červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
2.2.08 18:53

taky to mas vesele :D
nastesti po kazde akci mi blbe neni ale stejne jsme jeste opatrni dokud mi nereknou jak jsem na tom s tou placentou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.2.08 19:04

palonko ano,testo udelas z hery,polohr.mouky,mleka,kakaa a muzes pridat vanilkovy cukr.
Nastrouhas to na ten vymazany a vysypany plech a na to das tu napln kterou udelas z tvarohu,zloutku a snehu(bilky plus ten cukr).ta smes je tvaroh,zloutky a ten snih dohromady.A na to nastrouhas tu mensi cast testa.
Hlavne si to testo dej predtim do mrazaku hezky ztuhnout aby se to dobre strouhalo.Ja si to rozdelim na ty dve casti(mensi a vetsi),nejdriv vemu tu vetsi,z toho si odlomim pulu,strouham a pak az to dostrouham tak ten zbytek a tu druhou cast si zatim necham v mrazaku at je to tuhe.

Jinak koukam ze budete mit hostinu..Ja premyslim nad hribovou omackou nebo taky rostenkama-Libor totiz hriby neji..Hele a bacha u tech volskych ok-nejez syrovy zloutek!!!

Niki teda to me mrzi ze mas takove bolesti..Nevim co bych ti na to poradila.Beres si na to nejaky prasek?Ale vidim ze pises zes to mela i u prvniho tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
2.2.08 19:08

Díky Tami, já se na to ptala mamky a ona říkala, že by spíš dala ten samotný sníh až na ten tvaroh se žloutky, tak jsem se raději zeptala, oná má ten recept dost podobný s těma jablkama,děkuji. No, já uvažuju, že v týdnu udělám kuře na paprice s knedlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
2.2.08 19:08

Tami u prvniho tehu jsem to neresila protoze jsem to mela tak 2 mesice pred koncem a jenom kdyz jsem treba dlouho stala v obchode a tak,u mesicku jsem to taky neresila protoze jsem stejne uz brala brufen a vic sedela nez chodila ale ted to zaclo nejak brzo jenze myslim ze s tim nic neudelam.beru magnesium a mamka rikala ze s tim mela taky od prvniho tehu problem takze to mam asi po ni.nejak to uz zvladnu,uz se to zklidnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
2.2.08 19:10

Niki, to je dobře, že se to zklidnilo!
Tami, jak dorazil Libor na hory? Mají tam krásně? Sníh by tam mohl dopadnout,že? To by bylo bezva, příští týden už se má oteplit, tak to by tento víkend vychytali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.2.08 19:15

No oni vyjeli az kolem pul pate,ted volal ze jsou ve Znojme,jedou do Hochkaru coz je nejblizsi lyzovacku v rajchu-asi 300km od Moravy.Budou lyzovat az zitra a v pondeli..No hlavne at dobre dorazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
2.2.08 19:39

Tak to je fajn, aspon se vyspí a zítra budou mít celý den na lyžování a budou po cestě odpočatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.2.08 19:41

tak Moni uz buchtu pekla a prej je vynikajici!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
2.2.08 19:46

Tak to je fajn!!!Jen já mám milion otázek… no, ale chápej, mají dojet tcháni a to se vždycky něco po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.2.08 19:48

vsak v phode..hlavne at vam chutna..a vis co je dobre do te naplne?Hrozniky namocene v rumu..hmm to je mnaminka..ale my doma nemame rum :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
2.2.08 21:31

Tami, tak buchta je hotová, krásně nám to tu voní, do náplně jsem cvrnkla trochu rumu a teď čekám, až to zchládne. Našim jsem zanesla a moc jim to chutná, tak věřím, že to bude chutnat i nám, děkuji moc za recept a pomoc.

Jinak holky, ještě jsem se chtěla zeptat.. Už nějakou dobu mě bolí stydká kost jakobych se narazila na roh… nemáte s tím některá zkušenosti? Jak jsem byla u dr. tak jsem se zapomněla zeptat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.2.08 21:42

tak to jsem rada ze se buchta povedla a snad bude chutnat i tobe a Misovi a malemu Tobiskovi v brisku :wink:

Ohledne stydke kosti-tak to neporadim,me zatim nic neboli ale cetla jsem v nektere diskuzi ze holky s tim taky mely problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
2.2.08 21:59

Buchtička je mooc dobrá! A Tobísek se zase předvedl!Míša mu asi 10× v různých intervalech říká Tobísku… a pokaždé tak řádně kopl, no, fakt nás asi slyší!
No, doufám, že to nic nebude… třeba některé holky budou vědět

Tak dnes už jsem teda dooost unavená, dobrou noc všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.2.08 22:09

ja uz taky pujdu spinkat,sem unavena.

jinak u nas kdyz Libor mluvi na Emicka tak je tichucko jako penicka a ani se napohne.

Uzij si narozeninky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
2.2.08 22:15

Děkuji, doufám že to bude fajn! U nás je nejaktivněji od půl 10 do 11 večer, tak doufám, že mu to nevydrží až se narodí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí