červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
4.2.08 12:11

Tami s tim, ze jsi zapomnela ridit jsi me docela pobavila, ja v aute nesedela rok a porad si rikam, ze se to prece neda zapomenout. No, ted teda rozhodne nebudu zkouset, jestli to jeste umimi nebo ne.
Moni, hlavne at je ti brzo dobre, taky bych asi zkusila Bioparox nebo nejaka homeopatika, me zabirala skvele jak na pocatku anginy tak u chripky.
Jinak asi osvedcene jsou takove ty recepty jako cibulova stava, mleko s medem, caj s medem a citronem atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.2.08 12:18

jeni ja jdu az zitra odpoledne ale dik :)
koukam ze se chystate uklizet,ja jsem ted skoncila,uz me moc picha pravy bok tak jdu trosku posedet.ale udelala jsem toho docela dost.jeste me ceka uklid zoo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
4.2.08 12:30

Jeee, Niki promin, ja nejak myslela, ze vyrazis uz dnes, omlouvam se. Hezky odpocivej, at ted nic neboli. Ja jsem uklidila jen zbezne v patek, jen musim obden vytirat strasne nam lina Masa, tak jsou chlupy vsude. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
4.2.08 12:53

Tak holky, já mám dnes vydělané. Protřídila jsem věci pro tobíka a sepsala seznam co mám, konečně jsem vyčlenila skříňku na jeho věcičky - prozatím, než nám udělají komodku, pěkně jsem to tam nakládala, peru 3. pračku, uklizeno, poobědváno, nachystané věci do plaváčku a teď budem odpočívat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.2.08 13:13

Teda, Palonko, ty jsi dnes nějaká akční.. já jen ustlala a vyndala nádobí z myčky.. :lol:
Taky bych měla žehlit, ale nechce se mi.. Musím do města koupit mamince kytičku.. má dnes svátek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
4.2.08 13:15

Ahoj holky, preju vam krasne slunecne pondeli,
poctive jsem docetla, spoustu toho zase zapomnela, ale snad:
Pido , ty brdo, davej na vas pozor!
Tami , chtela bych byt u toho, kdyz si bezradne sedela za volantem :lol: :lol: :lol: , ale zazit bych to nechtela, ja jezdim kazdy den a uz se bez auta neobejdu.
Aknel , s mazoretkama nebo bez, hlavne s UTZ!!!
Moni a dalsi marudci - brzke uzdraveni - priklanim se taky k homeopatikum (v zacatcich) a Bioparoxu (s poradne chycenym krkem), vrele doporucuji oboje - vyzkousene!
Palonko, koukam, ze v 27 ses rozhodla byt velmi ale velmi pracovita. Uz chapu proc me to uz pustilo. :lol: :lol: :lol:

Jinak jste se ptali na hafusu, dekuju moc, dneska zase jedeme na veterinu, protoze ji to ucho zacalo mokvat a uz ji mokva i jeden steh, tak to jedu resit. Nehodlam to nechat dojit do stadia, kdy mi reknou, ze je chyceny cely ucho a ze ji ho musi vzit… Mam hrozne cerny myslenky co?! Mozna za to doktori nemuzou, ale jsou tu od toho, aby to vyresili ne? Nechala jsem tam minule 4 litry, tak at se snazi. Jinak ji to ale nijak neboli, normalne na tom lezi, hazi hlavou, je v pohode. Tak nam drzte palce prosim!
Jinak s malou prizivnici jsme v pohode, ozyva se celkem dost, hlavne kdyz se mackam u notebooku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.2.08 13:25

kacho skus pejsacce uvarit na to ousko repik a omyvat ji to.na mokvani to pomaha,mam to vyzkousene na vlastnim diteti :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.2.08 13:37

Holky, která máte doma tu postýlku s kachničkou.. jukněte na tohle :D :
 http://www.radi.cz/…to209112.jpg

A mrkněte i na ty stránky, co jsou tam napsaný, tam toho mají s kachničkou víc.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
4.2.08 13:38

Niki, diky za radu, uvidim co doktori a pak zkusim i repik. Tva poznamka o diteti - pokud jsem ji dobre pochopila - je myslim naprosto trefna! Pejskari to znaji, mam ji jako dite a radsi bych to ucho mela zmokvany ja nez se koukat na ni. Asi jsem blazen. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
4.2.08 13:47

Evi, myčku jsem dávala v sedm ráno. Já jsem byla nějaká rozjetá už od soboty, tak jsem do dnes završila. Evi já zatím tu postýlku nemám, ale na stránky se podívám, díky
Kacho, budu držet palečky na kontrole s hafí.A slunečné odpoledne??KDE?

My jsme si ted zdřímli a mooc se těším na plavání.

Tak kde jsou holky z kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.2.08 13:52

Taky tady čekám na výsledky.. Ale za chvíli budu muset vyrazit..

V sedm ráno?????? Jsi normální??? 8O 8O 8O 8O :D To já měla ještě půlnoc.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
4.2.08 13:54

Eviško, je to krásný, ale osobně budu brát dětskou dečku a na ni pak hrazdičku, ale aby nebyla přidělaná napevno. Známá tohle má a docela s mimčem zápasí než ho tam pod to našroubuje ;) a taky tam nikde nevidím ceny. Natálka sem dávala před časem odkaz na obchůdek Radi a tam jsou taky krásný a objednávali jsme z něj teď zboží asi za 3000, i pleny a tak, protože paní to má snad nejlevnější co jsem tak napříč netem našla: http://www.radi.cz/katalog.php?… a má tam i tu tvou kachničku, myslím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
4.2.08 13:58

No Palonko, Praha - západ hlásí uz od dopolende skoro jasno se slunickem! Treba to doleti i k vam! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.2.08 14:01

jojo kacho je to tak.taky mam ty chlupace vsechny jako deti :) repik vysusuje takze tim nic nezkazis.uvidis co ti rekne doktor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.2.08 14:01

Sheelle.. jo jo, já vím, teď si dělám takovej rozpis několika internetových obchodů, abych věděla, kde to tak všechno vychází nejlevněji..

U nás se teď taky začíná klubat sluníčko.. ale jen opatrně.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital