červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
30.1.08 10:11

Tami - za tu cenu bych šla i do té barvy a volila dopňky výraznějších barev.

Jeni - kolečka mám s možností otáčení a nebo jdou i zaaretovat. Ale nejsou moc velká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
30.1.08 10:12

Ahoj holky, tak jsme se vrátili z ultrazvuku, byl tam s náma dneska i tatínek a byl nervózní jak něco, bál se chudák asi že mu utrhnou hlavu :) Jestli to bude takhle i při porodu, tak potěš koště, to abych se pak starala ještě i o něj, úplně se klepal. ;) Nesnáší totiž nemocnice a když řeknu třeba slovo „tepna“ tak je schopen jít na wc zvracet. Proto fakt moc oceňuju, že se mnou šel, protože paní primářka při ultrazvuku nešetřila podobně pro něj nepěknými slovy a ještě víc oceňuju, že stále chce jít i k porodu.
Tak a teď k tomu hlavnímu. Miminko je naprosto zdravé, dokonale odpovídá všemu čemu odpovídat má a je dokonce malinko větší, takže termín porodu stanoven z 15.6. na 11.6. (já se nakonec fakt ještě do toho malování strefím) a je to kluk! :) Sice jsme chtěli víc holčičku, ale byl to dneska tak krásný zážitek, že i když nám řekli, že to bude kluk, tak jsme skoro brečeli štěstím, je náš a už nám ho nikdo nevezme a je fuk, jestli je to kluk nebo holčinka :)

Utíkám obvolávat rodinu, tak se tu zatím mějte pěkně, ještě na vás během dne pak kouknu a všem krásný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
30.1.08 10:14

Ahoj holky!!! Tak zase kočárky.
Kacho - já taky koukala na ten x-lander xa v černý barvě, já koukám jen po černých kočárkách, no ale k tomu x-landru nemaj v tý barvě korbičku, jinak je úžasnej a šla bych do něj. My jsme teď rozhodlý pro Casualplay S4 v černý barvě s bílýma nápisama, ale ještě jsme ho neviděli na živo.
Tami kočárek vypadá moc dobře, až na ty barvičky, ale zas za tu cenu i se zárukou :wink:
No a koupat budem ve vaničce, ten kyblík se mi taky moc nezdá.
A dneska nám Sheelle poví co to bude, jestli se nebude mimi stydět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KP
147
30.1.08 10:14

Shele velká gratulace :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
30.1.08 10:15

Sheelle, moc gratuluji ke chlapečkovi a síly jsou vyrovnané!!Skoro brečeli, to já řvu normálně! A manžel je pašák, ustojí to všechno uvidíš!Jen si to obvolávání užij, je to super, já když obvolávala, tak jsem měla pořád slzy na krajíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
30.1.08 10:16

Sheelle tak já než to dopsala, tak ty už si tady se zprávičkou!!! Tak moc gratuluji a máme vyrovnáno že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
30.1.08 10:18

Jo a Sheelle jak jako 11.6?! Musíš na mně počkat, aby jsme byli spolu na tom pokoji!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
30.1.08 10:18

Natálko, já mám jen takový postřeh s Casual.. taky jsem ho chtěla vyzkoušet, protože jsem viděla, že na to reklamu dělala Šeredová no a tak jsem si ho v obchodě vyzkoušela - s korbičkou a byla jsem v šoku, jak je těžký a to říkal i manžel, ale vyzkoušej sama!Pak jsme si říkali, že bychom chtěli vidět Alenu, jak to tahá. No fakt pro mě to bylo moooc těžké, ale třeba se vám to tak zdát nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
30.1.08 10:19

Tami - mě osobně se kombinace červeno -černá moc líbí. Ale hlavně se na barvě musíte shodnout s Liborem. Koneckonců - každá barva je použitelná, když do ní dáš doplňky vhodných barev. No - a jestli tu Cortinu někdo prodává v Ově - tak se na ni zajeďte podívat - to je úplně nejlepší vidět to na vlastní oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
30.1.08 10:19

Ahoj Naty , ale maji cernou korbu, neboj. Jenom ji nemaji jeste na sklade, mrkni na www.slunecz.cz, tam pisou, ze ji muzes uz ted objednat…jenom ji nemaji na obrazku jeste…holka nedes me!

Sheele, moc gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
30.1.08 10:20

Mě fakt přijde, že i třeba tři kila jdou na kočárku dost znát a to tam není miminko a krámy v košíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
30.1.08 10:23

Sheele - moc, moc gratuluju k chlapečkovi ! A taky ke statečnému tatínkovi - to náš tak statečný není (o to více musíme být statečné my holky…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
30.1.08 10:28

Sheele, gratuluji k chlapeckovi, uplne s tebou souhlasim, hlavne kdyz mimi bude zdrave, jedno jestli je to holcicka nebo kluk. Budete ted uz vybirat jmeno, asi jo, vid?
Tak to jsem teda zvedava na ten muj kocarek, Dan rika, ze me kolecka vsechna fixni, tak teda nevim jak s nim budu zatacet, to bude teda zajimavy.. :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.08 10:29

Sheelle tak moc velka gratulace ke klukovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A super ze byl budouci tatinek s tebou..

MOni Libor uz do te Ovy volal a ptal se na ten cerveno/cerny,pani rikala ze se na nej dneska prijde nekdo podivat ale ze posle sms zda je prodany nebo ne a pokud ne tak se na nej pujdeme mrknout.

Casual jsme v obchode zkouseli a je tezkej jako prase takze do toho bych nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
30.1.08 10:33

Tami - tak budu držet palce, aby to paní neprodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí