Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem tady napnutá jako struna - tož dá se ta cukrová voda udržet v žaludku? A musíte přijít na lačno? Jestli ano, tak to asi nevydržíííííííííííííííííím, uáááááááááá
![]()
Anténko, musí se nalačno, mě řekli, že jíst max do 19hod přdešlého dne a pak do půlnoci se pít může, ale ne sladké no a ráno šup na krvičku, já jdu na 6,45 a výsledky budou kolem 11. Mě řekli, že se ráno nemůžu napít ani čisté vody, max vypláchnout pusu
Palonko to néééééé, to je mučeníííííííí, vždyť já chodím spinkat až kolem 2 ráno, to nepřežiju
![]()
A s tím pitím je to taky pěkná kruťárna /když pominu to děsný vstávání/ ![]()
Není jinej způsob?
ahoj
tak jsem si na chvilku lehla protoze jsem fakt byla hrozne unavena a odpo dojde matka,teta a sestrenka kterou jsem asi 6 let nevidela na navstevu.
Postup dnesniho dne:od vcerejska od 18h jsem nemela jist,no ale kolem osme jsem mela takovy hlad ze nez abych odpadla tak jsem si dala jeden maly chleba,rajce a syr.Pisou ze lacneni ma trvat 10hodin-max 14hodin a do sedmi do rana to tak vychazelo.
Od te doby jsem jenom pila vodu,rano jsem tam dorazila na sedm,sestra mi vzala krev-zadne z prstu ale normalne ze zily,zatim jsem stale mohla pit a verte mi zefakt pijte protoze ta zizen pak bude,pote nam sestricka dala asi 2dcl jakehosi drinku..No bylo sladko/kysele a nejlepsi je to vypit naraz protoze jak prestanete tak uz se nedonutite ten zbytek dopit.Pak nam jeste dala trosku vody a dve hodiny jsem byla bez vody.
Byla jsem mezitim na te gynde kvuli tvrdnuti,dr se na me podival-dole je to ok a dal mi prasky Plegomazin-asi je to na zklidneni a bolesti..
Po tech dvou hodinach nam sestra znovu vzala krev a vysledky budu mit zitra dopoledne.
Ptala jsem se jak to probiha kdyz by se ta curkovka potvrdila a ona ze bych byla odkazana do diabeticke poradny a potom bych sla jeste jednou pred porodem na ten stejny test.
Takze fakt to neni NIC hrozneho.
Zamknuti diskuze-absolutne nejsem proti!!V lednu to tam maji a maji svaty klid.Jedna z nas musi pozadat administratorku,ktera bud vytvori novou diskuzi ktera bude zamknuta a nebo se tam hodi takle,ta ktera o to pozada tak pote bude udelovat heslo a povolovat vstup..Te se potom musi psat.Vstup se muze udelit i jinych uzivatelkam kter nas treba ctou a se kterema nejsou problemy.
Jeni u cisare partner byt nesmi ale po porodu uz ano.To je totiz proti hygienickym pravidlum ale treba zrovna u vas to pujde.U nas v Ove to nejde v zadnem pripade.Jinak mala musela byt roztomila.
Lucinko moc se opatruj a ja pevne verim ze to bude v poradku!!
Tami, to je dobře, že jsi to tak zvládla!Mě dr taky říkala, že bych pak docházela - kdyby se ten cukr nějak potvrdil do diabetické ambulance a že bych byla pod kontrolou a že jsou ty limity dost přísné, tak ať se neleknu, kdyby je překročila.
Tak odpočívej!Já tam jdu až za 14 dní. Tak ještě co Eviška!
Celti jeste k tobe..doufam ze jak ti psala ta ex a dalsi clenove jeho rodiny ze to mas ulozene-teda pokud to jsou sms.Mluvila jsem se znamym pravnikem,to je vyhrozovani,muzes jim za to udelat velke problemy a pokud by se v budoucnu neco prihodilo tak mas dukaz.Ty uz ted muzes jit na policii s tim ze je ti vyhrozovano ale byt tebou tak si promluvim s pravnikem a poresim co je nejlepsi.Ty hlavne davej pozor na sebe a Ericka a takovych lidi si vubec nevsimej.
A ohledne toho ze ho chces napsat jako otce-asi aby platil ze.No ja ti muzu rict ze nez se s nekym takovym zahazovat tak bych se na tohle radeji vykaslala.Pak mu maleho budes muset davat a nevim co..A treba potkas nekoho kdo bude Ericka milovat a vezme si ho za vlastniho.
Luckacku - to je mi lito, že nemáš dobré zprávičky - ale určitě se to bude zlepšovat. Ty další vyšetření jsou určitě důležité a ty jsi statečná holka. Držím ti palečky.
Jeni - tak ty jdeš taky „cukrovat“ ? No, mám obavy, že ve čtvrtek na KO mě tam pan Dr. pošle taky - však už mi Tami psala, že na to posílají všechny maminy nad 25 let…
Tami - tak jak jsi to vyšetření popsala, tak to není žádná trága - jen jestli něco netajíš
Držím palečky, aby výsledky byly OK.
No - já už jsem dospěla do takového stádia chutí, že mi není líno upéct rozinkové šneky. Měla jsem v mrazáku criossantové těsto, tak jsem z toho naflákala šnečíky a ty jsou táááák doooobrýýýý ! Halvně aby zbyly ještě nějaké pro Jirku až přijde z práce ![]()
Moni, ja te uplne chapu, ja ted taky mam mnohem vetsi chute a hlad nez kdy predtim, uplne se divim. Uz i snidam a svacim, to je u me co rict.
Hmmmmm, snecci musi byt super, mne ted zase hrozne chutna vsechno co je bud slany nebo vyrazne sladky. Takze uz se tesim domu na nejakou dobrutku, zitra mi mati uvari hovezi polivku (jdu k ni po praci na navstevu), tak mam chute uz ted.
Jeni uz jsem ti odepsala..
Moni nic pred vama netajim,neboj ![]()
Za chvilku uz se budu muset jit chystat na tu navstevu takze doufam ze az sem potom vecer mrknu tak tu bude zprava od Aknel a od Stokvitka,Ivi,Leni a Fia !!!
holky resime tady tehu a veci pro miminka ale jeste jsme se moc nevenovali porodu a porodnici.premyslim v cem tam budu pokud nedostanu erarni ale podle toho co jsem videla tak tam zenske maji sve.u natali jsem mela kosili a chodila jsem striktne bez kalhotek ale ted premyslim ze si vezmu pyzamo.ja kosile nesnasim,vzdy se do toho zamotam
kosili si asi vezmu jen na porod a na vizitu jinac pyzamko
co vy,premysleli jste o tom? ![]()
a jeste si asi koupim tohle nebo zaukoluji nekterou babicku
http://88.86.105.58/…a3591247.jpg
Niki, já určitě budu mít noční košili a to kojicí. Myslím, že v té době, co budeme rodit bude asi teplo a taky nám včera říkala PA, že mi velmi doporučovala, aby maminky chodily v kojicích podprsenkách, že to není moc dobré, když některé chodí jen tak. A kalhotky si koupit bud od Vietnamců bombardéry, které vyhodíš nebo takové síťované, které se dají oprat a jsou hned suché. Jinak doporučuje velkou vložku napevno do kalhotek a na to dvě menší, které se vyměňují. A hlavně omyvatelné papuče- nazouváky nebo jak tomu kdo říká. Žádné pejskové s labutěnkou atd. Ale kamarádky, co rodily v létě říkaly, že byly v tom jejich eráru plátěném a v tom bylo i ve vedru jakžtakž..
tojo ty sitove kalhotky si poridim i to ostatni je jasne ale myslim ze jestli pyzamo na knofliky nebo kojici kosile je docela jedno.stejne jsem pak doma nosila jen pyzamo.jen me zajimalo jestli jeste nekdo bude mit pyzamko
ono je porad neco nove nejake doporuceni.treba kdyz jsem rodila ja tak nikdo o nejakych sitovych kalhotkach ani nevedel a muselo se byt bez a holky stejne tajne nosili norm.kalhotky.to jsem ted rada ze o tech sitovych vim
to mam na seznamu jako prvni ![]()
luckacku - mrzi me, ze mate takove trapeni, ale moc verim, ze vse dobre dopadne.. budte hlavne hodne silni…
tami - tak to tak zle nevypada, ja na cukrik jeste objednana nejsem, ale asi me to taky ceka nekdy v breznu.. jinak si uzij navstevu..
niki - jak jsem ted v nemocnici videla, tak uplne vsechy rodicky chodily jen v jejich kosilich a ty specialni kalhotky do porodnice tam moc vychvalovaly, takze ja je budu taky urcite porizovat.. my, ktere jsme se jeste nechystaly rodit jsme pak mely svoje nocni kosile, ale prvni noc jsem spala v tom jejich pytli a docela dobry, je to volny, vzdusny, takze mi to nevadilo.. jinak bych si taky brala kojici kosili, ale asi to bude zbytecne.. aspon si ji neuspinim ![]()