červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
30.1.08 12:36

Ahojte,
tak Vendelínek je jen pracovní název :lol: Ani nevíme, jestli to bude kluk nebo holka. To se dozvím až ten příští týden. Volala jsem na genetiku a prý buňky ještě rostou, takže výsledky dřív nebudou…

kočárek , my chceme nějaký houpací a to je akorát Inglesina a FreeLine Patty Sport. Ale ještě jsme daleko od koupě :( Potřebovala bych, aby mi ho někdo dal a já nemusela nic řešit :P

Leni , já mám 3 bodička, co jsem dostala od kamarádky. Sama jsem ještě nic nepořídila. Tak buď v klidu.
A jak svatba? Rozepiš se nám trochu :wink:

Moni ,taky bys potřebovala do práce prodloužené ruce? Já když sedím u počítače, tak jsem byla zvyklá sedět narovnaně přisunutá až ke stolu. Jenže teď tam mám to břicho, tak mi nestačí ruce :)

sheele , gratulace!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
30.1.08 13:04

Tami, :P :P :P to snad ani nesnese zadny komentar!!! To je fakt hromada! Gratuluju…kdyby mi neco chybelo, budu volat s.o.s. Tamince, ta ma hadriku na rozdavani!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.08 13:10

Kacho klidanko :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
30.1.08 13:29

Teda Tami, ty mas tech vecicek na Emicku uz opravdu peknou hromadu, vsechny vypadaji krasne, az si Dan pujci fotak od brachy tak vyfotim vybavicku pro Justynku a taky to svoje rostouci bricho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.08 13:33

no na brisko jsem zvedava..

Jinak co si pamatuju tak Eviska a Palonka slibovaly o vikendu fotecky brisek a zatim nic :evil: :evil: Toz devuchy kde to vazne? :wink: :lol: :lol:

Ja se ted rozloucim,prijde mi na navstevu ma draha matinka :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KP
147
30.1.08 14:27

tak jsem zpět,
srdíčko OK a prý to bude holčička. (jediné číslo, co si pamatuji tak hlavička má 5,27 cm)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.08 14:33

tak to je super Katko a gratuluji k holcicce..Nase Emicka ma hlavicku 5,5cm.

Jinak ta cerveno/cerna Cortina v Ostrave je k mani tak se na ni jedeme pozdeji podivat,tak jsem zvedava jak bude vypadat a v jakem bude stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
30.1.08 15:17

KP take moc gratuluji, tak nam pribyla dalsi princeznicka.
Ja uz se tesim na pristi stredu, sice nebudu mit UTZ ale aspon uslysim Justyncino srdicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
30.1.08 15:37

Zdravím babinec!

Kp - moc gratuluji k holčičce!!!Téda, to vedení se přelívá!
Tami - Emy bude mít super ohozy! A pak napiš, co tek povoz!

Tak na kontrole všechno v pořádku, vyšetřila mě a tláček 125/70!!!!!takže spokojenost a mám se taky objednat na cukrkandl, tak tam zítra zavolám.Takže se taky hlásím do cukrárny! Na kontrolu jdu 27.2.

Díky za držení palečků!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
30.1.08 15:39

Jo a já že jsem slíbila pupendo?No, tak to si ani nepamatuju, ale věřím vám, vy byste to zase někde vyštrachaly, že jsem to napsala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
30.1.08 15:42

…hlava dubová…
Koupila jsem už tu podložku na přebalovák, je jablíčkově zelený s meďoškem jak sedí na měsíčku. To dostanu od kamarádky.jéééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
30.1.08 15:49

KP, moooooc gratulace k holčičce a úplně ti závidím :(

Jinak holky, byla jsem se teď s přítelem dívat na ty kočárky a ten X-lander je sice super, ale připadá mi, že má hrozně malou korbičku, že tam dítě v půl roce ve fusaku prostě nenacpu… vy co o něm uvažujete, dívaly jste se na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
30.1.08 16:00

ahoj holky, koukám dobré zprávičky od dr.
já chci takyyy slyšet srdíčko. ještě jsem neslyšela za tu dobu:( dnes jsme doma zkoušely, jak jsem četla někde na netu, lehnout si na záda a mamkla dávala ucho na bříško jestli něco uslyší, a neslyšela nic:( zkoušely jste to doma taky?

a zamilovala jsem si kočárek Roan Marita. za cca 8500. hluboký + sportovní sedačka, dá se dokoupit za 2000 autosedačka, ale tu mám doma od sestry.
našla jsem jen tento obrázek kde je to vedle sebe, ale brala bych béžovou barvu, a držadlo se dá přehazovat:)
 http://sweb.cz/…per/roan.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
30.1.08 16:24

Neboj Celtico, to uslyšíš, já dneska taky slyšela poprvé, moje gynekoložka na mě kašle a až teď v tom Gennetu vidím jaký je to rozdíl všechno to pěkně vidět a slyšet :)

Jinak ten kočárek co jsi sem dávala Celti je pěkný, stavěný asi i na větší dítko a z toho mám právě u toho X-landeru strach. Nejsem žádný drobeček, tak očekávám, že ani můj potomek nebude a tenhle kočárek ač je krásný, tak je přece jen tak nějak stísněný. Ovšem jak se znám, nakonec stejně neodolám a vezmeme ho :) a nejspíš v zelené, kdyby byla béžová, tak bereme béžovou, ale mám pocit, že v kolekci 2008 béžová není.

http://www.detskyraj.cz/…ange_big.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.08 16:46

Palonko tak to je fajn ze kontrola dopadla dobre a dopisu ti cukrarnu..
No a to brisko jsi slibila!!!Sem ti rikala at te hezky manza vyfoti zboku at je to hezky videt a ty si rekla ze jo :wink:

Sheelle kdy mas kocenko dalsi kontrolu?At to muzu dopsat..A ano taky mam strach ze se mi mala do te male korby s fusakem nevejde!!!!!A asi se tam nevejde opravdu

Celti neboj taky uslysim Erickovo srdicko..A jinak ten tvuj kocarek je super a ma velkou korbu coz je velka vyhoda oproti tem jinym.

Jo tak my kolem sedme jedem na ten kocarek a jinak jsem nasla Jane Slalom pro barva plata za 11 tisic a zaruka do dubna 2009 a vypada moc hezky ale ja zrejme pujdu do te Cortiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí