Poradna duly
Jana Čurdová
Kacho tak ted na sebe proste musis davat vetsiho bacha nez predtim ![]()
A oni ti nase drahe polovicky dokazou byt hrozne kouzelni
Az z toho nekdy prechazi zrak!!!
Baghi neni!!!!!!!!!!!!!Prece se chlapecek od Kachy odecetl a pridala se jeji princezna..Takze mazoretky vedou
Tami , jj, taky jsem si rikala, ze ta plodovka z tohohle duvodu byla k necemu!
Mozna, ze by to doktor jeste odhalil, ale buhvi…segra pro me mela nachystany uz dve krabice veci z kramu, vazne krasny, ale vsechno klucici, tak to ted dava zpatky na kram a bude vybirat pro holcicku!
Baghi , dekuju moc. Jsme happy!
Taminko, děkuju moc
Já už se nebojím, doufám, že bude vše ok a poprvé se jde dívat i tatínek na mimi, tak jsem spíš nervózní za něj ![]()
A dneska jsme byly s Natálkou cvičit, bylo to fajn ![]()
Hihi, Tami - matika nebyla nikdy má silná stránka:))) A to ji dokonce učím na škole:))) Ale naštěstí jen na zvláštní, tam se to snese ![]()
Ahoj holky!!!
gratulace ke kontrolám, no a Kacho moc velká gratulace k holčičce!!!
To budeme jezdit se Samíkem na námluvy ![]()
Jak píše Sheelle, tak jsme byli dneska cvičit v Podolí, a bylo to super. Budem chodit jednou týdně. Porodnici jsme si moc neprošli, ale vypadá to tam dobře, víc uvidíme až na tom předporodnim kurzu.
Kacho ještě jsem se tě chtěla zeptat, jestli budeš s malou chodit k dr. Kejvalový do Jesenice? ona nebere VZP, takže já teď budu ještě měnit pojišťovnu.
A zítra jdu hlídat moji milovanou neteřinku 5-ti měsíční, tak se moooc těšim na kočičku.
Baghi, opravdu si me pobavila! http://www.nactileti.net/…ajlik234.gif
Natálko , moc ti dekuju. O doktorce jsem vubec jeste nepremyslela, musim udelat pruzkum. Vzdyt mi jeste nemame ani jmeno, fakt je to sok!
A nevis proc nebere VZP, ja jsem taky u VZP…
Holky to je bezva, že jste si spolu zacvičily!
Fíku, my máme vybraný Jané Slalom pro
teeeda tady to zije
Palonko kamoscina nabidka je supr,brala bych na tvem miste ![]()
Pido to nastve kdyz si clovek takhle zaridi a nakonec zbytecne ![]()
Kacho gratuluji. ![]()
Tak holky mate vyrovnany tak muzu za tyden prijit s tim klukem ![]()
michal se ted vratil z pohovoru, konecne osobniho a nabidnou mu smlouvu
akorat bude muset pak na dva tydny do texasu ![]()
Babovka se povedla,kdo si da se mnou ke kaficku? ![]()
Ty jo do Texasu jako do Amerikíííííííí, no to bude tvůj manžel Američan v Vysočan!Gratuluju, to je šikovný! My jsem na chvilku k našim, nechej si chutnat bábovici a kafjo
Kdepak je teta Moni?
Kacho - podívej se k ní na stránky http://www.magic-castle.cz/…x_lenka.html , byla mi doporučena maminama, jinou jsem tady nenašla, zítra tam jdu k praktický tak se hned u týhle zeptám, jestli nás vezme. Je prý fakt super.
A tehulky jeden tip - v únorový Mamince je kupónek na jedno balení plenek huggies pro novorozence zdarma. Jakože koupíte dvoje a platíte jen jedno balení. Tak dobrý ne?
Natalko , diky, koukala jsem na ty stranky, vypada sympaticky, ale ta zmena pojistovny me trosku odrazuje, moc se mi do toho nechce..asi z lenosti. Kam se prehlasis ty?