červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
724
5.2.08 12:24

Evi, já už si to vůbec nepamatuji :oops: , jen vím, že teď žádnou mít nebudu, protože jsem dostala minulého roku v září výpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
5.2.08 12:25

Jeni brácha se švagrovkou taky nejsou svoji a aby měla malá příjmení po bráchovi tak museli před porodem na matriku, už mi to stokrát vysvětlovali a já nejsem schopná si to zapamatovat co je třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.2.08 12:26

shele to je smutny :cry:

natalko ja nevim jak to chodi u vas ale me se ptali na prijmeni az v porodnici.tam chodi kazdy den matrikarka a zapisuje si to takze nevim :)

evisko materskou jako ppm si musis domluvit se zamestnavatelem,lejstro ti da bud on anebo doktorka nevim ale nikam jsem pred porodem nechodila,a po pulroce se pak nahlasuje na socialce ze ti skoncila ppm a chces rodicak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
5.2.08 12:27

Naty, teď jsem se podívala na tvůj metřík, a fakt jméno Samuel je naprosto úžasný, taky jsem o něm přemýšlela ale k našemu příjmení by to nebylo to pravé ořechové, ale jméno je to nádherné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.2.08 12:28

Naty pokud chces aby dite melo prijmeni otce tak oba dva obcanky a rodne listy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
5.2.08 12:28

Evi, mně všechno zařizovala s mateřskou ekonomka u nás v práci, ale je to tak jak píše Niki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.2.08 12:31

Jeni pokud to matka pred porodem nestihne napr z duvodu predcasneho porodu tak to vubec nevadi a zajdou si tam dodatecne po porodu.

Evi no ja byla OSVC ale ty mas myslim povinnost nahlasit zamestnavateli den kdy odchazis na materskou.Ale normalne ten papir vystavuje gynekolog a ty to pak v praci jen predas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
5.2.08 12:32

Evi, ja jsem si to zjistovala a snad by to melo byt takto: 32-34tt ti na gynde vystavi formular o tom ze nastupujes na materskou, vse vyplni gyndr. mela by mit formular ona u sebe. S vyplnenym formularem dorazis k zamestnavateli a on ho preda uctarne, zde ti vypoctou vysi materske na zaklade posledni 270 dni. No a to je vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
5.2.08 12:32

Fio a to ještě Samuel má svátek na moje narozky 1.9., proto mně tak utkvělo v paměti, že ho každej rok vidim v kalendáři na svoje narozky :wink: No ale si asi první kdo mi to jméno pochválil, přítelovi se teda taky líbí, ale u něj doma moc dobrý odezvy nebyly.
Tami díky, tak my tam dneska dojedem, ať je další věc vyřízená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
5.2.08 12:41

Takže na úřadě dneska nejsou, takže jindy. A to co chcem udělat je přiznání otcovství - jsem si nemohla vzpomenout jak se tomu říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
5.2.08 12:43

Celti - že se k tomu ještě vracím - ale někteří lidi jsou opravdu hovada. Omlouvám se za to slovo-ale po přečtení toho co jsi napsala mě nic jiného nenapadá. Holka - drž se a mysli jen na sebe a na mimi. Ještě že máš svoji rodinu, která tě nedá.

Sheele - otřesný příběh - kamaráda je mi moc líto. Snad se to zlepší - i když o kvalitě toho dalšího života nemůže být asi moc řeč. Naděje však umírá poslední.

Fio - tatínci běžně na UTZ chodí - to spíš u nás s pan Dr. moc divil, že manžel se mnou nechce jít a sedí v čekárně. Takže určitě tam můžete naběhnout všichni i s Ráchelkou.

Tami - je paráda, že Liborovi vyšlo počasí. A ty že už zase řídíš ! :) Já věděla, že jsi šikovné děvče !! :) :)

Holky - já si asi na oběd udělám krupičnou kaši - mám na ni hroznou chuť :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.2.08 12:45

monix taky jsem si dnes koupila krupici,nejak o ni posledni tyden premyslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
5.2.08 12:47

Moni, díky, už se na ten utz moc těším :)

Naty, já mám fakt jméno Samuel moc ráda, je v něm takové kouzlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
5.2.08 12:49

Moni, Niki, to mi nedělejte, Péťa teď dělá rajskou, ale taky už asi týden přemýšlým o krupičné kaši, asi budu muset zase do Billy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.2.08 12:57

Moni a nechces na tu krupici pozvat Libora?On ji zboznuje a ja ji moc nemusim.

Naty me bylo jasne ze mluvis o priznani otcovstvi.
My tam musime zajit taky a ja si navic musim zajit pro kopie rozvodovych papiru,nekde jsem je zalozila(asi pri stehovani) a uz rozvedenych rodicek je to zapotrebi.

Sheelle pribeh kamarada je velmi smutny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí