červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
30.1.08 21:40

to kolekce 2007 je bez adapteru takze si myslim ze to tam pujde nacvaknout v pohode.

Tak ja uz taky odpadavam,su hotovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
30.1.08 21:48

Taminko, jestli mě nakonec na tu Cortinu natáhneš, tak si mě nepřej ;)

A jinak jdu taky chrupat, takže dobrou noc, celou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
31.1.08 07:46

Bre rano :)

Tami uz je to trapne jak beru ty stovky ze?
a co oblecky?uz si se zbavila cigaretoveho puchu?

kacho pejskovi preji hodne stesti,se mi o ni dnes zdalo :)

preji hezky den. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
31.1.08 07:51

Krasne rano…
tady ty stranky leti… nestiham docitat :)
Jsem rada za tu kocarkovou diskuzi, taky mame dilema.. musi byt lehky, skladny a mit nafukovaci kolecka :D /ne ze bych byla narocna/.
X-lander je jednim z nasich favoritu, az na tu skladnost. bydlime totiz ve druhem patre bez vytahu, sklepa a kocarkarny :roll:

Gratuluju k uspesnym kontrolam a ty ktere to jeste ceka, tem drzim vsechny palecky!!!!!
Pejskovi drzim taky palecky, sama takove akce taky hrozne prozivam…

• Citovat
  • Upravit
5492
31.1.08 08:29

Dobré ránko všem!
Ráno u nás pršelo, ale ted se to vybírá, snad bude hezky.

Dnes na kontrolu nikdo nejde,že?

Holky, moc vás pozdravuje Kuba a všem drží palečky!!

Já za chvilkku jedu za kamarádkou a jejím prckem do lázní, bude tam jakoby plavat, má přes půl roku :D tak ho teta musí zkontrolovat.

Cukrkandl 20.2. 8O :( :roll:

Tak se mějte a pište at mám co číst až dojdu papa P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
31.1.08 09:10

Dobré ráno kočenky !

To byla fuška vás dočíst !

Stokvítku - u PC se mi fakt sedí docela blbě - ty teleskopické ruce by nebyl špatný nápad :)

Tami - ty máš na Emičku výbavičku, jak kdyby jsi z porodnice měla přivézt Emičky aspoň tři :) Je to těžké s tím kočárkem - že? Já z toho měla taky těžkou hlavu…

Kači - gratuluju k holčičce !! Je prima, že je všechno v pořádku :)

Palonko - gratulace ke kontrole a ke krásnému tlaku - jsi šikulka :) Jo - a postýlku máme bez stahovacího boku.

Celti - opravdu moc pěkný kočárek a vypadá hodně prostorný

Kacho - Angie držím dneska palečky, ať to „čuminka“ zvládne. Když byl před 5 lety na operaci náš Nik, tak jsem to taky děsně prožívala a bylo mi ho hrozně líto..:(

Fik - vidím, že máte skoro podobné bydlení jako my - my sice výtah máme, ale tak malinkatý, že je vlastně k ničemu…

Dnes mám opět plavání - takže opět se budu předvádět jak mizerný plavec jsem :) Ale co - hlavně že se poráchám ve vodě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
31.1.08 10:32

ahojky holky:)

zítra mám tu kontrolu po amniovce, jestli malej nedostal šok:)

pokud jde o zvířátka, tak držím palečky aby to zvládly!! my bychom měli jít s kocourkem na kastraci, ale otec to nějak nedokáže skousnout že by Mourek přišel o svou chloubu :lol: tak to stále oddalujeme.

s kočárkama vám nezávidím, je to fakt těžké vybrat, já měla napřed v oku BB comfort, ale korbička hodněmalá a cena naopak vysoká. potom jsem si řekla že teda nějaký tank třeba patron, ale jsou na něj reklamace, nakonec ten Roan, to je srdcovka:) a už jsem u nás potkala 2 holky s tím kočárkem na ulici. a na zahradu budu používat velký kočár co je ještě po mě:D červený koženkový a fakt obr tak pro 2 mimina.

pražandy koukaly jste třeba na tento obchůdek na Smíchově? http://www.detskyruzek.cz/

ted jsem našla kočárek v obchůdku na Žižkově: http://www.detskyraj.cz/…ardin-toledo
za necelýck 6000 komplet! a jsou tam i jiné výprodeje.

Postýlku dostanu co naši koupili sestře a ona ji nevyužila, protože malá spávala s ní na posteli. ani nevím jestli má stahovací bok, ale tuším že má. a do začátku mám košík:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
31.1.08 10:40

Ahoj holky, tak ted jsem Vas docetla, koukam, ze kocarky se pekne resi, ale to je spravne, musime si to uzit. Urcite vsechny vyberete nakonec podle svych predstav. :P
Kacho, operace bude urcite v pohode, ale uplne te chapu, ja jsem taky docela prozivam vsechno co se tyka nasi fenky, je to sarpejka a jmenuje se Masa. Je dost casto pokousana, tak jezdime porad na siti a dreny.
Tak si holky predstavte, ze jsem vcera rekla mame konecne o Justynce. No, docela jsem mela strach jak bude reagovat, ale uplne me prekvapila, hrozne se na malou tesi. Hned zacala resit, co ji chce vsechno koupit, jak budeme spolu vybirat vecicky pro malou, atd. No, uplne jsem koukala.
Musim rict, ze me spadl kamen ze srdce, ze to dopadlo tak dobre.
Palonko, pekne si s kamaradkou a jejim mimcem uzij dopoledne, pak nam poreferujes. :)
Tami, takze ty ass kocarkem teda jeste vahas? Ja jsem fakt myslela, ze si ho uz odvezes rovnou potom, co ho uvidis. Ale zase je fakt, ze casu mas jeste dost, takze s vyberem se nemusis ukvapovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
31.1.08 10:45

Ahojky, včera jsem byla celý den pryč!
Dočetla jsem jen posl. tři stránky, protože jste děsně ukecaný! :oops:

Sheelle.. Cortina je fakt bezva.. já jsem děsně ráda, že ji máme!

Moni.. tak bude konečně ta fotka v koupací čepici?? :lol: :lol: :lol:

Jinak, já už zas dvě noci nespala.. celou noc se jen převaluju.. Jsem úplně vyřízená.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
31.1.08 10:56

Celti, ten obchůdek na Žižkově je ten, co jsme tam včera byli a je to tam fakt dobrý, celkem ucházející ceny a hlavně se specializují na ty X-landery, takže jsme tam včera stepovali asi dvě hodiny :) A u ostatních kočárků mají taky hodně dobré ceny a navíc jsou na ně opravdu dobré reference co se týče záručního servisu, pokud s kočárkem něco je, tak dokud ho spravují, tak dají jiný na zapůjčení a vychází opravdu vstříc prý.
A co se týče třeba postýlek, tak vůbec, ale vůbec nevím podle čeho mám vybírat. Mám jediný požadavek, aby měla stahovací bok a bylo by fajn kdyby měla i šuplík pod ní, ale rozhodně to není podmínka a ani nevím jestli to jde kombinovat se stahovacím bokem… všechny mi připadají stejné :/ a taky asi koupíme nebesa, původně jsme je nechtěli, nemáme rádi kýčovité věci a když jsem viděla ty mašle na nich, tak bych se osypala, ale bude to u nás potřeba, mimčo bude s náma v ložnici a protože jsme museli jednu místnost vyklidit pro babičku, tak tu teď máme i compy a tak… takže i když je to místnost veliká, tak bude potřeba aby ho to aspoň trochu odstínilo od zbytku místnosti. Snad to takhle bude jen ze začátku, pak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
31.1.08 11:33

Ahoj holky, všem hodně štěstí na kontrolách…mám pro vás hrací dečky za dobrou cenu:
http://www.aukro.cz/…yl_akce.html
http://www.aukro.cz/…_farma_.html
 http://www.aukro.cz/…_farma_.html

Mrkněte na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
31.1.08 11:37

Zdravim těhulky!!!

Celti na zítřek držim palečky, a ty odkazy na kočárky jsou super.
Leni tady jsou deky levnější a řekla bych že i hezčí, mrkni na to
 http://www.radi.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
31.1.08 12:01

Natálko, ten link na ten obchůdek je fajn, moc pěkné věci a myslím, že i kvalitní, paní k nim pěkně píše své poznámky.
Jinak já teď jedu až do soboty k rodičům na Vysočinu, tak budu bez netu. Všechny se moc opatrujte a držím palečky, ať vám všechno vychází ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.1.08 12:08

Ahoj

Moni jj je to tezky ale zase nemama kam spechat.A ohledne oblecka-jo radeji toho chci mit vic nez min.

Jeni no ja mam dva favority ale jak uz jsem ted napsala nemame kam spechat.Libor rekl ze pokud ten kocarek chci tak ze ho koupime,ale myslim si ze do dubna je jeste cas a do te doby jeste bude kocarku.A samo ze s delsi zarukou :wink: A jinak Jeni mam velkou radost z toho jak tvoje mamka prijala tve tehu!!!

Evi my se vcera byli divat na Cortinu a muzu ti ten kup jenom pochvalit-je fakt moc hezkej a skladani velmi jednoduche!!!!
A jinak doufam ze to se spanim budes mit co nejdriv lepsi.

Celti malej bude v poradku-uvidis.

Sheelle kdy mas dalsi kontrolu at to muzu dopsat do seznamku!!

Aurinko ty tajnustkarko-tak uz se pochlub co budete mit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
31.1.08 12:13

Sheelle tak si to užij u maminy a těšim se na cvíčo, si v pondělí napíšem :wink:
A na stránkách www.radi.cz jsem našla nejlevnější sortiment od Aventu, pro ty kdo se chystáte na tuhle značku. Já už koupila dva dudánky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí