červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
4.2.08 08:59

zitra az odpoledne 15.30 aby mohl jit i michal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
4.2.08 09:02

Ahoj Kohajdo!
to je úžasné, že jsi k nám přišla na návštěvu!S tou pomocí - aby ses nedivila na co všechno se chceme zeptat, abychom ti to nezahltily dotazama!dotazník vyplněn a odeslán!

Natálko, mě se zdá snad každou noc něco o Tobíkovi, to jsem tu už i psala, zatím to jsou krásné sny a v těch snech jsem tak chýýýtrááá!A dnes se mi zdálo, že jsem trochu zakrvácela a že to znamená porod, vůbec jsem nebyla vytřeštěná nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.2.08 09:04

Moc děkuji Palonko, dotazy klidně piště :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
4.2.08 09:07

Ahojky přeji pěkný den, teda holky vy máte pěkné sny :D
Hlásím, že dotazníček vyplněn a poslán.
Palonko přes víkend mě to vůbec nepřešlo tak doufám, že to do pátku vyležím a půjdem hopsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
4.2.08 09:11

Mackku, no to mě hroozně mrzí!Tak ty čajíky,… no však víš!
A doufám, že nám ten páteček vyjde.

Sny, tak můj manžel ten si sny nepamatuje, ale když už se mu něco zdá a pamatuje si to, tak má takové samé majetkové sny. Např, že nám kradou ledničku a on zloděje vidí jak s ní běží po zahradě nebo nám kradou šporhelt a včera se mu zdálo, že jsme bydleli pod plošinou, jak jsou u velkých kontajnerů na suť a přijel náklaďák a nevšiml si nás a začal na nás tu suť sypat, ale že jsme uhnuli. Tak si myslím, že ty moje sny jsou tedy o moc lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
4.2.08 09:12

Ahoj holky, zdravim po vikendu, Pido je moc dobre, ze jsi v poradku z nemocnice doma, ten zazitek te slecny, ktere se zasebevrazdil manzel je opravdu strasny, vubec to nechapu, jak to mohl v takove chvili udelat.No, hruza.
Palonecko, sice pozde ale prece: VSECHNO NEJLEPSI K NAROZENINAM, hlavne zdravi a stesti pro Tebe a celou Tvou rodinu.
Tami, tak Libor si urcite lyzovani krasne uziva, chapu ale, ze jsi nejela, ja bych se na tvem miste zachovala uplne stejne, nez stat jen tak pod svahem nebo byt na hotelu, tak to je lepsi byt pekne doma, teda aspon pro mne.
Ten tvaroznik vyzkousim upect v patek, aby mel Dan prekvapeni. Pekla jsem jen jednou a moc to teda nevyslo, tak si snad tvaroznikem vylepsim reputaci, neni to moc tezke, ze ne???????
Natalko, tak vidis, mimi zacalo kopat, tak je jasne, ze je vse v pohode.
Ja jsem se takhle bala asi pred 14 dny, taky mi prislo, ze Justy nejak malo kope, no nastesti se pak zacala ozyvat uplne krasnymi kopanecky, tak jsem se uklidnila. :lol:
No, oslavu naseho vyroci jsme si uzili krasne, byli jsme v te indicke restauraci, dala jsem si kure Tandoori a Dan mel Radziv (teda myslim,ze se to tak jmenovalo), byly to dobrutky jedna basen. Ani mi pak z toho koreni nebylo spatne. Jo, jeli jsme pak jeste k Danovymu brachovi podivat se na ten nas kocarek, je moc pekny a prijde mi i celkem lehky, takze jsem Dana pochvalila, ze vybral tak dobre. Co se tyka postylky my zatim nevime, Danovi se dreveny vubec nelibi, chtel by takovou tu cestovni s anatomickym rostem, no nevim nevim, kde to budeme shanet. :roll:
Justy ted kope krasne, jen sem tam se strefi jakoby do vnitrni strany pupiku a to teda moc prijemne neni. :wink:
Palonko, ty bolesti stydke kosti snad nebudou nic vazneho, treba se jen roztahuje tahle oblast, aby se tam mimi pekne veslo.
Tem co jdou dnes na kontrolu drzim palce at je vse ok.
Tak to je zatim vse, urcite behem dne jeste napisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
4.2.08 09:14

No tak to určitě jo. Manžel mi včera taky vykládal co se mu zdálo, ale nerada bych aby se to vyplnilo- že ho vyhodili z práce. To by nám tak scházelo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.2.08 09:24

Jeni tak me Ema taky obcas kopne do pupiku a moc prijemne to neni.Ale rikam si ze aspon o ni vim.
Je fajn ze jste tak hezky oslavili to vyroci a ze ti ani nebylo tezko z toho jidla.
No ohledne tvarozniku a prekvapeni-peces poprve,ze?Az na ten jablkovy kolac nebo co to bylo minule..Ja si myslim ze to zvladnes.Hlavne si to testo nechej dobre a poradne ztuhnout at se ti to dobre strouha,plech si vymaz a vysyp a napln hezky smichej dohromady.

Palonko teda Misa ma ale sny..No ja mam teda taky same hruzostrasaky :(

Holky zacina se vam chtit zase v noci curat?Me to predtim preslo ale ted uz zase v noci vstavam a chodim na zachod.
Jo a dneska se stavuju na gyndu-stve me(a hlavne trapi) to tvrdnuti briska a delohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
4.2.08 09:26

Taminko já chodím minimálně 2× v noci na záchod a pak někdy nemůžu ani usnout, už mě to neba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
4.2.08 09:28

Jeni, huráá, tak jste si krásně popapkali!Tak to má být!Děkuju za přáníčko! Kamarádce je trošku lépe a dali jí Lexaurin.

Tami, to se tam stav a zeptej se.Já chodila na wc vždycky i před těhu jednou v noci a tak nějak mi to zůstalo, víc jak jednou jsem snad byla 4× a to už tak před 2 měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
4.2.08 09:29

Jo, Jeni, ještě ohl. toho tvarožníku - udělej to tak, jak ti píše Taminka - my jsme v sobotu spolu pekly on-line, ještěže byla na netu!Jen mám velké plechy, takže příště to zkusím upéct v klasickém menším. Jinak jsem dnes dojedla poslední 3 kousky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.2.08 09:41

no ja mam normalni plech a muzu rict ze je toho hodne ale u nas to vzdycky zmizne behem dvou dnu :roll: Me u te buchty chutna ze neni moc preslazena-ja takove buchty moc nemusim.

No ja pred tehu v noci na zachdo nechodila,pak prvni tri mesice tak jednou max dvakrat a pak to prestalo a ted se tam mala nejak roztahuje a tlaci mi na mocak takze uz zase chodim a pak taky obcas nemuzu usnout.Treba vcera jsem cumakovala u bedny do jedne hodiny!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
4.2.08 09:46

Tami, já to s tím plechem myslela tak, že ho mám fakt moc velký a pak je ta buchta maličko užší než normálně, takže příště ji dám na menší a bude to akorát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
4.2.08 09:48

Tami v tom tvém metříku si to mám přeložit jakože Jsem životaschopný mimo dělohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.2.08 09:49

holky chceme si koupit neco na sednuti do predsine co muzeme pouzivat i jako odkladaci misto pro veci a dovnitr davat napr.saly,cepice,rukavice atd.
mam vyhlidnute dve veci v Ikei..co myslite?
Ta druha je dobra ze je na koleckach a ma tu podusku ale zase vnitrek se vysouva a je to jakoby na poradace kdezto ta prvni se zveda a ma pojistku ze se nezavre rychle takze se tam nemuzou privrit prsty.
Budeme to potrebovat taky az bude Ema vetsi a ja ji budu obouvat atd.
http://i105.photobucket.com/…1409_S4a.jpg /> http://i105.photobucket.com/…2286_S4a.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí