červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
7.2.08 07:43

bre rano

teda aknel :lol: kdyz uz se konecne dockas utz tak zas mimisek protestuje,asi se nerad foti no :wink: nebo si rekl ze kdyz ti stoji jen za tri patra tak teda neukaze :lol: hlavne ze je v poradku a ty jsi v poradku :)

ja mela dnes takovy desny krvacejici sen :roll: nastesti tam byl ten supr doktor z ultrazvuku,sice me nutil bezet na ambulanci po svych,bulila jsem jak zelva ale ukazal mi ze je vse v poradku.pak uz jsem se nastesti vzbudila a lenicka me stouchla ze mami nebul :D

preji vsem hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
7.2.08 08:03

Dobré ránko!
Nejdříve bych chtěla popřát Niki k dnešnímu svátku Verunek, hodně zdravíčka, lásky a spokojená miminka!Doufám, že jsem to nepopletla a pamatuju si to správně! :-)

Aknelko, teda to je teda neuvěřitelné!Aspon se podíváš za mnou do ZL!!A jdeš do nemocnice nebo kam? My jsme to tu s holkama dříve řešily, že určitě půjdeme na 3D, ale pak jsme si to postupně začaly rozmýšlet, takže myslím, že nakonec půjde tak jedna, ale nevím která z nás :oops: Má dr. říká, že se jedná o komerční záležítost, u mé dr. to stojí litr. Jinak se 3D dělá na pororučení dr. jen v případě, aby se odhalily vady třeba v obličeji.My jsme si nechali natočit 2D UTZve 20.tt na velkém, a tak jsme s manželem usoudili, že za ten litr Tobíškovi pořídíme něco jiného.

Eviško, jak se má odřené kolínko??Nic tě nebolí? Myslím bříško?

Tami, jaká vlastně byla návštěva?

Víc si nepamatuju…
Přeji vám krásný den, u nás je polojas a hrooozně fučí, ještěže máme nějaké to kilečko navíc,že? Dnes mám na vyřizování radosti typu VZP a FÚ :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.08 08:11

ahoj tehulky

tak konecne se nam Aknel ozvala..ja ji tady totiz vcera vecer videla :wink:
Tetka ze nevis co to bude-no tak priste,hlavni je ze je mimous zdravouckej.

Palonko navsteva v pohode akorat zase moje matka mela blbe pindy no ale to jsme vsichni cekali,i Libor dojel a pokecal se sestrenkou-takze pohodicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.08 08:34

mam vysledky testu na cukrovku…

Cukrovku NEMAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.2.08 08:37

Tami no super :)

Palonko diky za gratulaci,jsem na to i zapomela :P

ve vedlejsim baraku mame solnou jeskyni akorat koukam ze po nas chteji nejak moc penez :roll: http://www.solne-jeskyne.info/…skyne-sante/ nekdy tam zajdem ale na caste chozeni to moc neni,kdyby to meli radsi placene na hodinu.s malou tam tak dlouho stejne nevydrzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.2.08 08:40

Taminko super......
Taky gratuluji Verunkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.08 08:44

Taky gratuluji Verunce k svatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
7.2.08 08:47

To je super Tami!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
7.2.08 09:00

Taminko gratuluju moc, takové dobré zprávy se krásně čtou :)

Jinak další kontrolu mám 29.2., tak mě tam prosím písni a děkuju

Edit: Jo a Verunky, vše nej k svátku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.08 09:02

holky ja mam takovou radost ze tu cukrajdu nemam…hoooooodne jsem si oddechla.
Sheelle datum kontroly dopisu az budu doma,su ted u Libora v praci.
Jinak Lesine jsem psala vcera jeste mi zatim neodepsala tak uvidime.
Doufam ze Evi bude mit vysledky taky v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
7.2.08 09:20

No Taminko, z tebe ta nervozita úplně sálala, to je fakt :) Je super, že to takhle dobře dopadlo. Prostě Ema má prima mamku a všechno bude fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
7.2.08 09:24

aknel - hlavne, ze utz dopadl dobre a teda mimi je stydlik :wink:
tami - gratulace k ne-cukrovce, taky bych to uz chtela mit za sebou..
niki - veruko vse nejlepsi k svatecku!! jo a koukala jsem na ty ceny v te jeskyni a mam pocit, ze je to cena za hodinu, ale proste odpo je to drazsky nez dopo.. trva to asi 50 min, pusti ti tam hudbu a ty relaxujes, deti dostanou babovky a muzou si tam hrat na zemi s tou soli.. teda tak je to aspon u nas.. my jsme dostali permanentku, tak tam radi zajdeme a cena by tomu odpovidala a jestli to je u vas cena za cele dopo, tak je to podezrele „levne“ (oproti konkurenci).. zacina se vetsinou v celou hodinu.. a pro nas to byva prijemne odreagovani..

jinak jeste drobnost pro holky z prahy, ktere nejsou zaregistrovane do zadne porodnice (ale asi tu uz zadne takove nejsou??) chtela jsem vas jen informovat, ze kdyby jste nektera chtela rodit na bulovce, tak uz i tam ted od zacatku unora zavedli registrace k porodu.. jo a pro ty z vas, ktere maji bulovku zazitou jako druhoradou, tak tam komplet predelali porodni boxy, v breznu otviraji zrekonstruovane sestinedeli a nabrali pry i nove dobre doktory.. vim, ze tu i jeni psala, ze je to hrozne, ale ja se proste rozhodla, ze tam porodim :wink: asi taky proto, ze jsem prosvihla registrace vsude jinde a mam to tam autem 5 min :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.2.08 09:30

pido no ale maji tam psane cena za vstup a ty hodiny jako jednotlive vstupy tak nevim.no a levne je relativni pojem zejo 8)
ale urco si tam zajdem,mame to tady hned vedle vecerky.kdyby ste si nekdy nekdo zas udelali vylet do brna tak bychom tam mohli zajit :)

za hodku jdu s kamoskou a jejim 2.5 letym synem do babykavarny,zatim jsme si jen psali a konecne se nam podarilo domluvit setkani tak snad se povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
7.2.08 09:30

Pido, já o těch změnách tam taky slyšela a protože se v Podolí stále více blížím termínem k tomu malování, tak zvažuju i ji, i když nevím, no… ta budova mě úplně děsí, jezdívala jsem teď kolem když jsem jela na Homolku za tím kamarádem co tam ležel a mnohem raději bych někam kde to nebude vypadat tolik moc nemocničně. Pokud se jim ale povede zlepšit péči a přístup, tak by to opravdu nemuselo být k zahození. Mám v záloze Tomayerku a tohle by bylo možná lepší, i když tu si poslední dobou taky holky dost chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.2.08 09:37

Ahojky holčinky !

Leni - gratuluju moc k chlapečkovi !! To je super, že konečně se začíná skóre vyrovnávat

Aknelko - tak tobě se narodí stydlín ? Neboj - snad na příští kontrole už se ukáže v plné kráse - musíš k němu vlídně promlouvat a něco mu slíbit :) :)

Tami - super, že testy na cukrajdu ti tak krásně vyšly ! To sis oddychla, co ?

Nikki - taky připojuju gratulaci k svátku :)

Bioparox pilně beru - i když je pěkně hnusný. Spustila se mi rýma, takže mám nos jako bambuli. Dneska KO až v 16h. No - a těď musím už jít dělat něco do práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí