červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
2.2.08 22:20

ha Palonko u nas taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
2.2.08 22:27

Palonko tak to s tou stydkou kosti mas neco jako jsem dnes psala ja akorat me jeste boli vsechno kolem

ctu ze si vsechny pochutnavate na buchte…skoda ze ja snesu tvaroh jenom na slano :roll:

Ted jsme dokoukali folm a pujdu do hajan.Brou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
3.2.08 00:07

Palonko, přidávám se ke gratulacím pro Tebe k narozeninám:)

Ať Ti dnešní den přinese spoustu štěstí a radosti, kterou sama rozdáváš druhým. Přeji Ti krásné narozeniny!

http://sirmi.ic.cz/kytka/148.gif

jinak neponocuju ani nečekám na půlnoc :lol: jen mám strašný hlad a nemůžu usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.2.08 08:12

Palonko všechno nej k narozeninám, hlavně hodně zdravíčka pro tebe a mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
3.2.08 11:07

Ahoj holky,

milá Palonko, přejeme Ti k Tvým dnešním narozeninám hodně lásky, zdraví a štěstí, ať se Ti splní Tvá nejtajnější přání.

http://www.gify.nou.cz/…bory/n28.gif

Fio s rodinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
3.2.08 11:19

Tak koukám, že tady se oslavuje :) Tak to také přejeme moc štěstí a zdraví, Palonko :) ať všechno vyjde přesně tak, jak by sis představovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
3.2.08 11:28

A abych to nemíchala do té zprávičky s přáním, tak až sem do téhle… vrátila jsem se teď od mamky, u které jsem měla uskladněné to oblečeníčko z Anglie, co jsem si přitáhla, takže jsem to roztřídila, vybrala to na klučinu, vyprala, vyžehlila a dotáhla do Prahy, bylo toho šest praček = jeden obr veliký kufr a myslím, že tak do roku dítka nebudu muset koupit ani ň. Nejvíc je toho pro úplné novorozeňátko a mám pocit, že to ani nestihne unosit a vyroste z toho, proto jsou tam 32× overálek, 24× dupačky, 16× body, 17× tričko, 6× kalhoty, hafo bundiček a tak… ale není tam třeba žádný svetřík a jen jedna čepička a ponožečky, takže tohle budu muset dokoupit určitě. Na dítko do půl roku je tam toho takhle hrozně moc, na starší potom už tak poloviční počty, ale myslím, že i tak to vystačí. Hrozně moc si děkuju, že jsem se tenkrát rozhodla to sem vláčet, protože to je úplně zadarmo a vesměs jsou to buď úplně nové věci co jsem teď vybalovala (Next, Marks&Spencer, Gap atd.) nebo fakt jen minimálně nošené, tak jednou či dvakrát prané, odhaduji (občas je něco samozřejmě nošené i víc). Na holčičku si vzala věci známá, pak je po unošení zase vrátí prý a aspoň nebudou ležet ladem.
Tak, to jsem se musela pochlubit, co jsem dělala celé minulé tři dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
3.2.08 11:32

Sheelle to je fajn ze toho oblecka mas tolik-bud rada.Radeji vic nez min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
3.2.08 12:21

Mila Palonko , vsechno nej a nej k narozeninam!!! http://www.nactileti.net/…ajlik262.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
3.2.08 14:04

tak taky se pripadavam a preju palonce vsechno nejlepsi k narozeninam.. at se ti splni vsechna prani a vse ti vychazi a zustan hlavne tak skvela jako te tu zname :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
3.2.08 14:26

jinak me je uz o neco lepe, tak jsem vam chtela poreferovat o mem pobytu v nemocnici..
od pondeli me trochu pobolivalo brisko a tvrdla deloha a v utery odpo uz se to nedalo vydrzet, deloha tvrdla moc casto, mela jsem ohromne krece v podbrisku a desne me rozbolela zada :( volala jsem k gyndr a rekli mi at jedu rovnou do nemocnice.. tak me tam dovezl manzilek a protoze jsem byla par dnu po 20. tydnu, nevysetrovali me na gynambulanci, ale primo v porodnici.. delali mi ten monitor, utz atd.. miminko bylo nastesti v poradku, ale hned si me tam nechali, dostala jsem i takovy ten pasek na ruku, ktery davaji rodickam, andelicka, hned mi napichly kapacky s magnesiem a necim proti bolesti a dali na oddeleni rizikoveho tehotenstvi.. byla sranda, ze je v tuto dobu pry tolik rodicek, ze lezi uplne vsude, takze jsem videla pak po chodbach asi 20 novorozenatek, no nadhera :wink: bolesti ustupovaly jen pomalu, takze jsem dva dny prakticky nespala.. byla jsem na pokoji na stesti s prima holkama, ktere uz ditka maji, tak jsem se dozvedela opravdu spoustu a spoustu uzitecnych postrehu, rad a doporuceni :wink: pak vam musim napsat o jednom hruzostrasnem pribehu, ktery jsme tam zaslechly.. vedle na pokoji lezela tehulka pred porodem a prisli ji oznamit, ze se ji zabil pritel, pozdeji jsme pochopili, ze se zrejme zasebevrazdil.. no chudinka malinka se slozila a my jsme opravdu nepochopily, ze ten slaboch ji to mohl udelat zrovna ted, no priserne..
no zazila jsem toho opravdu spoustu a jsem plna dojmu, ale uz vas tim nebudu zahlcovat.. v patek jen z nasi chodby propustili 15 holek, protoze potrebovali mista pro nove rodicky atd.. me je sice uz lepe, ale deloha obcas ztvrdne a citim se dost unavena.. zitra jdu ke gyndr, tak vam pak poreferuju..
jinak jsem rada, ze mi udelali vsechny mozna vysetreni krve, moci a vytery a vse dopadlo dobre.. a taky me nadchla takova malinka masinka, kterou daji k brisku a slysite srdicko mimiska.. naseho prdolku vzdycky hledali docela dlouho, ale stalo to za to..
mejte se krasne, hezky zbytek nedele a papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
3.2.08 15:02

Pidalko

teda chudatko..Ale hlavne ze uz jsi doma a ze to nebylo nic vazneho a ze jste miminko i ty v poradku.Me teda brisko a deloha obcas tvrdnou ale neni to nic hrozneho a nemam u toho bolesti jinak bych volala dr taky.
Dobre ze jsi mela na pokoji super holky,ze jste mely o cem kecat a je fajn ze jsi i videla nejake male miminka :)
No a teda ta historka o te mamine co se ji pritel zabil pred porodem-no des ze ji to vubec rekli v takove situaci a chvili no a jinak pritel musel byt ale slaboch!!

Tak se hezky opatruj,odpocivej a davejte na sebe s miminkem pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
3.2.08 15:23

Palonko , všechno nejlepší k narozkám, kočičko :-) :srdce:

Píďo , to je dobře, že už jsi ze špitálu doma. Teď hlavně odpočívat, viď? A ta historka - znám jednu takovou přímo ze svého okolí :( Jedné známé se zabil manžel v den, kdy se jim narodilo 1. dítě. Myslím, že ho zavalily nějaké stromy či co:( Ale jí to řekli až za pár dní… Je to děsný:(

Sheele - teda, ty jsi pilňucha :) Já musím oblečeníčko po Elíše teprve pohledat, narvala jsem to do krabic, něco je ve sklepě, něco u tchýně … ato, co jsem neprozřetelně nechala v děcáku, si už dávno Elíša rozebrala a oblíká do toho panenky a plyšáky :lol:

Já myslím budu výbavičku dávat dokupy až na poslední chvíli (i když mám cukání vlízt do sklepa a oňuchávat kočár a autosedačku a všechny ty drobnosti po Elišce:))) Musíme nejdřív komplet zrekonstruovat děcák - a až bude vymalováno a rozestavený nábytek, tak se do toho pustím. I když si pamatuju, že s Eliškou jsem tak 1 - 2 měsíce před porodem už nemohla vůbec nic, děsně mě furt bolelo břicho :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
3.2.08 15:39

Pido ty sis teda uzila.hlavne ze je mimi v poradku a tobe snad bude uz dobre.
a ta prihoda se sebevrazdou nepotrebuje komentar :cry:

baghi ja uz bych taky nejradsi donesla nahoru postylku,prestehovala nabytek v loznici a tak.nasi maji prijet tak jsem myslela ze mi dovezou i mimiveci ale pry se segra rozhodla ze mi to vypere a vyzehli at se stim nemusim otravovat takze az pozdeji no :P takze na mimi vlastne ted doma nemam nic.vse je na slovensku :)

pecu dalsi zemlovku,nejak mi to zachutnalo co se strasne divim,ja bych to jinac dobrovolne nejedla ani nedelala :lol: dnes jsem vymyslela hruskovou s kokosem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KP
147
3.2.08 17:07

Ahoj holky,
jsem u sestry s maželem a 4 měsíčním miminkem Andrejkem, tak jsem využila příležitosti a nechala se vyfotit- v galerce je fotka bříška a pak mně i s miminkem. Jdu vařit večeři, tak si vše dočtu v pondělí v práci. Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí