červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KP
147
5.2.08 12:58

Ahoj holky,
vím že jsem hrozná a nic nepíšu, ale bedlivě vás sleduji, mám to rozkliknuté na netu v práci, ale na odepisování mi nějak nezbývá sil, nicméně teď mně vyburcovala Celtica- to je fakt otřesné a tak doufám, že budeš dost silná a nebudeš se tím trápit.

všechny vás zdravím (omlouvám se, že ne osobně, třeba jako vzorná :D Moni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
5.2.08 13:02

KP, já taky nestíhám pozdravovat osobně, jak je vzhůru Ráchelka a taťka doma, tak je to trošku náročnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
5.2.08 13:07

Ahojky kočičky krásný bříškatý

jako jsem se strašně rozčílila když jsem četla to co napsali Celtice!!!

Celti jsou to DUŠE PROSTÝ, INTELIGENCÍ NEZATÍŽENÝ, nemá smysl o nich ani přemýšlet, natož se jimi trápit…

Eviško moooooooooc krásnej mimísek :potlesk: To já už se moc těším až se dozvím jestli růžový nebo modrý dupačky /mno - abych se pak nedivila až budu malýho navlíkat do růžovejch šatiček… 8) :lol: :lol: :lol:

Dneska jsem chrněla do půl dvanáctý, jdu si udělat gagajíčko, tak se mi tu zatím všechny opatrujte ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
5.2.08 13:09

Holky přehlídla jsem někde Aknel z kontrolou nebo se ještě neozvala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
5.2.08 13:16

Tami - tak já Liborovi pošlu trochu kaše přes net, ju ? Tedy pouze v případě, že se mi povede - a to je velký otazník, neb jsem ji více než 2 roky nedělala :) :) :) Mimochodem - Libor je na sladké jídla ? Jirka děsně - kynuté ovocné knedlíky, těstoviny s tvarohem, palačinky - tím vším se mu zavděčím…:)

Kači - a ty si ze mě nedělej srandu :) :) :) - víš, že jsem starší a máš mě mít v řádné úctě :) :) :) :) Jo - jinak - už máš celkem pěkňoučký bříško, ale furt se mi zdá děsně malý. A těch tvých 10 kg ABSOLUTNĚ nechápu kam jsi dala :)

Tak - mažu na tu kaši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KP
147
5.2.08 13:26

Moni právě že tě mám v úctě, tak jsi byla jediná jmenovaná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
5.2.08 13:42

Ahoj holčiny,
tak jak pročítám ty vaše příspěvky, tak jsem s vámi před kontrolou nervózní :!
Já jdu zítra, takže máte poslední šanci si tipnout, co bude Vendelínek zač :lol: Jestli kluk nebo holka

Celti, holky mají pravdu. Je dobře, že ses těhle lidí zbavila. A je moc dobře, že se nenecháš zastrašit. To oni se totiž bojí, proto se snaží Ti dělat peklo. A s tím přiznáním otcovství, je jasné, že než se s někým takovým tahat po soudech, má člověk chuť ho úplně vymazat. Ale zase když vůbec neuvedeš otce, tak budeš i Ty krácená na různých přídavkách apod. Tak to ještě prober s právníkem.

Natálko , musíte mít kromě občanek i rodné listy. Formulář budou mít tam.
Ale my tam ještě nebyli. Tak si pak nechám od Tebe poreferovat. Hlavně se mi zeptej, jak je to, kdybych chtěla, aby se mimi jmenovalo po mě, ale pak jsme se někdy v budoucnu vzali, ju? :P
Jeni ,Nejde jen o jméno, ale o přiznání k otcovství. Aby mohl být jako otec zapsán do rodného listu miminka hned v porodnici.

… ale koukám, že jste to stihly probrat, než jsem vás dočetla :P

Držím palečky všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.2.08 13:45

Díky za info ohledně té mateřské.. já vím, že je na to ještě čas.. ale ať se neplaším a mám jasno.. :D

Jinak, já chtěla dnes dělat k večeři knedlíky s borůvkama (manžel taky rád sladký), jenže když jdu zítra na tu cukrovku, tak s tím radší počkám a dám si k večeři něco jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
5.2.08 13:46

Stokvet javor že to bude HOLKA!!!

:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.2.08 13:47

stokvet ja jsem kracena na pridavkach od te doby co jsem se vdala protoze se nas rodinny rozpocet zvysil a uz nemam narok na pridavek na dite takze nevim nevim.obecne se rika ze svobodne matky to maji financne vyhodnejsi a proto se spousta lidi ani nebere kdyz cekaj mimco :)

jinac jestli chcete vedet co funguje na zacpu tak je to nervozita.uz jsem dnes delala trikrat bobek :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
5.2.08 13:49

Holky, to máte dobrý, že vaši chlapi jedí sladký, můj to moc nemusí a Ráchelka taky ne, a vařit sladký jen pro mě samotnou se mi nechce.

Stokvítku, že by chlapeček? Už se nemůžu dočkat, až se to dozvíš jestli chlapeček nebo holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.2.08 13:51

stokvet ja vendelinka netipuju pac ja to nedokazu tipnout ani u sebe ale co kdyz to bude holka?bude vendelinka? :lol:

jinac s tim tvym prijmenim to asi neni problem.kdybychom nesli zapsat michala jako otce tak by male taky zustalo prijmeni po me i po svatbe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
5.2.08 13:52

Holky, tak ahoj, manžel chce zasednout k pc, zítra dám vědět jak dopadl utz, a všem kdo mají kontrolu nebo utz držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.2.08 13:52

teda natali usla az pred chvili a to uz tam lezi od 12 a za 20 minut ji musim budit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
5.2.08 13:55

Tak Stokvitku, je se teda k tipovani take pridam. Muj tip je, ze to bude.....................................HOLCICKA. Tak se budu tesit na zitra, az nam to povis. Doufam, ze mimi nebude stydlive a ukaze, co tam dole ma. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí