Poradna duly
Jana Čurdová
Tami, to je bezva, že je tam ještě záruka a za kolik by to bylo? A kolik ten kočárek váží? Já se v těch cortinách moc nevyznám.. Já jsem hrozná, ale já taky čučím na ty barvy a toto se mi moc barevně nelíbí,nezlob se
já to viděla na přednášce s malým mimi i dvouletým a oba to milovali,
v kyblíku a pouze v kyblíku od narození koupe moje sestra a je ohromně jednoduché, není se čeho bát-dvakrát bude koupat s manželem a pak už to zvládnete samy
nám radili, že nemáme kupovat jiný než Tummy Tub, že jsou vratší, a hlavně kdyžtak nekupovat ty co mají vykrajovaný bok
Moni zadej si na net kyblík tummy tub a nějaký návod určitě najdeš- někde jsem to viděla
Holky, koho zajimaji kybliky, mrknete! http://www.probaby.cz/detailPage.asp?…
Nikki - to bych napřed musela mít někde na zdi místo, kam tu vaničku na hřebík pověsit. To víš, paneláková koupelna…:)
No - já doufám, že v tom přeporodním kursu něco o koupání bude a snad tam bude i něco o kyblíku - pak se rozhodnu. Zatím mi to koupání v kyblíku připadá složitější… Ale kyblík by pro nás byl výhodný z hlediska místa - máme totiž jen sprchový kout (sice s tou hlubokou napouštěcí vaničkou) - ale tam dětskou vaničku nedostanu, kyblík by byl v pohodě. A nosit vaničku někam po bytě - to bych docela nerada…
Kači - tak se koukej vyfotit ! Stejně si myslím, že na takovém hubeňourkovi jako jsi ty to těhu nebude pořádně vidět ani měsíc před porodem
![]()
Kacho ted kdyz na to koukam tak se mi to nelibi jeste vic nez samotna predstava.prijde mi to dite tam takove namackane,ve vane si hezky „zaplave“,protahne se v teple vode…no ale kdyz rikaji ze se to detem libi tak asi jo
je to jenom muj pocit ![]()
KP , kamaradka ma ten Bebe-Jou a je v pohode…no uvidime, na tohle je jeste cas.
Tami, i manzelovi se ten cernej libi, takze to asi vyhraje. A lete si myslim, ze na slunicku se bude parit kazdej kocar ne?!
Kacho to asi urcite a pokud se vam cerna libi tak neni nad cim premyslet. ![]()
Palonko stoji 10tisic
Ahoj holky, tak koukam, co dneska resite. Takze ohledne vahy, no my doma vahu nemame, takze se budu vazit zase az u Dr. minule jsem mela 55(vychozi vaha byla tak 53-54), ted to tipuji tak na 57, takze by to znamenalo, ze jsem pribrala 4 kila, no uvidim, co ta vaha opravdu ukaze.
Jinak cerny kocarek mi prijde fajn, nejvic zalezi na rodicich, co se libi jim. Takze pokud se oba shodnou na cerne barve, myslim, ze pak neni co resit.
My teda mame ten modro-bezovy, Danovi se libil, no a me tyhle barvy nijak nevadi, tak jsem souhlasila. Navic je pravda, ze u nas to rozhodovala jednoznacne cena.
Holky chtela jsem se zeptat, vy co uz kocarky mate, jake tam mate kolecka, zataci jakoby sama nebo jsou fixne pripevnena a vy tocite s celym kocarkem? No, ted jak to po sobe ctu, tak nevim jestli to jde z toho myho popisu pochopit, no snad jo..
Gratuluju k holcicce, skore mezi klukama a holkama se teda nemeni??? Nejak nemam prehled
![]()
Niki, asi bych byla taky pro tu variantu, aby do Ameriky letel pritel v dubnu-kvetnu, pak az se narodi mimi ho budes mit pekne doma v Brne, zda se mi to jako lepsi varianta.
Co se tyka koupani, my mame vanicku, dostali jsme ji od znamych, je zelena se stribrnyma teckama a celkem velka. Takze u nas je to jasne, ja bych sice nemela nic ani proti kybliku, ale vyresilo se to za nas.
Leni, pocasi se neboj, ty dlouhodobe predpovedi, jsou jen takove odhady, urcite budete mit krasne. Moc se tesim na svatebni fotky, to vis me by to melo cekat za 3 mesice, tak jsem zvedava. ![]()
Monix no kdyz mate panelakovou koupelnu jen se sprchacem tak tam asi moc mista neni.my jsme to u nasich meli povesene nad vanou.tady zas mame v cele koupelne kachliky a vrtat do nich radsi nebudeme kdyz to neni nase ![]()
Jeni asi to tak udelame pokud uz nebudu mit zadne komplikace.je docela naprd ze si tady nemam koho zavolat na pomoc kdyz jsou vsichni daleko ale v nejhorsim by si pro malou prijel druhy tata.to bych ale nerada tkze nad nejhorsim radsi ani nepremyslim ![]()
Mela bych jit neco delat.venku to vypada na zimu ale musime aspon do vecerky pro protlak,dnes budu delat rajskou
Jeni ahoj, zdravím tě! My uvažujeme o Jané tříkolce a tam je to přední kolečko volné ale dá se i zaaretovat, když je volné, tak se s kočárkem otočíš na jednom místě dokolečka.
Tami, ta cena je suprová, jdete do toho?
Kacho - díky za ten odkaz - už jsem koukala. Vypadá to docela dobře - ale stejně bych to potřebovala vidět v reálu. Tak snad na tom kursu.
Tami - ta Cortina nemusí být špatná. Kolegyně ji má, je s ní spokojená. Velký kola - bude se ti s ní dobře jezdit. Jen bych možná ještě zvážila tu barevnou kombinaci - na druhou stranu, když do toho dáš výraznější peřinky, tak to určitě získá šmrnc.
Palonko asi jo…
Moni jeste jsem se divala ze tady v Ove nekdo prodava take Cortinu ale je cerveno/cerna a za 11500 a zaruka do 12/08.