Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte,
tak Vendelínek je jen pracovní název
Ani nevíme, jestli to bude kluk nebo holka. To se dozvím až ten příští týden. Volala jsem na genetiku a prý buňky ještě rostou, takže výsledky dřív nebudou…
kočárek , my chceme nějaký houpací a to je akorát Inglesina a FreeLine Patty Sport. Ale ještě jsme daleko od koupě
Potřebovala bych, aby mi ho někdo dal a já nemusela nic řešit ![]()
Leni , já mám 3 bodička, co jsem dostala od kamarádky. Sama jsem ještě nic nepořídila. Tak buď v klidu.
A jak svatba? Rozepiš se nám trochu ![]()
Moni ,taky bys potřebovala do práce prodloužené ruce? Já když sedím u počítače, tak jsem byla zvyklá sedět narovnaně přisunutá až ke stolu. Jenže teď tam mám to břicho, tak mi nestačí ruce ![]()
sheele , gratulace!!
Tami,
to snad ani nesnese zadny komentar!!! To je fakt hromada! Gratuluju…kdyby mi neco chybelo, budu volat s.o.s. Tamince, ta ma hadriku na rozdavani!
Teda Tami, ty mas tech vecicek na Emicku uz opravdu peknou hromadu, vsechny vypadaji krasne, az si Dan pujci fotak od brachy tak vyfotim vybavicku pro Justynku a taky to svoje rostouci bricho.
no na brisko jsem zvedava..
Jinak co si pamatuju tak Eviska a Palonka slibovaly o vikendu fotecky brisek a zatim nic
Toz devuchy kde to vazne?
![]()
Ja se ted rozloucim,prijde mi na navstevu ma draha matinka
![]()
tak jsem zpět,
srdíčko OK a prý to bude holčička. (jediné číslo, co si pamatuji tak hlavička má 5,27 cm)
tak to je super Katko a gratuluji k holcicce..Nase Emicka ma hlavicku 5,5cm.
Jinak ta cerveno/cerna Cortina v Ostrave je k mani tak se na ni jedeme pozdeji podivat,tak jsem zvedava jak bude vypadat a v jakem bude stavu
KP take moc gratuluji, tak nam pribyla dalsi princeznicka.
Ja uz se tesim na pristi stredu, sice nebudu mit UTZ ale aspon uslysim Justyncino srdicko.
Zdravím babinec!
Kp - moc gratuluji k holčičce!!!Téda, to vedení se přelívá!
Tami - Emy bude mít super ohozy! A pak napiš, co tek povoz!
Tak na kontrole všechno v pořádku, vyšetřila mě a tláček 125/70!!!!!takže spokojenost a mám se taky objednat na cukrkandl, tak tam zítra zavolám.Takže se taky hlásím do cukrárny! Na kontrolu jdu 27.2.
Díky za držení palečků!
Jo a já že jsem slíbila pupendo?No, tak to si ani nepamatuju, ale věřím vám, vy byste to zase někde vyštrachaly, že jsem to napsala!
…hlava dubová…
Koupila jsem už tu podložku na přebalovák, je jablíčkově zelený s meďoškem jak sedí na měsíčku. To dostanu od kamarádky.jéééé
KP, moooooc gratulace k holčičce a úplně ti závidím ![]()
Jinak holky, byla jsem se teď s přítelem dívat na ty kočárky a ten X-lander je sice super, ale připadá mi, že má hrozně malou korbičku, že tam dítě v půl roce ve fusaku prostě nenacpu… vy co o něm uvažujete, dívaly jste se na to?
ahoj holky, koukám dobré zprávičky od dr.
já chci takyyy slyšet srdíčko. ještě jsem neslyšela za tu dobu:( dnes jsme doma zkoušely, jak jsem četla někde na netu, lehnout si na záda a mamkla dávala ucho na bříško jestli něco uslyší, a neslyšela nic:( zkoušely jste to doma taky?
a zamilovala jsem si kočárek Roan Marita. za cca 8500. hluboký + sportovní sedačka, dá se dokoupit za 2000 autosedačka, ale tu mám doma od sestry.
našla jsem jen tento obrázek kde je to vedle sebe, ale brala bych béžovou barvu, a držadlo se dá přehazovat:)
http://sweb.cz/…per/roan.jpg
Neboj Celtico, to uslyšíš, já dneska taky slyšela poprvé, moje gynekoložka na mě kašle a až teď v tom Gennetu vidím jaký je to rozdíl všechno to pěkně vidět a slyšet ![]()
Jinak ten kočárek co jsi sem dávala Celti je pěkný, stavěný asi i na větší dítko a z toho mám právě u toho X-landeru strach. Nejsem žádný drobeček, tak očekávám, že ani můj potomek nebude a tenhle kočárek ač je krásný, tak je přece jen tak nějak stísněný. Ovšem jak se znám, nakonec stejně neodolám a vezmeme ho
a nejspíš v zelené, kdyby byla béžová, tak bereme béžovou, ale mám pocit, že v kolekci 2008 béžová není.
Palonko tak to je fajn ze kontrola dopadla dobre a dopisu ti cukrarnu..
No a to brisko jsi slibila!!!Sem ti rikala at te hezky manza vyfoti zboku at je to hezky videt a ty si rekla ze jo ![]()
Sheelle kdy mas kocenko dalsi kontrolu?At to muzu dopsat..A ano taky mam strach ze se mi mala do te male korby s fusakem nevejde!!!!!A asi se tam nevejde opravdu
Celti neboj taky uslysim Erickovo srdicko..A jinak ten tvuj kocarek je super a ma velkou korbu coz je velka vyhoda oproti tem jinym.
Jo tak my kolem sedme jedem na ten kocarek a jinak jsem nasla Jane Slalom pro barva plata za 11 tisic a zaruka do dubna 2009 a vypada moc hezky ale ja zrejme pujdu do te Cortiny.