Poradna duly
Jana Čurdová
Palonko tak to s tou stydkou kosti mas neco jako jsem dnes psala ja akorat me jeste boli vsechno kolem
ctu ze si vsechny pochutnavate na buchte…skoda ze ja snesu tvaroh jenom na slano ![]()
Ted jsme dokoukali folm a pujdu do hajan.Brou noc ![]()
Palonko, přidávám se ke gratulacím pro Tebe k narozeninám:)
Ať Ti dnešní den přinese spoustu štěstí a radosti, kterou sama rozdáváš druhým. Přeji Ti krásné narozeniny!
http://sirmi.ic.cz/kytka/148.gif
jinak neponocuju ani nečekám na půlnoc
jen mám strašný hlad a nemůžu usnout.
Palonko všechno nej k narozeninám, hlavně hodně zdravíčka pro tebe a mimi ![]()
Ahoj holky,
milá Palonko, přejeme Ti k Tvým dnešním narozeninám hodně lásky, zdraví a štěstí, ať se Ti splní Tvá nejtajnější přání.
http://www.gify.nou.cz/…bory/n28.gif
Fio s rodinou
Tak koukám, že tady se oslavuje
Tak to také přejeme moc štěstí a zdraví, Palonko
ať všechno vyjde přesně tak, jak by sis představovala…
A abych to nemíchala do té zprávičky s přáním, tak až sem do téhle… vrátila jsem se teď od mamky, u které jsem měla uskladněné to oblečeníčko z Anglie, co jsem si přitáhla, takže jsem to roztřídila, vybrala to na klučinu, vyprala, vyžehlila a dotáhla do Prahy, bylo toho šest praček = jeden obr veliký kufr a myslím, že tak do roku dítka nebudu muset koupit ani ň. Nejvíc je toho pro úplné novorozeňátko a mám pocit, že to ani nestihne unosit a vyroste z toho, proto jsou tam 32× overálek, 24× dupačky, 16× body, 17× tričko, 6× kalhoty, hafo bundiček a tak… ale není tam třeba žádný svetřík a jen jedna čepička a ponožečky, takže tohle budu muset dokoupit určitě. Na dítko do půl roku je tam toho takhle hrozně moc, na starší potom už tak poloviční počty, ale myslím, že i tak to vystačí. Hrozně moc si děkuju, že jsem se tenkrát rozhodla to sem vláčet, protože to je úplně zadarmo a vesměs jsou to buď úplně nové věci co jsem teď vybalovala (Next, Marks&Spencer, Gap atd.) nebo fakt jen minimálně nošené, tak jednou či dvakrát prané, odhaduji (občas je něco samozřejmě nošené i víc). Na holčičku si vzala věci známá, pak je po unošení zase vrátí prý a aspoň nebudou ležet ladem.
Tak, to jsem se musela pochlubit, co jsem dělala celé minulé tři dny ![]()
Sheelle to je fajn ze toho oblecka mas tolik-bud rada.Radeji vic nez min
Mila Palonko , vsechno nej a nej k narozeninam!!! http://www.nactileti.net/…ajlik262.gif
tak taky se pripadavam a preju palonce vsechno nejlepsi k narozeninam.. at se ti splni vsechna prani a vse ti vychazi a zustan hlavne tak skvela jako te tu zname
![]()
jinak me je uz o neco lepe, tak jsem vam chtela poreferovat o mem pobytu v nemocnici..
od pondeli me trochu pobolivalo brisko a tvrdla deloha a v utery odpo uz se to nedalo vydrzet, deloha tvrdla moc casto, mela jsem ohromne krece v podbrisku a desne me rozbolela zada
volala jsem k gyndr a rekli mi at jedu rovnou do nemocnice.. tak me tam dovezl manzilek a protoze jsem byla par dnu po 20. tydnu, nevysetrovali me na gynambulanci, ale primo v porodnici.. delali mi ten monitor, utz atd.. miminko bylo nastesti v poradku, ale hned si me tam nechali, dostala jsem i takovy ten pasek na ruku, ktery davaji rodickam, andelicka, hned mi napichly kapacky s magnesiem a necim proti bolesti a dali na oddeleni rizikoveho tehotenstvi.. byla sranda, ze je v tuto dobu pry tolik rodicek, ze lezi uplne vsude, takze jsem videla pak po chodbach asi 20 novorozenatek, no nadhera
bolesti ustupovaly jen pomalu, takze jsem dva dny prakticky nespala.. byla jsem na pokoji na stesti s prima holkama, ktere uz ditka maji, tak jsem se dozvedela opravdu spoustu a spoustu uzitecnych postrehu, rad a doporuceni
pak vam musim napsat o jednom hruzostrasnem pribehu, ktery jsme tam zaslechly.. vedle na pokoji lezela tehulka pred porodem a prisli ji oznamit, ze se ji zabil pritel, pozdeji jsme pochopili, ze se zrejme zasebevrazdil.. no chudinka malinka se slozila a my jsme opravdu nepochopily, ze ten slaboch ji to mohl udelat zrovna ted, no priserne..
no zazila jsem toho opravdu spoustu a jsem plna dojmu, ale uz vas tim nebudu zahlcovat.. v patek jen z nasi chodby propustili 15 holek, protoze potrebovali mista pro nove rodicky atd.. me je sice uz lepe, ale deloha obcas ztvrdne a citim se dost unavena.. zitra jdu ke gyndr, tak vam pak poreferuju..
jinak jsem rada, ze mi udelali vsechny mozna vysetreni krve, moci a vytery a vse dopadlo dobre.. a taky me nadchla takova malinka masinka, kterou daji k brisku a slysite srdicko mimiska.. naseho prdolku vzdycky hledali docela dlouho, ale stalo to za to..
mejte se krasne, hezky zbytek nedele a papa
Pidalko
teda chudatko..Ale hlavne ze uz jsi doma a ze to nebylo nic vazneho a ze jste miminko i ty v poradku.Me teda brisko a deloha obcas tvrdnou ale neni to nic hrozneho a nemam u toho bolesti jinak bych volala dr taky.
Dobre ze jsi mela na pokoji super holky,ze jste mely o cem kecat a je fajn ze jsi i videla nejake male miminka ![]()
No a teda ta historka o te mamine co se ji pritel zabil pred porodem-no des ze ji to vubec rekli v takove situaci a chvili no a jinak pritel musel byt ale slaboch!!
Tak se hezky opatruj,odpocivej a davejte na sebe s miminkem pozor.
Palonko , všechno nejlepší k narozkám, kočičko
![]()
Píďo , to je dobře, že už jsi ze špitálu doma. Teď hlavně odpočívat, viď? A ta historka - znám jednu takovou přímo ze svého okolí
Jedné známé se zabil manžel v den, kdy se jim narodilo 1. dítě. Myslím, že ho zavalily nějaké stromy či co:( Ale jí to řekli až za pár dní… Je to děsný:(
Sheele - teda, ty jsi pilňucha
Já musím oblečeníčko po Elíše teprve pohledat, narvala jsem to do krabic, něco je ve sklepě, něco u tchýně … ato, co jsem neprozřetelně nechala v děcáku, si už dávno Elíša rozebrala a oblíká do toho panenky a plyšáky ![]()
Já myslím budu výbavičku dávat dokupy až na poslední chvíli (i když mám cukání vlízt do sklepa a oňuchávat kočár a autosedačku a všechny ty drobnosti po Elišce:))) Musíme nejdřív komplet zrekonstruovat děcák - a až bude vymalováno a rozestavený nábytek, tak se do toho pustím. I když si pamatuju, že s Eliškou jsem tak 1 - 2 měsíce před porodem už nemohla vůbec nic, děsně mě furt bolelo břicho ![]()
Pido ty sis teda uzila.hlavne ze je mimi v poradku a tobe snad bude uz dobre.
a ta prihoda se sebevrazdou nepotrebuje komentar ![]()
baghi ja uz bych taky nejradsi donesla nahoru postylku,prestehovala nabytek v loznici a tak.nasi maji prijet tak jsem myslela ze mi dovezou i mimiveci ale pry se segra rozhodla ze mi to vypere a vyzehli at se stim nemusim otravovat takze az pozdeji no
takze na mimi vlastne ted doma nemam nic.vse je na slovensku ![]()
pecu dalsi zemlovku,nejak mi to zachutnalo co se strasne divim,ja bych to jinac dobrovolne nejedla ani nedelala
dnes jsem vymyslela hruskovou s kokosem ![]()
Ahoj holky,
jsem u sestry s maželem a 4 měsíčním miminkem Andrejkem, tak jsem využila příležitosti a nechala se vyfotit- v galerce je fotka bříška a pak mně i s miminkem. Jdu vařit večeři, tak si vše dočtu v pondělí v práci. Mějte se.