červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
7.2.08 14:37

Niki ja to presunovat nebudu pokud jsi myslela tohle..Od zacatku jsem proste pridavala holky tak jak se hlasily a tehu tydny atd mam podle toho co mely a maji v metricich..Pokud mi to nesedelo tak jsem se jich zeptala zda to chteji posunout nebo jak to udelat a vzdy jsme se domluvily.

Mejte se,jdu neco delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
7.2.08 14:38

Tami, jen mě to napadlo, jak jsem si to četla, už mlčím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.08 14:39

Pokud myslis Fika,Celti a Naty tak at mi holky napisou v jake zdrobneline by to chtely mit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.2.08 14:40

Taminko ja nerikam ze mas neco presunovat,ja rikam ze seznam co si delam ja mam razeny podle tp a ze nektere holky maji treba stejny tt a jiny tp :)
ja vim jak ty to delas a ono je to stejne fuk,hlavne kdyz jsme zdravi :wink: ja jsem psala jen svuj postreh :P
 http://nikizoo.com/seznamek.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
7.2.08 15:02

Ahoj holky,

Jeni, Sheelle, to by bylo bezva, kdyby jsme se sešly v Thomayerce.
Termín porodu mám podle měsíčků 16.6. a podle kopanečků 22.6.

Kači, mně Thomayerku poradila gandařka, a jsem za to moc vděčná, že mě tam od toho 33.tt. posílala, chtěla jsem předtím rodit v Podolí, a nakonec jsem byla s Thomayerkou moc spokojená. S těma lůžkama to je pravda, bylo tam narváno, já tam ležela ještě 2 dny před porodem, a pak mi Ráchelku vyvolaly.

Tami, díky za seznámek.

Holky, tak Péťa má srajdu, Ráchelka taky, a já pořád odolávám, tak doufám, že to bude fajn.

Hezké odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 15:08

Fio , uz jsi o tom psala, ze jsi tam byla spokojena a ja ti to rada verim. Narodila jsem se tam a zkusim se tam taky dostat. Jen otazecka: tentokrat to mas nejak pojistene nebo se taky spolehnes na to, ze se tam proste od toho 33tt vejdes? Jen aby nam nerekli to, co v Podoli a u Apolinare?! Nejak jsem z toho uz otravena a prestava me bavit to resit. Jsem OSVC a platim takovy zalohy na zdravotni, ze se mi z toho az podlamujou kolena a nakonec budu rodit na poli! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.2.08 15:14

fio kolem vas se ty brisni potize nejak toci ze?snad to za srychle prejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
7.2.08 15:14

Kači , tak pojištěný to teda fakt nijak nemám, ani jsem nepomyslela na to, že bych se tam nemusela dostat :oops:
Trošku tam znám jednu sestřičku na novorozeneckým, ale to mně nijak nepomůže :(
Snad se tam dostanu, když jsem tam zaregistrovaná z minula a dojdu tam ten 33.tt.
Nejhorší je, že bych chtěla jít k té samé doktorce co minule MUDr. Klára Milotová, je trošku přísnější, ale moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
7.2.08 15:16

Niki , teď jo. Péťovi je zle od úterý a Ráchelce od pátku, ale ona má srajdu 1× až 2× denně, ale pokud se to nezlepší tak s ní budu muset fakt skočit k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 15:20

Holky, nechci se rouhat, ale me by nejaka stolice vubec nevadila - teda aspon nejaka, nejak s tim ted bojuju! Nas ta strevni chripajzna minula, ale u segry v rodine to odnesli vsichni, zvraceli a prujmovali. Ale trvalo to jenom 1 den, tak to je nejaka lehci forma.

No Fio , snad mas pravdu. Ja jsem se do Podoli nedostala ani s dvoji protekci. Tak budeme doufat. Jeste mam trosku ve hre Apolinare, ale uz nedoufam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
7.2.08 15:22

Kači , pokud jsi u Apolináře zaregistrovaná už hodně dopředu tak by tě vzít měli, ale jinak nevím. Já jsem tam byla asi 2× podívat se, a působí to tam na mně depresivně :( , myslím tím tu budovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.2.08 15:33

Taminko mně nech Samuel - mně se to tak líbí. Já bych třeba zas k přezdívkám napsala pravý jména, nejste pro? Třeba vůbec nevim jak se jmenuje Palonka, Fio, Niki jsem dneska zjistila. Zas je hezký, že si můžem popřát k svátkům, narozky skoro u všech jsou. Ale jen kdyby jste chtěli :wink:
Kacho já bych ti tu moji registraci v Podolí přenechala, ale ještě nejsem rozhodnutá na 100%, jsem hrozně nerozhodná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 15:34

Fio , zaregistrovana tam nejsem, ale asi by to nebyl problem se tam dostat, mam tam nejaky kontakty pres praci. Puvodne jsem tam taky nechtela, protoze mam pocit, ze tam litaj duchove, proste divnej pocit, asi jsem blazen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
7.2.08 15:36

Naty , taky mně to dnes napadlo, že by bylo hezké vědět jak se jmenujeme :)

Taky jsem přemýšlela, že by bylo dobré až bude naše období porodů, abysme si to mohly dát nějak navzájem vědět přes sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
7.2.08 15:38

Kači , tak to je fajn, mít tam známý. Já sice nemám pocit, že tam lítaj duchové, ale bojím se tam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí