Poradna duly
Jana Čurdová
Palonko to cviceni ve vode je super-my to delame taky ze se chytime za ruce a tocime se v kruhu a vzdy se jedna jakoby polozi na vodu a necha se tahnout a je to super.
Jsem rada ze se ti v plavani libi-jen tak dal a hlavne nesmutni a neplakej.
No nic jdu si lehnout-Ema uz je asi nastvana,kope tu jak strhana.
Pa
No a cvičení 20 min na souši, to byla dřina, bylo mi šílené vedro , je pravda, že teplo tam bylo i tak…No a pí cvičitelka mě pochválila, že dokážu tak dlouho bublat do vody, že to budu u porodu potřebovat - ten dech - tak to mám asi nacvičené už z té jogy..tak fajn.
TED UŽ OPRAVDU DOBROU
Aknel teda ty mas pech.aspon ze ty vysledky mas ok ![]()
Palonko to je fajn ze jsi si to uzila.ja si tehuplavani musim odpoustit pokud chci jeste zit ![]()
Vypiju cajik a pujdu spinkat.doufam ze budu mit klidnejsi noc nez naposled.dnes me strasne pichalo v tom boku tak snad to uz bude dobre a nebylo to nic vazneho
Michal ma zitra dovolenou,odpoledne ma konecne osobni pohovor v te nove firme tak jsem moc zvedava jak to dopadne
Ahoj holky, přeji vám dobré ráno
Tami a Pido, dnes jdete na kontroly a UTZ, tak doufám, že nám povíte, jak zase miminka porostla!
Aknelko, to je teda pech s tím doktorem!I když se člověk svým způsobem bojí, tak se těší a nakonec nic.Ale hlavní je, že ti sestra řekla, že je jsou výsledky v pořádku!
Já jsem od pěti vzhůru. Malý kopal, tak jsem musela vstát a nasnídat se..No a je klid, tak si asi skočím pro nějaké noviny a ještě si budu číst. Dnes bych měla vyžehlit a mám asi 15 tvrdých rohlíků, tak nastrouhat je na strouhanku, bohužel na struhadle. Taky zajdu na nějakou zeleninku, už jsme zase vyjezení
Co máte dnes v plánu? Tady před chvílí ještě pršelo, tak doufám, že se sluníčko dnes ukáže, zatím ahojky
Dobré ránko holky, všem přeji krásné kontroly a dobré zprávy(né, jako u mě včera
).
U nás je taky zataženo, ale zatm neprší, určitě ale nato přijde. Včera jsem se manžou domluvili, že v březnu zajedeme na ten dětský veletrh do Brna, takže se tam třeba potkáme. Jinak náš Romča má dne s ráno teplotu, tak snad to nechytnu od něho. Je ted tsk blbé počasí,každý chytne bacila jedna dvě.
ahoj holky
tak u nas dnes celou noc prselo a je skarede..Palonko ja uz byla taky vzhuru pred patou protoze mala skytala.Ale pak se mi podarilo jeste na chvili usnout.
Aknel my na ten veletrh nejedem protoze nas zrejme nebude bavit mackat se s dalsima 10000000 maminama ktere by chtely videt to stejne co my.
Dobré ráno holčinky !
Aknel - to je fakt smůla s tou KO - ale když to budeš mít příště s mažoretkama…tak to bych brala jako veeeelký bonus
Hlavně že tripply jsou v pořádku.
Palonko - úplně ti závidím tu bezva atmosféru na plavání - u nás to je spíš takové suché až odměřené. Nikdo se s nikým nebaví, každá mamina jen plave a v šatně pak mlčí. A já zase nejsem ten typ, abych do někoho „glavírovala“…Takže si odplavu svoje a mizím domů - i když ráda bych si s nějakou kočkou pokecala ![]()
Baghi - tu Kateřinku jsme už oficiálně oznámili - ale dnes ráno mě manžel udivil - říkám cosi, že Kačenka to a to… a on se začal smát. Já se ptám proč se směje - a on, že si představil kačenu na pekáči… No - nezabila bys ho? Sám s tím jménem přijde a pak se směje…:) Jestli mě naštve, tak pro:,–(ím svoji vysněnou Alžbětku.
Tami - hodně štěstí na kontrole ! Jo - a já mám další KO 7.2.
Pido - taky hodně štěstí na kontrole !
Krásný den všem !! ![]()
Moni teda Jirka je ale darecek
Ze kacenu na pekaci
Kontrolu ti dopisu.
Baghi ja se te predtim ptala zda tam chces tu Kacenku nechat ale asi jsi to prehledla..Pokud tam to jmeno nechces tak ja to klidne vymazu.
Dobre rano
zas jsem blbe spala,a boleli me strasne nohy ![]()
Palonko taky strouham rohliky na strouhadle ![]()
Ja jsem tady jedina nebo jedna z mala co nezehli tak se vzdy smeju jak vsichni kolem zehli a ja nemusim
ale dnes bude zehlit michal kosili na pohovor
Po snidani pujdeme nakoupit a odpoledne upecu babovku kdyz mi nebude spatne jako vcera
Drzte se na kontrolach ![]()
Dobré ráno:)
Hlásím se k ranním vstávačům:) Já zase po čtvrté kýchla - a mimi se vzbudilo a začalo kopat, tak už jsem neusnula.
Koukala jsem na seznámek - a fotbalisti už mírně vedou nad mažoretkama!!!! To jsou věci, mužský nás válcujou … ![]()
Kacho - držím pěsti, výsledky budou určitě v pořádku!! Dej hned vědět, jo?
Celtico - hodně odpočívej a šetři se - já mám tu placentu taky docela naprd, ale snad to bude dobré… Musíme věřit.
Tami - mě napadlo zkusit to vymrazit, ale osobní zkušenost nemám. Nicméně smrad z cigaret nenávidím a představa, že se v zakouřeném prostředí musí pohybovat už i malá miminka … grrrrrrrrr ![]()
Palonko - když jsem včera četlas, jak tě paní instruktorka chválila, že krásně bubláš, málem jsem si cvrkla
To mi, holka, nedělej ![]()
Aknel - fakt smůla, holt pan primář je důležitá osoba, nooo
Moni - Alžběta je taky krásný a kdybych už neměla Elišku (obě ty jména mají stejný základ tuším), tak bych o ní taky uvažovala:) Připadá mi, že z ženských jmen je problém vybrat, protože je jich prostě hodně moc hezkých.. ![]()
Všem, kdo jdou ještě dneska na kontroly, ultrazvuky, čekají výsledky plodovky apod. držím moc pěsti - určitě to dopadne všechno na 1* ![]()
Jinak u nás je taky hnusně - mlha ![]()
Jo -a takovej malej nápad (na můj, měly jsme to tak v mém bývalém deníčku Jarní miminka 2004: Každá jsme napsaly o sobě informace, které jsme uznaly za vhodné - nick, jméno, adresu, telefon, icq, …, povolání, něco o sobě.. Jedna holčina ty informace spravovala, dala je do jednoho dokumentu a rozesílala všem , kdo o sobě ostatním informace poskytnul, popř. doplňovala a opravovala změny.
Nespáchámě něco podobného, Nebo jestli už takové informace kolují, docela ráda bych se zapojila ![]()
Hezký, i když pošmourný den přeje
Baghira
Tami - klidně ji tam nech, to je jedno
Jméno je to krásný … a změnit ho koneckonců můžeme vždycky
Já na svoje břicho nemluvím, ani ho neoslovuju, tak z toho ta potvůrka malá ani nebude mít po porodu schýzu ![]()
Baghiro pry „ja na svoje bricho nemluvim“ takovy slovnik tady na miminkach
ja na svoje brisko mluvim od zacatku ale najcasteji mu rikam broucku
![]()
Holky, tak jsem si koupila noviny a že si lehnu, ale nedá se to, malý kope furt a mě se nějak točí hlava, žeby nízký tlak? No, odvahu na to, abych si ho šla změřit nemám. je ale fakt hnusně.
Baghi - no s těma jménama, myslíš, že na kluky je lepší výběr??A bůhví, jestli nakonec náš Tobísek nebude nosit jméno po tatínkovi…Míša mu pořád říká miminko, ale zní to jako bybynko mooojeeee
taky me pobavilo „ja na sve bricho nemluvim“..ha ha ha
![]()
Jinak ohledne toho denicku jak jsi psala s info o nas vsech..ja na to koukala u holek v lednatkach ze neco podobneho maji-jako tel.cisla atd..Ono je to dobry ale psat to tady to asi ne..Nepotrebuju aby vsichni kdo si nasi diskuzi ctou vedeli kde bydlim a cislo meho mobilu.