Poradna duly
Jana Čurdová
Tami a kolik jsi přibrala kg?No já úplně hleděla za necelé 3 týdny jsem nabrala skoro 2kg
Myslím, že Lenička bude ráda, až bude mít to lítání za sebou a bude si ten svat. den užívat.
No včera jsem byla dávat do čistírny svatební šaty a ta paní mi řekla: Nejhorší, co se může stát, tak že vám praskne ten korzet, ale risk je zisk…dneska si odpolko pro to jdu, tak jestli bude něco pokažené, tak to bude na nervy.....pak si asi vezmu - to ještě nevím…
Na svatbu se těším - ale nejvíc na svatební noc na zámku s velkou vanou.....
Jinak jsou to holky nervy. Ale všechno je naštěstí zařízené, takže hlavně, aby bylo dobré počasí a nenapadlo v noci hromada sněhu…
A teda holky ledňandy jsou šikulky!Zvládly všechno a nikdo nebude rodit na přesčase ![]()
No, horší už bude, až bude rodit taková Zulok z dubna,že?
No o té svatební noci nám musíš napsat! Doufám, že se nedoplazíte na pokoj a vyčerpáním neusnete mezi prvníma!Na fotečky se těšíííím
no na zacatku tehu jsem mela asi 51 kg ale vaha se mi zastavila na 53 a ted v poslednich dvou tydnech jsem pribrala ten zbytek.
Duben jeste nesleduji-ja sledovala hlavne leden protoze to byl mesic ve kterem jsem predtim byla.
Leni neboj-svatba bude super,korzet nepraskne,snih nenasnezi-proste vsechno klapne.A i kdyby nasnezilo nebo praskl korzet tak to snad bude jedno,ne?Vzdyt se budes vdavat a brat si skveleho chlapa ktereho milujes a se kterym cekas miminko!!!!!!!!!!!!!!!
No snad neusneme tak brzo, je to tam moc pěkné, postel s nebesy, no prostě na zámku
hlavně, ať nenapadne moc sněhu, to by byla moje smrt.....
Tak to jsi s váhou v pohodičce!! S lednem to chápu, já tak čučím celkem do včech diskuzí.
Leni držte se!!
holky, napadlo mě se podívat na dlouhodobou předpověď počasí…a hádejte co......od 8. února má padat sníh......
Jenže ženich pojede se svými hosty cca 80 km pro mě, pak už je to jedno, ale tohle je ten kámen úrazu. Od té doby, co se nám stala ta nehoda, tak nenávidím sníh a mráz.....já nechci, aby to tak bylo fnuk..
Leni tak na to nesmis myslet a fnukat!!!!!!!!!!!!!!!!!Pokud na to budes myslet tak jako na potvoru nasnezi.
Jinak tve obavy po bouracce naprosto chapu.
Jo a dlouhodobe predpovedi jim absolutne nevychazi
Dobre rano ![]()
Tak s vahou jsem to mela a mam uplne stejne jak lenka ![]()
Leni klid.at by se na svatbe stalo cokoli, dokud si to zenich nerozmysli tak se vlastne nic nedeje
takhle na to musis koukat a usetris si spoustu nerviku ![]()
ja jsem mela blbou noc.strasil me ten michaluv odjezd,proste jsem takova no,nemohla bych mit treba chlapa co porad nekam jezdi.to mi nestoji za zadne penize ![]()
a jeste mame perlicku ohledne prace…nabidli mu vcera praci v budapesti za nastupni plat 5000euro,no neberte to
rikam v zadnem pripade.stehuju se maximalne do prahy ![]()
Leni, na předpovědi se vyprdni, hlavně na ty dlouhodobé!Podívej, my se brali 23.7. a všichni říkali, ježiš, to budou pařáky, všechno cukroví poteče a já nevím co.. Tak jsem sledovala predpovědi, hlavně, aby nepršelo no a ráno se vzbudím, všude šedo, poprchávalo, já jela ke kadeřnici a furt se od ní dívala z okna.Když jsme jeli už na zámek tak začalo prosvítat slunko, bylo akorát, po dobu, co jsme byli v zámku, tak zase černo, rychle se vyfotit v zahradě a po obědě už svítilo sluníčko, bylo chladněji cca 24st, ale bylo to akorát.Ale je pravd, že nejvíc jsem nervila, aby to počasí vyšlo, protože jsme měli plánované posezení a tančení hlavně venku
lenko prosimte snad bys neverila predpovedi pocasi,navic udelane takhle brzo dopredu
musis verit ze to bude dobry.nas taky strasili ze ma prset a kdesi cosi,a proc se neberem v lete jak vsichni…blablabla.no a i kdyz slunicko nesvitilo byla to krasna pohodova unorova svatba
takze klidek,nozky nahoru a jen se hezky tes a nestresuj ![]()
Ahoj Niki, no to víš, myšlenky se ti honí v hlavě!Ale to je pěkná nabídka!Tak se z něj stane MAĎároš hároš?
no vidis Leni…vsechny ti piseme at neveris dlouhodobe predpovedi a ze vsechno bude v poradku..
Jinak ja mela svatbu v cervnu a lilo jak z konve..Do patku bylo nadherne,teplo a v sobotu zacali lit.
Niki teda nastupak 5000euro-no to je super
no super to je ale nesla bych tam ani za nic
ja jsem rada ze sehnal tady to v brne a nemusime ani do toho praglu ![]()
dobrou chut kdo snida,my si davame kafco a babovku ![]()