Poradna duly
Jana Čurdová
Kacho, tak to držím moc palce, naše bíglinka byla nedávno na kastraci, taky jsem se o ni málem zbláznila strachy.
A že se vracím pořád k těm kočárkům - teď jsem projela snad komplet všechny včetně všech Quinny atd. a většina z nich má korbičky ještě MENŠÍ než má X-lander a třeba i dvojnásobně drahé. Tak milé dámy, myslím, že jsem se právě rozhodla. Než kupovat nějaký obr, do kterého sice nacpu dítko s fusakem v pohodě, ale pak až budu potřebovat sporťák, tak se s ním nehnu, protože bude těžkej, tak to raději fakt risknu toho X-landera a bude.
Kacho, to víš, že na tebe budeme myslet!!Přece hafuška je tvoje miminko, to je jasné, že to prožíváš.
Myslíš tento web? http://www.miminka2008.estranky.cz/
Já měla naložené maso, tak to manžel taky dojedl
Kacho a kde jste byly včera na večeři? My rádi chodíme do Jesenice ke Kohoutovi, loni když jsme tam slavili ségry 18-tiny tak tam byl i pan prezident Klaus, jezdí tam dost často, chodí hrát tenis do Vestce.
A jakou máš rasu pejska? Sheelle přítelovi rodiče maj taky bíglici, je hrozně tvrdohlavá a neposlouchá snad nikoho, jsem zvědavá jak se bude tvářit na mimčo.
kacho tak at to pejsacek zvladne.ja se taky bala kdyz nam operovali dvakrat kocoura.ale byla jsem u toho a hlidala ![]()
Palonko no vidis to ![]()
No, taky myslím na Tami, už se jistě vracejí zpět, snad dobře pořídili
Naty, vcera jsme byli v Pizzerii Di Carlo v Seberove, moc mi tam chutna a dole se nekompromisne nekouri a mame to kousek. Kohouta zkusime, diky za tip.
Niki, vzdyt ja si to taky ohlidam. Navic ji priplatim tu drazsi narkozu, aby se probrala jeste u doktora, ma 30 kilo, takze ji fakt do auta sama nedostanu a manzel ma klienty.
Mame fenku zlateho retrievera, budou ji v kvetnu 4 roky a dostali jsme ji svatebnim darem od mych kolegu. Bylo to krasne prekvapeni, protoze ja jsem totalni zvireci maniak a zlatacku jsem moc chtela.
Jak znam Tami, ta ten kocar jeste dneska doveze domu, k tomu bude mit v cene dve tasky obleceni, kojici polstar, chuvicku a nevim co jeste!
Holk,y moc se omlouvám, že teď nestíhám. včera jsem byla celý den v práci a teď mám dva dny synovce na hlídání. Zkusím zae v pátek zasedvnout a dočíst. s miminkem jsme snad vpořádku. Je nám fajn.
Kacho, no to teda bylo krásné překvapení!! A vaše beruška to zvládne, je to jistě šikulka šikovná!
S tou Tami je to dost možné!
No mě to Kachi napadlo, jestli to není ona a s ní to jsi ty?
Aurinko ahoj, jen hezky hlídej a trénuj se! Jsem ráda, že se cítíš dobře.
No, tak mě malý dnes moc nekope ![]()
Palonko, diky, urcite to pro ni bude hracka, myslim, ze ja na tom budu hur! ![]()
Jojo, to jsem ja!
kacho to je krasny pesan.skoda ze se psy musi vencit,to me od nich nejvic odrazuje ![]()