Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte moje krásné gratulantky!
Mockrát děkuji za krásná přáníčka, opravdu mi to udělalo moooc radost a ty obrázky, kytičky, medvídci, no prostě nááádhera!
Pido, chudinko, to jsi zase musela přižít nervy, ale hlavně, že je bobek v pořádku!!Tak hlavně odpočívej! No a s tím, že tam mamince řekli že se přítel zabil… no to snad nemůže být ani možné!!
KP - mrkla jsem na pupík a 10kg bych vůůůbec neřekla!!Máš krásné bříško!A ta fotečka s malým je jak umělecká!
Niki - zdravím kuchařku!
Sheele - no to je boží, že máte tolik oblečků!!To ti můžu jen v dobrém závidět!
Tami, co Libor, jaká je lyžovačka?Dnes bylo u nás celý den jasno, tak jsem si na něj vzpomněla a říkala si, že to tam musí být paráda!
Kacho - jak je na tom vaše hafuška??
Holky, ještě se vrátím k akci kuna!
Tak dnes začala jakoby vrzat kolem šesté ráno, tak jsme usoudili, že by to mohl být i netopýr, no v každém případě Míša někde vyčetl, že se kuny bojí hluku, tak celý den v podkroví vyhráváme rockovým rádiem a večer je tam deathmetal, tak má pošušňáníčko.no, ale už jsem nespala, tak jsem vstala a o půl sedmé dělala chlebíčky, ty šneky, krájela brambory, no prostě příprava na oběd.
No a nejvíce dárků dostal samo Tobík - máme další bodyčka, osušku s kapuckou, papuny, čepičku s kšiltem až bude horko a na kšiltu zespod vyšitý medvídek, PLENKY Č. 1!! a já dostala úžasný měkoučký župánek a na zádech s vyšitým sloníkem růžovým do porodnice!!! a nějaké květináče s kocúrama, no jak na vánoce!
Dnes mám pupendo teda pěkné!A ta stydká kost teda dost bolí,chjo.
Tak jsem si vzpomněla na Evišku a Niki, jestli mají stále ty bolesti.
No, tak to máte zase ode mne počteníčko,co?Šmarjááá já jsem nemožná
Palonko - i já se pripojuju k velkému zástupu gratulantů - přeju hodně štěstíčka, zdravíčka a pohodičky. A jsem moc ráda, že tady s námi jsi - jsi takové naše sluníčko ![]()
Tami - tak je skoro po buchtě. Ty rozinky namočné v rumu jsem tam shodou okolností samozřejmě dala - a je to s tím vážně super. A co Libor ? Jak lyžuje ? Myslím, že počasí mu připravili na speciální objednávku, ne ?
Pido - jsem ráda, že už je líp. A zkušenost z nemocnice - aspoň jsi si pokecala s maminama a načerpala spoustu dobrých rad. Ten příšerný příbeh raději nekomentuji - jen to, že někdy jsou chlapi opravdu zbabělci.
Kači - na fotku se zachvíli juknu - a zítra dám komentář.
Dneska jsme byli zkontrolovat chatu a stavili se u tchána. Moje druhá tchyně mě moc potešila větou: „A holčička ti bere na kráse, že ?“ - no, to poteší, když vám někdo nepřímo řekně, že jste „zeškareděli“. Já vím, že bez make-upu (o víkendu se nelíčím - mám toho dost za celý týden) ve svých 38 letech a těhotná nevypadám bůhví jak - ale odpustit si to mohla, ne ? Tak přeju všem pěkný večer, těhulinky! ![]()
palonko me uz ty bolesti presli,i obchodak jsem zvladla ale nejak me dnes boli brisko ale snazim se to pricist prdikum.snad je to tak…
monix mela ses ji zeptat jestli taky ceka holcicku a jestli ne rovnou dve
![]()
Ahojky
tak KP-kde mas to miminko?????????????????Jinak fotecka s Andrejkem moc hezka.
Libor mel dneska krasne slunecno,jen mu foukal vitr,ale uzil si to.Tady v Ove bylo taky moc krasne.
Moni, teda ta tchyně.. no comment! U nás buchtice taky snězená! Jo a já a slunce?? Už jsem tu psala, že jsem životní pesimista..
Niki, to je dobře, že je to lepší a snad to budou jen ty prdíky. Já to úplně cítím, že mě nebolí bříško nebo kolem té kosti, mě proště bolí ta kost, když si na ni zmáčknu, tak je to fakt, jak kdybych tam měla modřinu. No a když stojím dlouho, tak mě v tom jakoby tlačí.. no, tož tak.
Palonko ja ti verim,presne vim o cem mluvis.a tohle bohuzel taky k tehu patri i kdyz vetsina zenskych to miva az ke konci me to ted boliva taky asi od 12tt.to nejkrasnejsi obdobi v zivote nekdy poradne boli co? ![]()
Jo Niki, já to taky tak beru. Nechci to dramatizovat, jen jsem se chtěla zeptat, jestli s tím taky někdo má trápítko.A taky jsem počítala s tím, že mě brzy začnou bolet záda, protože jsem s tím bojovala i před těhu. ![]()
Ahoj holčiny,
dneska vás výjimečně místo z práce zdravím z postýlky. Složila mne chřipka.
Než půjdu dočítat těch 30 stránek, co jste tu mezitím popsaly, tak vám přeju ať vás nic takovýho nepotká.
Ivi, hlavně ať jsi brzy v pořádku, pěkně buď v teploučku, pij čajíky s medem a citronem a papkej vitamínky!A přeji pěkné počteníčko!Ale doporučuju na etapy!To pak budeš mít v hlavičce gulash
ivi to ti nezavidim,snad te brzo prejde.me skolila pred dvema tydny a z rymy jsem se poradne nedostala doted ![]()
Ivi tak se hezky zakutlej v postylce a poradne se vylez.A prijemne poctenicko.
Holky no tak ja mam taky zarazene vetry a je to des.Na zachod chodim normalne ale nemuzu si prdnout
Takze me boli na leve strane od briska..No to zase bude.
Moni no teda-ta skoro tchyne je ale......Jinak ja jsem nedavno rikala Liborovi ze jestli jsem hezci v obliceji ze pry tehu zkrasnuje a on na to ze to je jenom u kluku
No nezabili byste ho?
![]()
Jinak pido,ralelo,baghi a aknel -hodne stesti na kontrolach a same dobre zpravicky..A Aknel-doufam ze uz tam tentkrat dr bude a ty uvidis to sve miminko
Tami, tak já čekám chlapečka, ale že by mi někdo řekl, že jsem krásnější… tož to nee.Mě akorát řekl Míša, že už mi to přibrání na váze jde trochu vidět už i v obličeji…No, já se nedivím, jsem zvědavá, jak se budem měnit třeba po 2 měsících.Jo a o tom, že při klukovi se krásní a holčička ubírá na kráse -to se fakt říká
Tak jsem všechno poctivě dočetla. Už mne začala honit mlsná na tvarožník. Jestli mi bude zítra líp, tak dostane odpoledne manžel bojový úkol a půjde nakupovat ingredience. Tvarohové věci zbožňuju. Mňam.
píďo - oddechla jsem si, když jsem se dočetla až ke zprávě, že jsi ty i mimi v pořádku. Přeju ti ať už se ti nic takového nestane… až do června.
palonko - dodatečně ještě všechno nejlepší k narozeninám.
Jdu se zase zakutat pod peřinu. Dobrou noc.