červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1311
6.2.08 19:48

Niki a co bylo ve zprávách? já teď přišla z koupelny a mám puštěnou primu.
Ty věcičky vyperu všechny v tom květnu, přemýšlela jsem o tom, že i když mám všechno nový, tak i v tom obchodě to projde hodně lidem pod rukama.
No a perou se pak i věci pro nás dospěláky v dětským prášku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.2.08 19:52

Tami, Evi, gratuluji, že jste zvládly cukr testy.

Všem děkuji za gratulace, Sheelle, že by to byla u mně holčička :wink: , jsem moc zvědavá :)

Niki, zprávy na Nově to je něco jako černá kronika.

Luckáčku, bude to dobré, uvidíš :wink:

Naty, taky jsem přemýšlela o praní na mimi, a myslím, že v květnu to postačí.

Zítra přeji Lucce a Monči hodně štěstí na kontrolách a těším se na dobré zprávy, též od Aknelky, Stokvítka a Lenky.

Opatrujte se děvčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.2.08 19:53

Naty, já prala když byla Ráchelka malá v Lovele pro všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
6.2.08 19:56

Jééé, já nevím Fio, prostě jsem na to koukla a tak nějak to napsala, nepřemýšlela jsem nad tím :) třeba nějaké vnuknutí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
6.2.08 20:03

fio vsechny zpravy jsou hrozne depresivni porad ale michal na to kouka kvuli tem blbeckum v parlamentu.akorat ze zprava dne dnes byla jak takovi piiiiiiip tyrali kocicku.teda ja jsem klidas ale nemit doma male dite tak by me pulka brna slysela hooodne sproste mluvit.tohle me fakt dokaze nas*at a rozbrecet zaroven.a ti idioti na nove z toho udelaji jeste specielni reportaz v na vlastni oci.to je fakt pristup.no a pak tam ukazou jak se na sebe klaus s paroubkem tlemi a delaji jak jsou nad veci,brrrr chce se mi blit z toho vseho.nemuzou resit normalni veci................a dost nebo me zablokuji pristup na emimino :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.2.08 20:04

Ahoj holky, takže náš cvrček je v pořádku, všechno prý sedí na 22.týden…a Taminko - zapiš si, že naše mimi bude chlapeček :-))))))

Taky všem gratuluji a přeji hooodně zdravíčka v tomto počásku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
6.2.08 20:06

Tak další kluk jak buk, super :) Gratuluju moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.2.08 20:06

Ahojky.. jen vás chci pozdravit.. a gratulovat všem ke kontrolám..

Jen k tomu prášku na praní.. Přemýšlela jsem taky o Lovele, ale slyšela jsem, že se v ní hodně bílé prádlo zapírá.. Takže asi ne.. prý prodávají Ariel Kids.. takbych asi šla do toho..

Mějte se hezky a pa pa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.2.08 20:08

Leni, obr gratulace k utz a ke chlapečkovi :)

Sheelle, možná máš pravdu, já nevím, doktor už asi ano :)

Niki, o té kočičce to nemůžu ani vidět, protože bych moc brečela, já miluju kočky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
6.2.08 20:09

ahoj holcicky,
jen v rychlosti gratuluju ke kontrolam a lence ke chlapeckovi.. snad se brzy ozvou i zbyle tehulky :wink:
tami diky za vyrizovani zamceni.. pa a pekny vecer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.2.08 20:12

Dobrou noc a pěkné sny všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
6.2.08 20:18

Leni - gratuluju k chlapečkovi!!! Jen tak dál, potřebujeme vyrovnat síly :wink:
Eviško - tak asi taky juknu po jiným prášku, dík za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
6.2.08 20:53

Leni, gratuluji k chlapečkovi!!

Taky přeji všem dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.2.08 20:55

Leni moc moc gratuluji k chlapeckovi!!!HURA HURA HURA

Jinak ja taky asi budu prat v Lovele ale vim ze jedna ani co mi posilala ty ruzove veci pro Emicku tak to krasne vonelo a ptala jsem se ji v cem pere a ona mi rekla ze v Titanu sensitive..
Ariel kids do toho bych asi ze zacatku nesla,to asi neni pro miminka,ne?

Palonko no jo no tusila :wink:

tak jeste potrebujeme 2 kluciky aby byl stav vyrovnan..

JInak holky nevim jak to zamknuti probehne ale pokud by se to zamklo a vy se sem uz nemohly dostat tak mi pisnete SZ ju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
6.2.08 23:17

Ahoj Holky, omlouvám se, že jsem se neozvala v PO večer, jak jsem přislíbila, ale museli jsem narychlo odjet na chajdu, kvůli pozemkům, takže už nebyl čas a tam net nemáme.
Takže UTZ se konečně podařil, mažoretky sice nedošly, prej!jsou nemocné" :lol: , ale neva. Přišla jsem do ordinace a řekla jsem, že první chci UTZ nebo pak někdo doletí do ordinace a odvede doktora a já to tam rozsekám na třísky!!!!! Ale Dr řekl, že v poho, že i kdyby dojela rodit Lucie Koňaříková z Prahy, tak to s ním ani nehne :lol:
Mimi bylo krásné, má vše, 4končetiny, 20 prstíčků, nožky, páteř, asi 360 gr, hezkou pusinku-po mě samozřejmě, prostě vše O.K. A ted už určitě všechny čekáte nato, až se konečně vymáčknu, co to je v tom mém mišelinu, že???????????
Ale já Vás zklamu, nevím nic a už se jen směju, protože mě to vůbec nepřekvapilo!!!!!!! Mimi bylo otočené a nehnulo s ním ani to, že jsem jsem slezla z lůžka, šla se projít 3 patra a pak zase zpátky, prostě je to stydlín a hotovo!Dr se mě ptal, cože máme doma a já teda, že kluka, říkal, že určitá naděje na holčinu tam je, ale nebude o tom polemizovat, když to fakt nejni viděút…Takže má poslední šance je, že jdu v PO na 3D utz do Zlína, takže tam se to snad už dozvím. Jinak další KO mám 25.2. A když jsem u toho 3D utz, byla jste některá????Co vy nato??? je to zbytečné? Když jsem čekala Romču, tak to nebylo, tak bych ted ráda využila té techniky, tak písněte, at vím. A děkuji, že jste na mě myslely........ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí