červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
30.1.08 08:41

holky, moc díky za podporu, upřímně bych radši myslela na to, jak sháním věcičky pro cvrčka v bříšku.
Budete někdo chodit na předporodní kurzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.08 08:46

ja budu chodit urcite-je to primo ve spitale kde bych chtela rodit a zacina to v breznu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
30.1.08 08:52

Dobré ráno !

Tak abych to uvedla na pravou míru (a maminky chlapečků se na mě nezlobily) - to, že holky jsou hezčí říkal pan doktor !! Koneckonců - já jsem si taky tajně přála tak trochu víc chlapečka… Palonko věřím, že až si Tobísek vezme tu vestičku, tak holky budeš muset odhánět koštětem !! :) :)

Leni - je úplně jedno jaké budeš mít počasí (i když obavy ze sněžení plně chápu !) - tak jak psala Tami - bereš si skvělého chlapa a čekáš mimi - co krásnějšího si můžeš přát ? Určitě všechno dopadne naprosto skvěle (a my všichni ti k tomu budeme držet palečky). Já jsem měla svatbu na konci října - dopoledne sice ještě trochu svítili sluníčko, ale odpoledne už bylo „dušičkové počasí“. A garantuju ti, že počasí vliv na kvalitu manželství určitě nemá :) :) :).

A váha ? Už mám 6kg nahoře. Pořád mám sice obavy, že budu jako velryba - ale když mám hlad, tak se tomu vážně nedá dlouho odolávat. No…uvidíme jak to půjde dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.1.08 08:59

Holčiny, ještě jednou díky…
Jak často se Vám ozývají miminka v bříšku? Už vidíte, jak se vám pohybuje bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
30.1.08 09:03

Leni, tak já s kurzem jsem tu zase něco extra. Už jsem v jednom předpor. byla a zabalila jsem to, nelíbilo se mi tam. tak od úterý budu chodit do druhého. V pondělí jsem byla poprvé na těhu plavání a budu chodit každý týden a v pátek na balony a ještě mi má dojít to dvd, tak když se donutím, tak si protáhnu hrb i doma.
Někdy mi přijde, že mě malý tahá za pupeční šňůru - jako mamko něco pohoď, ze začátku to bylo takové Ťukání ale ted čím dál častěji vidím, jak se bříško vlní. A s pohybama má nejvíce napilno ráno, dopoledne a večer.

Moni, já si taky připadnu, že jím až když mám hlad , ani mě nenapadne jíst mimo, protože ten hlad je celkem často :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.08 09:05

Emicka se ozyva kdyz jsem v klidu..Kdyz se pohybuju tak ji necitim ale kdyz se natahnu nebo sedim u pc tak ji citim poradne..
Brisko se mi jeste nehybe,mam totiz placentu na predni strane brisni takze se musi princezna vice snazit aby ji bylo videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
30.1.08 09:06

me taky kope v noci,rano,odpolednea vecer.proste kdyz mam cas si v klidu sednout. a kdyz si treba polozim na bricho klavesnici nebo knizku tak do ni kopne az poskoci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KP
147
30.1.08 09:07

Ahoj holky,
hlásím se zase po malé pauze,

Kacho - velká gratulace a tedˇuž se nedivím, že mi doktorka říkala, že nerada říká co to bude pokud si není jistá :D
Niki - uvidíš že dva týdny uběhnou jako voda, jenom jsem nepostřehla, kdy odjíždí?
Leni - svatba bude super ať tak či tak :D
všem, kdo řeší váhu já měla na začátku 53 a teď mám 63 kg. trumfne mně někdo- myslím, že už je jasné z koho bude velryba :D :D

na srdíčko jdu ve 12:30 tak se pak ozvu

všem úspěšným výsledkům moc blahopřeji!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
30.1.08 09:08

Kp, tak to tě sice netrumfnu, ale ty jsi byla podvyživenec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.1.08 09:10

My cítíme prcka většinou ráno, pak když umývám nádobí a taky hodně večer. S budoucím manželem vždycky pravidelně večer sledujeme jak se mi vlní bříško a zvedá od kopnutí, ještě nevíme, co to bude, tak já říkám já, že je to tanečnice a Martin, že je to závodník :-) je o sranda dívat se na tančící bříško :lol:
Já jsem chtěla začít chodit do předpor. kurzu, ale tady to nepořádá nemocnice - chtějí za to 1100 Kč za 4 dny po 3 hodinách…pořád se rozmýšlím, je to ještě v takové pitomé dny - ve středy - to mám většinou poradnu nebo utz, tento měsíc ještě chodit nebudu, ale rozmýšlím se nad březnem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.08 09:18

KP tak at ti to dobre dopadne.Jinak muj gyndar mi drive rikal ze pokud si pohlavim neni na 100% jisty tak mi to nerekne..
Hele a velryba z tebe nebude a pak na tobe tehu vubec neni videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
30.1.08 09:30

Dobre ranko holky,
koukam, ze resite vahu! Tak velryba jsem tady ja a byla jsem uz pred tehu, doted mam sice jen 3 kila, ale jak rikam slonice obrovska. Ale je mi to fuk. Hlavne, ze je ta mala prizivnice zdrava! Juchu!

Leni , neboj, kdyztak vam bude snezit stesti no… Ja jsem svedcila sve nejlepsi kamaradce na dusicky v listopadu, byla zima a hnusne, ale svatba to stejne byla krasna. Ona byla v 7. mesici a v patek se ji narodil zdravej chlapecek Krystufek.

KP , diky, taky jsem si to rikala.

Holky a zase jsem v tom kolotoci s kocarkama, mela jsem vybranej X-Lander XA 2008, maji novou krasnou modrou a ted jsem - vite kde, ze jo?! No dost vazne uvazuju o celym cernym, ten je taky nove v kolekci 2008, s tim, ze bych do nej poridila nejakou barevnou vlozku. Co vy na cerny kocarky? Poradte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KP
147
30.1.08 09:32

mám pocit, že už se tu řešilo téměř vše až na koupání. Já si objednala koupací kyblík Tumy tub- už jste o tom uvažovaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.08 09:32

Kacho my ted v nedeli v Brne videli cerny kocarek Maxi cosi a vypadal skvele!!!Sice jsem tam Liborovi rikala ze cernou bych nechtela ale kdyz jsem na ten kocar koukala(pani tam zrovna krmila prcka takze casu na cumendu bylo dost) tak se mi ta barva celkem libila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KP
147
30.1.08 09:33

nad kočárkem bych se musela příliš zamyslet a to se mi ještě nechce :D :D takže to vidím až tak na konec dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí