červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8448
6.2.08 07:40

Dobré ráno,
omlouvám se, že vám sem lezu, ale Fík mě poprosila ať vám dám info proč tu už dlouho není, aby jste si nemyslely, že na vás kašle :wink:

Od soboty je v nemocnici s oboustranným zánětem ledvin. Dostává antibiotika a už je to lepší. Malá je v pohodě a je hezky čilá :lol:
Moc vás všechny pozdravuje.

Takže asi tak. Mějte se hezky a opatrujte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
6.2.08 07:59

Dobré ráno holky!
Teda, dneska nezačínáme moc dobře!Kikijo děkujeme moc, že jsi nám o Fíčkovi napsala!Hlavně, ať se ledvinky uzdraví a je dobře, že bude pod kontrolou. Hlavní je, že je malá v pořádku. Věřím, že je brzy pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
6.2.08 08:16

dobre rano

Kikijo diky,uz jsem premyslela co s ni je ze neni ani na icq.tak ji pozdravuj az s ni budes mluvit a ze budu mit taky holku tak budem po brne kocarkovat obe v ruzove :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
6.2.08 08:49

jdu s malou do materskeho centra at si trochu pohraje.budu tady napoledne. mejte hezky i kdyz uprsany den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
6.2.08 09:25

kikijo - dekujeme za zpravu a fickovi prosim vyrid at se co nejrychleji uzdravi, budeme na ni myslet.. hlavne, ze je v poradku mala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
6.2.08 09:29

Ahojky !

Kikijo - děkujeme za zprávu o Fikovi. Držím jí palečky, ať si dá ledviny rychle do pořádku a ať se opatruje.

Všem holčinám na kontrolách držím palečky a na „cukrkandlíky“ myslím - ať to ve zdraví a v pohodě přežijou to vyšetření.

U mě už o něco líp, ležení v posteli zabralo, Bioparox taky - tak snad v pondělí už budu moct do práce. Upřímně řečeno - domě mě to zas až tak nebaví :) :)
Dneska je ale upršený a smutný den - nevím jak u vás, ale tady je fakt škaredé počasí…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.2.08 09:35

Ahoj holky,

Kikijo, děkujeme za zprávu o Fíkovi, přejeme jí, ať je brzy zase zdravá, a nic ji netrápí.

Niki, užijte si to v centru.

Moni, to je fajn, že je ti líp.
U nás je taky hnusně.

Péťa ani Ráchelka se mnou dnes na utz nejdou, jsou oba nemocní, asi střevní chřipka :(

Pěkný den, a všem na kontrolách hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
6.2.08 09:50

Ahoj holky, tak koukam, ze jsem asi prvni z dnesni „hromadne“ kontroly nebo cukriku, ktera se ozyva.
Tak nejdriv, gratulace Nikiki k princeznicce, to ma asi Natalka radost, ze bude mit sestricku, co?
Ralelo, s temi ledvinovymi panvickami to urcite bude dobre, hlavne kdyz je to jen „dilatace“ a ne treba protzeni nebo tak. Tohle se urcite spravi v pohode. Gratuluji k chlapeckovi, holky budou mit radost urcite i z nej, i kdyz treba chtely holku. Jen co ho uvidi, tak budou nadsene.
Ja asi dnes nadnesu tu otazku prijmeni doma, uvidim co mi Dan povi, o svatbe ted nemluvime, tak treba mu to timhle dotazem tak jako nenapadne pripomenu..
Tak a ted uz zpravy z kontroly: Justy kopala a mlela sebou po celou dobu prohlidky. Dr. se tomu uplne smala, jak se mala predvadi, pak si ji chtela poslechnout no a ona ji kopla primo do toho „poslouchatka“. Jinak vse je uplne OK. Jen me moc nepotesila zpravou, ze mam uzkou panev a ze je velka sance na porod cisarskym rezem, mam mezni hodnoty jak v sirce tak pres trn panevni a to 25cm a 18cm. Me by cisar.rez nejak moc nevadil (mati tak rodila ze stejneho duvodu taky) spis nevim, jestli bude moci byt Dan v takovemhle pripade primo u porodu. :?:
Jo, jeste jedna dobra zprava, ptala jsem se dr. jestli muzu na MD uz 8 tydnu pred porodem, ze bych jinak akorat v tom poslednim tydnu pred odchodem musela cestovat po kontrolnich navstevach do vsech center, ktere spadaji pod moje studie a to ze se mi nechce. No a ona uplne v pohode rekla, ze to neni zadny problem, at klidne jdu na MD toho 10.4. Tak mam obrovskou radost, ze to takhle hezky vyslo. :lol:

Abych nezapomnela, myslim na Ficka, at se brzo uzdravi, a hlavne at je mimi v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
6.2.08 10:03

Ahoj cukříčci

držím palečky k dnešním hromadným kontrolám a zároveň hromadně gratuluji ke zjištěným holčičkám a chlapečkům..... uuuuuuuf, sem se takhle po ránu vyčerpala, jdu to zapít… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
6.2.08 10:08

Jeni Dan může být u císař. řezu pokud to bude plánované a nebudeš v narkoze.

jinak holky bych vás chtěla poprosit, jestli by jsme si tuhle diskuzi mohly zamknout, protože jinak sem nebudu moct psát. Včera ex volal mojemu otci, nechápu co ho obtěžoval, že na netu o něm píšu. tak at nemáme ještě doma kvůli volovi problémy:( Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
6.2.08 10:14

Celti, tak to jsem rada, ze i u cisar. rezu muze byt Dan se mnou.
Co se tyka zamceni diskuse, ja myslim, ze by to snad zadne z nas nemuselo vadit (mne osobne to tedy nevadi). Asi budeme muset pozadat Lesinu, aby to udelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
6.2.08 10:18

celti, chudacku, ty to opravdu nemas lehke :( samozrejme proti zamceni nic nemam.. vzdyt leden 2008 taky museli zamknout kvuli nejake tchyni..
jo a jeni velka gratulace k uspesne kontrole.. mala musela byt moc roztomila :wink: a ten cisarsky rez je neprijemny.. aspon, ze by tam mohl byt dan s tebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
6.2.08 10:30

Ahoj holky!
Jeni, mylá je šikulka a myslím, že kdyby jsi musela jít na císař, tak s tebou Dan být může, pokud fakt nebudeš v celk. narkoze.Jinak jsem zvědavá, co bude říkat na příjmení, potažmo na svatbu…

Celti - no comment - já samo taky nic proti zamčení nemám!

Niki, užij si to s malou v centru

Anteeo - noo, pořádně to zapij, protože jsi ted toho hodně vypotila, když jsi napsala dva řádky, pít se holt musí :D Na kurzu včera paní říkala, že fakt ty 3litry máme vypít, Dva pro nás a jeden aby zbylo na miminko, plodovka se pořád obnovuje.No, tak myslím, že nemám šanci!Já vypiju tak dva litry!

Moni, jsem ráda, že je ti líp

Zdravím Pidu a Fio!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
6.2.08 10:35

Ahoj holky, mám te´d skoro denně na hlídání malého 5ti letého synovnce a nějak tedy nestíhám. Omlouvám se. Navíc te´d do něděle jedu pryč mimo Prahu. snažila jsem se dočít, ale nějak mi ty zprávy vypadávají z hlavy. Proti zemčení diskuse nic nemám, jen mi pak prosím nezapomeňte nějak dát vědět jak se tedy do ní dostanu. díky. a všem úspěšné KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
6.2.08 10:37

Palonko a na to se napijééééééééééém :lol: :lol: :lol:

No šak to byla dřina, sem se z toho celá opotila - jen abych z toho neměla vlka :twisted: :lol: :lol: :lol:

Tož to já limit splňuju, já vylundám za den 4 až 5 litrů /já takhle „chlastám“ od malička, dokonce se mnou kvůli tomu naši byli u MUDry, to vám byla sranda/ :lol: :lol: :lol:

Holky to s tím šmírováním je dost hustý, že maj ty lidi takový starosti?! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital