červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17019
4.2.08 19:10

Taminko no co co VYPADÁM ÚPLNĚ NORMÁLNĚ:

200 kilo, hrb, tři prsa, dva zuby, jedno voko - prostě normální průměr :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.2.08 19:13

toz takovej ten normal :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No nic du se natahnout mala se mi tam hemzi asi dostala chuderka sok po koprajde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.2.08 07:28

Dobre rano

tak vidim ze tady su zase prvni..Chjo su vzhuru uz od pul seste..

Ralelo at dobre dopadne ta dnesni prohlidka ve fakultce.

Pidalko preji ti at uz se dozvite co budete mit.

Niki ty jdes taky jak vidim na utz tak at ti pani doktorka hezky ukaze to vase miminko :)

Aknel tak jak to vcera dopadlo?Udelal ti dr konecne ten dlouho ocekavany utz nebo byl zase a opet odvolan?Tak povidej!!

Baghi potrebuju datum tve dalsi kontroly.

Moni tak jak je marodku?Uz lepe?Videla jsem vcera ve zpravach ze je u vas epidemie.

Palonko tak jake bylo plavani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
5.2.08 08:25

Ahoj holky, teda tak koukam, ze jsem tady dneska druha, hned po Tamince, ja dnes byla taky vzhuru uz od sesti, Dan si dal budik, ktery samozrejme probudil me, no a pak uz jsem neusnula, ach jo. Nastesti mam dnes v praci celkem klid, tak ani moc nevadi, ze jsem nevyspala.
Dan jde dnes na odber krve, nejak mu neni dobre, jeho Dr. si mysli, ze by to mohla byt boreliosa, ja se k jejimu nazoru take priklanim. Dan mel kliste v zari a trochu flek mu tam par dni zustal. No, uvidime, jak vyjdou testy, hlavne at to neni nic horsiho. Bala jsem se, aby to nebylo neco infekcniho, aby treba nenakazil me a nasledne Justy.
Ralelo, drzim palce na kontrole v nemocnici, urcite vse bude ok.
Nikiki a Pido, jsem zvedava co teda nosite v brisku, dnes byste se to mely dozvedet, co?
Aknel, co UTZ, vse v poradku???? Napis, jsme zvedavky zvedave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
5.2.08 08:32

Hernajs, paní ředitelko, vy jste na mě přísná … No tak teda jo, další kontrola 18.2. a UTZ 27.2. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.2.08 08:33

Dobre rano :)

holky rozptylujte me at to do odpoledne vydrzim.jsem nervozni,dnes budem pocitat prsticky. kosticky… a doufam ze nam ten nas mimisek neukaze jen prdyklu :lol: achjo to jsou nerviky.naposledy jsem takove mela kdyz jsem si delala tehutest :lol:

jak dopadly kontroly vcera,meli jsme se taky dovedet nejake pohlavi zejo?

pido v kolik dnes jdes?jen nerikej ze driv nez ja :lol: at je vse ok! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
5.2.08 08:45

Nikiki, neboj to bude v klidu, ja kdyz jsem sla na velky UTZ, tak jsem nejdriv byla v pohode, ale pak jak jsme prijeli pred to centrum, kde UTZ delaji, tak najednou jsem na chvili hrozne znervoznela. Ale jakmile jsme uz byli v ordinaci, tak to ze me spadlo a docela jsem si to uzivala. Takze KLIIIIIID. V kolik hodin jdes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.2.08 08:48

jdu 15:30.ja si to uzivat budu i se tesim a jsem strasne zvedava ale nejaka mala potvurka mi porad bzuci v hlave ze co kdyz bude neco spatne.no a to pohlavi…dnes se mi zas zdalo o holce :lol: jdu si dat zemlovku se slehajdou a kafco,mam uplne zmrzle ruce.kdo nesnidal tak dobrou chut :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
5.2.08 08:53

Urcite bude vsechno v pohode, mimi bude mit vsechny rucicky, nozicky i prsticky, tak jak to ma byt. Hezky se nabasti, ja snidala tvarohove buchty a byly uplne super. Zemlovka se slehackou zni taky dobre. Mas vlastne nejaky soukromy tip na pohlavi?? Tipujes spis holku nabo kluka????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.2.08 08:58

rikam ze pokazde tipuju neco jineho :lol: ,uz jsem se pristihla ze mu rikam v zenskem rodu ale to je jenom deformace z minuleho tehu.mohla bych rict ze tipuju kluka,vzdyt jsme v listopadu i slavili jeho svatek :lol: ale to bude spis tim ze bysme kluka chteli trosku vic takze to jako duverohodny tip neberu :) asi bych byla trosku zklamana kdyby to byla holka ale zas z holek se daji delat princezny :D no u nas v rodine je prevaha holek,jen ja mam 4 segry a u michala zas kluku jak si vsimam takze nevim.musim jen cekat :) a podle tech tabulek co tedy byli mi vysla jednou holka jednou kluk takze taky nic :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
5.2.08 09:00

Krásné ráno holky!
Co jdete na kontrolky, tak zhluboka dýchat - nádech do bříška a vykulit ho a výdech bříško schovat! No a věřte, že bude všechno v pořádku!

Co naši marodci?A hafuška?
Tami, užij si plaváček!

Já jsem si ho zase pěkně užila!Nasmály jsme se a protáhly hrby i bříška. Malý ani nedutal, zato v 11 večer jsem myslela, že vyleze.

Jinak jsem se ptala na stydkou kost dvou PA a dnes js volala dr.ale ještě tam nebyla.

Dnes budu asi odpočívat, prádlo mi neuschlo a ve 13 jdu na kurz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
5.2.08 09:04

Jeni, tak můj tip na Niki mimi je holčička, takže to bude chlapeček :D

Jé já taky měla tvarohovou buchtici - vlastně tvarohový závin a kakajo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.2.08 09:05

Palonko docela ti to plavani zavidim :)
hezky odpocivej vzdyt jsi vcera udelala kus prace :wink: a ja taky,cely den jsem porad neco prerovnavala,uklizela,a vubec jsem byla nejaka akcni.ono se to obcas hodi,aspon je jednou videt ze mame velky byt se spoustou volneho mista :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.2.08 09:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
5.2.08 09:11

NIKI - MĚ VYŠLO, ŽE JSEM ŠKAREDÝ DEBIL :twisted:

• načítám...