Poradna duly
Jana Čurdová
Tami s temahle doktorama co nesedi jen v ordinaci je to opruz.ja jsem byla uz kolikrat na pohotovosti a pokazde jsem 2 hodiny cekala protoze meli porod nebo dokonce cisar.jsem zvedava co bude az tam prijedu rodit ![]()
Palonko.. šup sem s fotečkou! Ať se pokocháme!
Holky, to jste mě nepotěšili.. Já nevím, jestli mi voda pomůže od nevolnosti.. chjo.. ![]()
dej si rano teply caj na zaludek at ti neni spatne-ale nesmis si ho osladit!!Jestli chces tak ja jdu dneska na gyndu a hned vedle je laborka tak tam muzu zaklepat a zeptat se ti.
Niki no tak to ja nastesti zatim mela stesti na pohotovostech ze pokazde dr dosel do 15 minut.
Evi, mě řekli, že ani tu vodu nesmím, max do půlnoci!!
Niki, budu se snažit, jde mi o to, aby to holky, co děti nemají viděly. Mě to přijde praktické, zvlášť ze začátku…, tak moment
No, já mám gynďáka klasického, jen je o něho nějaký velký zájem, vždycky zrovna když mám kontrolu, nechápu to!!!! Dneska si ale na něj došlápnu ![]()
ja mam na info papirku napsano:od 18hodin vecer pred testem nejezte.Lacneni ma trvat 10hodin,nejvice 14.Muzete pit vodu nebo neslazene napoje.A sestricka mi tam rekla at si sebou tu vodu klido vezmu ale muzu ji pit do toho testu-pote uz ne
Tami.. to bys byla moc hodná, kdyby ses mi zeptala na žvejkačku a radši teda i na tu vodu..
Palonko je to docela dobra vec u prebalovani ze mu nemusis svlekat dupajdy.ale jinac to samotne oblekani neni tezke,to se jen zda.ja jsem poprve jeste v porodnici tak opatrne svlekala a oblekala u vizity az prisla sestra,lapla malou tu za nohu tu za ruku az me zamrazilo co to s ni provadi
do toho se dostanes rychle ![]()
tak ať se pobavíme, něco mi ted došlo na email, tak se jukněte, at víme, co budeme dělat na velikonoce
![]()
http://www.email.cz/getAttachment?…
Aknel toz to bych brala..auto s rychlosti 400km/h-no sicce nevim jak ted kdyz jsem zapomnela ridit ale snad bych to zvladla..No to letadlo-no comment,autobus s pirvesem at je vice mista-hehe a ten ostrov-neni nad to mit svuj klid..Hele to je tam pro nas vsechny z cervnatek co? ![]()
Palonko ukaž bodíčko, já už tedy dvě takový ty rozepínací mám, jsem to objednala ani jsem nevěděla že je to ono. Já bych vám taky věcičky vyfotila, ale nemůžu najít nabíječku na foťák ![]()
Aknel ať dneska proběhne kontrola v pořádku a i s utz!!!
si taky maslim, tak jetě něco pro zasmani a pro naše chlapíky
http://www.email.cz/getAttachment?…
Palonko.. taky jedno takové body mám.. přijde mi to bezva vymyšlený!