Poradna duly
Jana Čurdová
maminku mam taky a o plenkach jsme uvazovali-celkem dobry kup.
Niki tak to je super ze Michal dostal tak skvelou nabidku a ze pojede na dva tydny do Texasu?To je taky skvely a tim padem to vypada ze bude mit dobrou praci a pak zabezpeci celou rodinu!!!!!
Naty a Sheelle-vy se mate ze jste si tak hezky zacvicily..Ja jdu ve ctvrtek.
Baghi-teda ta matika!!!!Ale nastesti jen na zvlastni.
Kacho - já chci přejít k Zdravotní poj. ministerstva vnitra. Taky mně to odrazovalo, ale fakt k ní chci chodit. Zatim zjišťuju jestli tuhle pojišťovnu berou moji doktoři a vypadá to nadějně, ještě zítra praktická. A pak k 1.4. se přehlásim. Tak kdyžtak dej vědět, kdyby si našla nějakou jinou dr. ![]()
no me to neprijde skvely ze tady budu dva tydny sama ale budjiz.aspon ze pak uz cestovat nemusi ![]()
Tami v Mamince na str. 126 je rozhovor s mojí gynekoložkou, už mi teda pláchla na mateřskou, ale je moc super.
Naty, propatram to tady, a kdyztak dam vedet.
Holky, mizim, manzel se riti domu a pozval „svoje holky“ na vecu, tak se bezim zlidstit!
Papapa
Naty zrovna na ni s Liborem koukame-vypada na sympatacku.
Kacho tak at si budouci tatinek uzije vecu s jeho holkama.
Niki to zvladnes!!!!!!!
Kacho - moooc gratuluju ! Holky jsou stejně lepší a hezčí - to tedy říkal p. Dr. když mi dělal UTZ
A užij si večeře.
Palonko - Jane Slelom je fakt dobrá volba - kdybych mohla tak ho taky beru
Nikki - 2 týdny ti utečou jako voda a aspoň se Michal podívá do světa. Je fajn, že bude mít skvělou práci, ne ?
Baghi - to jsem ráda, že i někdo další je „kopyto“ na matiku. Aspoň nemám komplexy
![]()
Já jsem se tak příšerně najdela na večeři a jsem teď celá nafouklá..Ach jo - taky nevím co bych už do té pusy strčila
![]()
No Monix to mi nedělej!!! Víš jak jsem těžce rozdýchávala, že čekám chlapečka a ty napíšeš tohle ![]()
Holky jedny ukecané!
Kacho, užijte si to na večeříííííí, já už mám snad taky zase hlad!
Moni teda!!Tyty ty nedobrá teto, my čekáme taky chlapečka a ještě se o něho ty vaše slečny porvou! Až si dá tu golf. vestici!
Měli jsme tu na exkurzi kuchyně známé, tak si to tu fotili.. no ale Tobískovi už se to přestalo líbit, ještěže už šli
Ale to vite ze to zvladnu.nic jine mi nezbyva.ze tu praci dostane je supr,za prve ho to bavi a za druhe penizky jsou potreba.ale tak dlouho jsme bez sebe jeste nebyli
no ted ma na vyber jestli tam pojede v dubnu-kvetnu nebo az v zari.no premyslim co bude lepsi ale asi jeste pred narozenim miminka.snad se za tu dobu nic nestane.
Dobre rano tehulky
tak jak jste se vyspinkaly a jake je u vas pocasi?U nas za oknem to vypada krasne ale jinak je tam pekna kosicka..brrrr
Moni teda tim ze jsi rekla ze jsou holky hezci a lepsi sis to pekne zavarila
![]()
Dobré ránko!
Tami, zase jsme tu samy nebo co??Myslím, že jsem tu viděla i nevěstinku Leni!U nás to taky vypadá dobře!Je jasno, tak uvidíme, jestli to tak zůstane.Dnes jsem spala dobře!Jsem po snídani jo a vlezla si na váhu…sestra se mě bude ptát..no a čuměla jsem jak puk, takže k dnešnímu dni jsem přibrala skoro 6kg!Holky, jak jste na tom vy?
Tami, už ledňačky odrodily všechny??Ty jo, už je za chviličku únor!
Přeji pěkný den
Ahoj holky, konečně jsem měla čas trochu pročíst tu hromadu stránek…
No já jsem měla na začátku těhu 49 kg, po nemocnici 46 a teď mám 50 ![]()
Holky, vy jste tak šikovné, už máte nakoupeno tolika věcí, co jsem se dívala a já mám jen co jsem dostala od ségry k vánocům jedno bodíčko, jinak fakt nemám ještě vůbec nic..... ![]()
Leni!!V klidu, ty sháníš věci na svatbu a zařizujete!To my se tady jen tak kocháme, protože hodně z nás je doma a řekla bych, že nemá skoro nic na práci,že holky?Počkej, až budeš mít po svatbě, tak na to naběhneš!
No, ale ty jsi hubeňousek!!!!
ohledne vahy-ja uz mam 56!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale oblecenim takze takovych 55 ale i tak je to sila.
Palonko ja ted do lednatek koukala a vypada to ze uz jsem vsechny lednatka na svete.
Leni tak za par dni mate svatbu-tesis se?