobil volat nebude - všechno bude v nejlepším pořádku.

My na UTZ (jak psala Taminka) jsem dopadli výborně - jen mě mrzelo, že manžel se mnou nešel do ordinace a malou neviděl. To jediné mi kazilo radost z těch skvělých výsledků.

Ségra mi dnes přivezla obrovskou krabici oblečení a hraček - ale není to na úplně malé mimi, až na větší. Ale i tak jsem moc ráda, jen to budu muset všechno probrat a někam uložit.

Tak všem přeji krásný víkendík !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
26.1.08 20:13

Ahoj holky,

Celti, moc ti gratuluji k Eričkovi a k výsledkům, neboj, amnio taky dopadne dobře :)

Natálko, taky ti gratuluji k výsledkům :)

Všem přeji krásný zbytek víkendu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
27.1.08 11:29

Ahoj holky, jak sa vám všem daří? vůbec nic teď nestíhám psát ani číst. U mě dopadla kontrola dobře. naštěstí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
27.1.08 12:22

Ahoj holky,

Leni, gratuluji ti ke kontrole :)

Leni, to já taky nestíhám moc číst ani psát, protože buď mě počítač okupuje nepracující manžel, nebo se dcera dívá na Krtečka :)

Pěknou neděli, v Praze poněkud zataženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
27.1.08 20:22

fio my s natali stihame i krtecka i net.ona to ma na pulce monitoru a ja delam na druhe pulce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
27.1.08 20:40

Niki, já to tak taky někdy dělám, ale jsem radši, když to má na celé obrazovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
27.1.08 20:46

Holky, nevím, kdy se tu objevím, jedu zítra do čtvrtka s Ráchelkou do Brna k našim.
Mějte se pěkně a opatrujte se.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.1.08 22:27

ahoj holky

Fio uzij si to v brne..

My tam byli dneska,navstivili jsme Kiku a koupili sestavu pro Emicku ktera se sklada z postylky,komody s prebalovakem a velkou skrini(coz uzije az do te doby nez nam vyleti z hnizda).Vse celkem stalo 8500kc coz je skvela cena.
Zitra hodim fotku-fotili jsme to v obchode mobilem.

Sesli jsme se s Moncou a Jirkou a zdrbli asi hodku a pul..No bylo super..

Ale cesta zpatky domu byla des..Lilo jako z konve,desnej vitr ze to s nama cloumalo-muzu rict ze jsem mela dost velky strach.Ale dojeli jsme dobre.

Leni je fajn ze kontrola dopadla dobre a je jasne ze nestihas kdyz pripravujes veci na svatbu.

jo a toto jsem „ukradla“ holkam z ledna a dost jsem se u tech obrazku pobavila tak se na to mrknete kdyz budete chtit.
 http://www.zabava-portal.eu/…t3616.0.html

Aurinko,Radusjo,Aknel a Baghiro hodne stesti na kontrolach!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
28.1.08 06:56

Ahoj holky,¨
chtěla jsem vám popřát krásné ránko!A holky, co jdete na kontrolky hodně štěstí a pište, jak jste dopadly!

Leni - gratuluji ke kontrole!No máš teda lítačku, už za pár dní budeš paní!Držím palce, aby jste to všechno zvládli!!Jak se cítíš?

Moni, to mě mrzí taky, že s tebou manžel nebyl až v ordinaci..co naděláš,že? Ale vím, že ho tak prostě bereš…

Tami, to je bezva, že jste tak dobře nakoupili!Tak pak hod tu fotku. Takže co se týče přebalováku je to pasé,že
No a sraz ten vám v dobrém závidím. Doufám, že jste taky fotili mobilem!!

My jsme včera byli v Tescu a koupili malému manšestráky a tričenko s jakoby golfovou vestičkou!No, je to prďácké!Ale pokud jste tam byli, tak to tam mají,že Celti!
Míša včera četl opět pohádku a já u toho normálně usnula, takže nevím, jak to skončilo, tak jsme se smáli!
Dnes to u nás vypadá na pěkný den. V noci svítily hvězdičky a měsíc přímo do postele. Máme nad postelí obrovské střešní okno, tak jsem čučela, protože malý měl zase zábavný večer, tak dělal vylomeniny.

My už jsme po snídani. Dali jsme si kefírovku s citronovou polevou a kakajo.A co máte vy??

Přeji pěkný den, zase jsem si skoro zavařila klávesnici :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
28.1.08 08:46

Dobré ráno kočenky,

tak tady zase máme to „blbé“ pondělí. Já vždycky mám obrovský problém vstát. Za víkend si člověk zvykne vstávat později…a pak je to v pondělí hotové neštěstí.

Víkend probehl v pohodě - konečně jsme neteřince dali vánoční a narozeninové dárky (s měsíčním zpožděním). Nejvíce se líbil kalendář s Krtkem a magnetky s Krtkem a postavičkama z pohádek s Krtkem. Jo - a ještě jídelní souprava s Krtkem - no prostě: Krtek vede !!! :)

V neděli bylo setkání s Tami a Liborem - moc prima ! Dokonec mi snad oba předali nějakou energii (či co) a já jsem měla sílu večer ještě požehlit koš prádla :)

Leni - gratulace ke kontrole a opatruje se při těch hektických přípavách na velký den ! :)

Palonko - Tobísek teda bude veeelkej frajer v tom oblečku - to na něj budou holky letět, ne ?

Tami - ten odkaz na stránky - výborně jsem se pobavila ! Skvělé. Jo - do seznámku už myslím můžeš zapsat jméno naší Berušky - Jirka vybral : Kateřina (i já jsem tohle jméno měla na svém seznámku jmen, která se mi líbí) - takže shoda kupodivu nastala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
28.1.08 08:50

Ahoj holky!!!

Tak mi taky včera scháněli nábytek pro malýho, objeli jsme Ikeu, Asko a Kiku a nikde se nám nic nelíbilo. Takže nakonec jsem objednala tu :,-(u jak už jsem tady ukazovala, ale bez postýlky, tu dokoupíme později. Takže zatim skříň a přebalovací pult. Teď ale řešim jak to budu dělat v koupelně, kam malýho položim až ho vyndám z vaničky. Na pračku to nejde, máme nad ní bojler, takže budem muset koupit ještě nějakou skříňku a na to jen přebalovací podložku.
Monix - gratuluju ke jménu!!! Kateřina je hezká, a jde různě zdrobňovat :wink:
Jinak jsme se se Shelle domluvili a jdem zítra cvičit, a rovnou do porodnice, tak to tam obhlídneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí