červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
7.2.08 13:26

Ahoj holky, tak jsem zpět.
Na VZP jsem jela s dokladama ohl. proplacení plavání a kurzu, finančák jsem pořešila naštěstí telefonicky, ale v po tam musím zase kvůli daním a do práce js jela taky kvůli daním.No, ale zašla js s kolegyní na obídek, dala jsem si svíčkovou se čtyřma a pak se stavila u kamarádky v práci, vyzvednout mamce z opravy řetízek, koupit něco na véču, kartičku, tepláky a triko a ted lezu…
Vidím, že se tu probírají porodky
Jinak děkuji moc za tip na prášek!
Naty, Samík se má!Vy mě začínáte znervoznovat, že už máte skoro celé výbavičky koupené!!Šmarjáá
Evi, jsem ráda, že už tě to tak nebolí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
7.2.08 13:29

Taminko

já jsem v těsném závěsu, já se snažíííííííííííííííííím :wink: :lol: :lol: :lol:
Ale zase díky vám vím co mě čeká :wink:

Jůůů kočičky, takovejch holčiček :wink: No manžel udělal nájezd na růžový dupačtičky /poté co mě několikrát upozornil, že NIC nemám kupovat/ a nakoupil jich tři tuny, tak bych mu tu holku moooc přála.

TÉŽ PŘEJI VŠE NEJLEPŠÍ VERONIČKÁM :srdce:

A VŠEM GRATULUJI K ÚSPĚŠNÝM KONTROLÁM :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.2.08 13:35

Ja ted Tami koukala na nase terminy porodu, no uz jsme opravdu vsechny za POLOVINOU, super.
Tak pokud to vyjde podle odhadu, tak bych mela rodit jako sesta (sestka je moje oblibene cislo) tak to by bylo fakt povedeny.
Sheele, to vis ze jo, pridej se k nam, aspon se v Krci nebudeme samy 2 s Fiou bat. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.08 13:36

Antenko toz sebou trosku popohni s tim tehu tydnem :wink: :lol: :lol:
Jinak manza nakoupil tri tuny ruzovejch oblecku?A co dyz budete mit kluka?To bude nosit ruzovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.08 13:37

Palonko no tak to jsi mela celkem narocnej den..Na taky musim na FU a VZP kvuli danim,furt se tam chystam ale nejdriv si musim promluvit s ucetni od Libora.

Jeni takze sestka,jo?No ja potom napisu tak jak to mely holky v ledna seznamek jen se jmenama podle terminu porodu.
Jo a uz se koukej vdat protoze vycuhujes ze seznamku :lol: :lol: Mas to moc dlouhy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
7.2.08 13:41

Taminko dělám co můžu, až večer přijde manža, tak mu vynadám že mě měl votěhotnět vo dva tejdny dřív!!! :lol: :lol: :lol:

Jinak kluka narvu do růžovejch dupaček, udělám kompromitující fotografie a když bude v pubertě zlobit, tak ho s těma fotkama budu vydírat a v nejhorším je dám ve škole na nástěnku s patřičným komentářem :wink: :lol: :lol: :lol:

Nééééé, schováme si když tak růžovou na příště, mám i sv. modrou /tu může nosit i holčička/ a nejvíc oblečků mám v bílé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.08 13:54

Antee tak to je super s tim vydiranim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
7.2.08 13:57

Ahojky, všem Verunkám přeji vše nejlepší k svátku.
Taminko tobě gratuluji k cukříku a hlavně, že jsi ho přežila, já to v sobě asi neudržím :oops:
Aknelko my se na ten 3D ultrazvuk taky chystáme. Doufám, že se nám drobek bude chtít ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.2.08 13:57

Tak holky - pomalu se půjdu trochu zkulturnit, abych na té kontrole neudělala ostudu. Ještě se před tím stavím na poštu a pak hurá za p. Dr. Čekám, že mě taky pošle na to „cukrové“ vyšetření. No - tak mi držte palečky :)

Anteeo - ty máš teda nápady ! Vydírat pubertálního synáčka kompromitujícími fotkami…no to by mě asi nepadlo :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.08 14:00

Moni drzime s Emickou pesticky at je na kontrole vsechno v poradku a Katerinka at ti pekne zamava..

Maci urcite to udrzis..Snaz se predtim co nejvic pit a bude to v pohode..Nam pak jeste dala sestra hlt vody abychom to zapily a fakt to nebyla zadna hruza

Evi co koleno?Uz je to lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
7.2.08 14:15

Moni, tfuj tfuj, ať ti kontrola dobře dopadne a prohlídneš si malou!
Tami, mě jasně řekli, že pít max do půlnoci a pak vůbec nic, max vypláchnout pusu, tak se bojím normálně pít víš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 14:17

Ahoj holky,
Aknel gratuluju ke kontrole i kdyz byla bez mazoretek!

Holky holky, ja bych vam nejradsi naplacala na zadek! :twisted: :lol: To se ma do toho Podoli pak clovek vejit, kdyz se tam registrujete a nakonec tam ani rodit nechcete! Co ja bych za nej dala! Ale uz neberou! :cry:
Kazdopadne svoje postrehy k Bulovce z vlastni zkusenosti jsem uz psala - to radsi pojedu treba do Kolina nebo ke vsem certum. Nejde ani moc o to, jestli nekdo byl mily nebo ne, na to jsem celkem kaslala, slo o to, ze by se ke mne i …(ta zviratka co zijou v chlivku) chovali vic jako doktori.
Thomayerka ma pro me jen jedno uskali a to, ze registrujou az ve 33tt a buhvi, jestli se tam clovek dostane a pak uz moc sanci clovek nema!
Niki , hezky svatek!
Tami , gratulace k necukrovce!
Vsem co jdou na kotroly - drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.2.08 14:22

holky v te kavarne bylo takove vedro :roll:

taky koukam na ten seznamek a ja to mam serazene podle data porodu ale stejne je to zajimave ze kazda to me podle tech tydnu jinac.ale stejne mam byt mezi poslednimi tak uvidime :P

dekuji vsem za prani

Monix drz se na kontrole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
7.2.08 14:27

Tami, jen mě tak napadlo, kdyby jsi zase někdy opravovala seznámek, mě by se líbilo, kdyby všechna miminka měla napsaná jména zdrobněle, jsem hrozná,že? Můj případ to není, ale tak jsem to prohlížela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.08 14:32

a koho myslis?Treba to holky nechcou…

jinak tohle je poradi dle TP

Pořadí dle TP

Eviška - 29.5.08
Taminka - 31.5.08
Palonka - 1.6.08
Fík - 2.6.08