Poradna duly
Jana Čurdová
Jo Niki jinak s tema stovkama uz to trosku prehanis ne
![]()
No a zapach z cigaret uz je pryc(ale nechci to zakriknout),dvakrat jsem to vyprala,mezi pranim to bylo namocene celou noc ve vane v avivazi a zrejme to pomohlo.
tak vy mi to pokazde pripominate tak co mam pak delat.to je desna vyzva
no tak aspon v necem jsem v zivote prvni ![]()
koupila jsem skvarky na pagace a uvedomila jsem si ze nemame mlynek na maso
zkusim to udelat normalnim mixerem tak mi drzte palce at to nezavarim ![]()
a ted jsem udelala cokopuding se slehajdou tak jestli ma nekdo chut stavte se ![]()
Ahojky, zdravím všechny těhulinky,
moc se mi po vás stýskalo
![]()
Doufám že jsem za ten týden o nic nepřišla, ale ty křeče mi dávají zabrat, takže jdu zase na chvíli do pelíšku.
Zatím papa, ještě nakouknu ![]()
Ahoj Anteeo
ale to vis ze jsi prisla o hoooooooooooooooooooooodne
![]()
Ale nestresuj vsechno je tady v poradku,vsechny kontroly jsou v poradku,my jsme v poradku,miminka taky…proste vse je jak ma byt!!
Ty se drz a opatruj a at te krece co nejdriv opusti.
Jdu delat bramboraky-mam na ne prisernou chut
Taminkooooooooooo ahoj, pošli mi taky kousek bramboráku, ať si nemusím slintat na klávesnici…
![]()
Teda holky vy mi ale delate chute, dala bych si jak bastu od Niki, (pokud teda neni mixer zavareny) tak od Taminky. Ja mela k obedu neco na zpusob rizota, jen se do toho dava jeste kecup, no a ted me docela honi mlsna. Za 2o minut mi zacina anglina, tak to aspon v praci rychle utece. Ted je to tady docela fajn, nemam ani moc prace, tak si brouzdam po netu, atd. Snad to vydrzi jeste dlouho.
Tami, taky jsem hrozne rada, ze to s mamou probehlo takhle dobre, tak se rozhodla, ze nam koupi pro Justy postylku, uz jsem se divala na ty stranky co na ne dala odkaz Celtica?? a tam jsou postylky moooc pekne.
Nevite nektera, kdyz je ta postylka popsana jako prirodni (tzn. nemorena) je na ni aspon treba nejaky bezbarvy lak, aby se mimcu nezadrela treba triska.????
Je to asi dost hloupy dotaz, ale ja postylku nevidela ani nepamatuju.
![]()
Tami, jsem zvědavá, co nakonec vyberete za kočárek! A bramborák bych si taky dala.. ![]()
Jeni.. postýlky budou určitě nalakovaný, jen budou z přírodního dřeva, nepřibarvený!
Holky, já jsem dnes nějaká jak přejezená… Na snídani jsem si dala výborný koláč a sladkou pletýnku z místní pekárny, na oběd kung pao a teď mám nějaké přeplněné bříško. To jsem zvědavá jak budu plavat…:(
Tami - bramboráky jsou dobrý nápad na víkend, udělám je taky.
Eviško - foto v čepici ? Holky, ta mě ale zlobíš
Vždyť bych vás tady všechny vyděsila k smrti
![]()
Anteeo - užívej si pelíšku, ať tě ty křeče brzy opustí.
Tak zatím pa a pokud se nutopím, tak se ozvu ![]()
Zdravím vás maminy.
Po dlouhé odmlce se zase hlásím.
Dnešní novinky.
Výsledky z AMC 46,XY . Takže se nám ulevilo, i když na velkém Uz doktor opět něco našel. Asi bych se divila, kdyby bylo JEDNOU všechno v pořádku, ale to už jsou druhořadé nálezy.
Na Uz hlavičky byly vidět nějaké cysty a jelikož máme výsledky AMC v pořádku, bude se to jen sledovat a s velkou pravděpodobností to zmizí. Snad nebudeme ten vzácný případ, kdy je tomu naopak, ale já už bych se ničemu nedivila. A stočenou nožičku máme jen jednu, ta druhá je ve správném postavení.
Tyto týdny byly vyčerpávající, tak snad se z toho brzy vzpamatujeme a začneme se těšit z těhotenství a konečně to oznámíme okolí.
Nemůžu uvěřit, že se snad dočkáme mimča. Už se těším, až začnu jako vy s přípravami.
tak sis lukacku konecne vydechla ze?ted uz to bude jen lepsi a lepsi ![]()
Niki, je to úleva. I když tomu stále nemůžu věřit. Stále se budu bát, co zase se najde, ale důležité je, že chromozomy jsou v pořádku a s tím ostatním se popereme.
je to fakt ze porad je se ceho bat.odkdy kamaradce me kamaradky rekli na velkem utz ze se prestalo vyvyjet srdicko tak se taky bojim.uz at je utery.uz chci taky zacit nakupovat mimiveci ![]()
A jak správně říká moje doktorka, nejsem první ani poslední a jsou mnohem horší věci, takže nakonec jsme na tom vlastně dobře.
A váhový odhad dle Uz je 466g.
Pro změnu máme zase dělohu vpředu a nízko, ale to už jsou opravdu detaily, které vůbec neřeším.
jee Luci to jsem moc rada ze to takhle dopadlo..Moc jsem na tebe myslela.
A neboj-cysty zmizi a nozicka se natoci spravne..
Luci, Luci , jsem za vas opravdu stastna! Opravdu jo! I kdyz jsem si uz dneska poplaka smutkem nad nasi psici - popisu pozdeji - ted se mi vali slzy z radosti, ze uz to nejhorsi mate za sebou a ze ma ten vas chlapecek vsechny chromozomy, jak ma!!! Jupppiiiii!
Cysticky se urcite vstrebaji, vzdyt maji jeste spoustu casu!
Jeste jednou moc a moc gratuluju a bud stastna!!! Tim vsechny ty chmury zazenes!