Poradna duly
Jana Čurdová
ahooooj holcicky,
tak jsem smutna… prisli jsme tam (manzel se z prace uvolnoval dost slozite), cekali jsme a furt nic.. pan doktor nedorazil a nebral telefon
tak me preobjednali az za tyden.. sice se moc a moc omlouvali, ale dost mi to zkazilo naladu.. on pan doktor mel zrovna zacinat, tak mi nemohli zavolat driv.. clovek se tesi, nervuje a pak nic.. tak uz vim jak se citi chudak aknel ![]()
mejte se krasne a pa..
Pidalko, to mě moc mrzí, já bych byla dost naštvaná, spíš to než smutná, ale pak by mi to bylo taky líto.No a můžu říct, že to tak bývá, že si člověk někdy podřízuje kvůli něčemu všechno a výsledek stojí za prd. Já bych se snad zeptala, jestli by mě na UTZ nemohli vzít třeba vedle v ordinaci..možná u nás by to šlo nevím jak u vás. Zkus si nic si z toho nedělat a příští týden bude mimi zase větší!
pidalko tak to je smula kotatko.....ja jsem rada ze muj dr tam je stale a pokud neni tak mi sestricka dopredu zavola.
Nebud smutna-vim ze to zamrzi ale uvidis pidalku za tyden.
Palonko , zrovna dneska se mě ptala kamarádka, jestli nevím o někom, kdo shání Jané Slalom z druhé ruky. Má ho po jednom dítěti, prý v perfektním stavu, PC (korba, sporťák, sedačka) 22 tis. NC 12 tis. Ale když ti to známí půjčí, tak asi není co řešit. Kdybys náhodou měla zájem o celou tu sestavu, dám ti kontakt.
Tami - gratuluju k utz
Naše mrška prý váží 430, ale my jsme o týden mladší než vy.
Luckáčku - držím pěsti na čtvrtek!!!!!!!!!
Baghi a ma to jeste v zaruce?
Palonko,Sheelle at vam zitrejsi kontroly dopadnou na vybornou a KP at ma mimi zdrave srdicko a konecne uz vite co budete mit.
Ahoj holky,
jeste jsem vas nedocetla, ale musim se s vami podelit o radosti!
Vysledky jsou v poradku, takze geneticky je prizivnik v poradku.
Ale zazila jsem trosku sok, ze ktereho se s radosti vzpamatovavam -
vysledek je 46XX - coz znamena jedine - je to HOLKA!
Takze Tami, prosim, zmen nam seznamek - dekuju.
Tak a ted jdu docist a doufam, ze same dobre zpravy!
Kacho no teda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak zaprve gratuluji k vysledkum a zadruhe k holcicce!!!!!!!!!!!!!!
Holky diky,
vazne mi spadnul kamen ze srdce a jeste k tomu je to krivochcalka - jak rika muj tatik - samozrejme to je mysleno v dobrem, kdyby se nekdo pohorsoval!
Byla jsem uz naprogramovana na modrou a ted abych zruzovela! Haha. ![]()
Kacho, teda manžel je vtipný,že?Já v tom mám ted zmatek, vy jste chtěli chlapečka?Se zase tak blbě ptám…
HOLA ![]()
Gratuluju k uspesnym kontrolam!!!
A Kacho gratuluju k holcicce!!!!!!!!!!
Holky jak jste na tom s kocarkem, mate uz jasneho viteze??
FIK
ha ha tatinek je vtipalek,co ![]()
V seznamku uz jsem chlapecka upravila na holcicku..Bud rada ze jste se „zmenu“ dozvedeli ted a ne az pri porodu kdy uz bys mela doma vsechno modre ![]()
Ja se hrozim toho ze se utz plete a bude to treba klucina a pak byt v ruzove-no nevim nevim.
Tak jdu neco delat a navic mala zase kope-no dava mi zabrat.
Palonko, manzel je vtipnej azaz, ale o krivochcalce mluvil muj tata, takze vlastne jeji dedecek!.
Jinak vlastne jsme chteli holcicku, teda hlavne zdrave mimco, ale kdyz uz tak holcicku. Manzel rikal, ze si objednal holku, tak jakto, ze je to zas kluk
No to jeste nevedel, ze se pan doktor ukouknul!
Kdyz jsem mu dnes odpoledne volala, tak mel hroznou radost a rika mi: No ale ted na sebe budes muset davat hrozne pozor!!! Byl fakt roztomilej, jako bych na sebe jinak davat pozor nemusela, ale ocividne byl taky v soku! ![]()
Tami, gratuluji ke kontrole!