Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj tehulky, predne moc dekuji za vase reakce a povzbuzeni..
moni - rychle se uzdrav, at ti manza kdyztak jeste neco prikoupi
tami - urcite radeji sama nerid, pockej na libora at to pri jizde jisti a at ti dopadne dobre kontrola, to tvrdnuti je neprijemne, vim o cem mluvim ![]()
kacho - at to dopadne s hafikem dobre
palonko - to bodycko vypada moc dobre, jestli ho uvidim, taky poridim
jeni - jsem rada, ze se vam povedlo vyroci a kocarek se ti libi, tak at je to s danem uz jen lepsi a lepsi ![]()
aknel - odkazy mi taky nesly otevrit a word mam
, hlavne ti preju, at uz se dockas kontroly a mimisek na utz ti pekne zamava.. jo a ja taky jeste s jistotou nevim pohlavi ![]()
jinak vitam novou pozorovatelku tady a dotaznicek prilezitostne vyplnim, ted jsem zrala na dlouhy spanek..
dalsi komentare jsem uz zapomnela, tak se omlouvam ![]()
jo a jak jste se bavili o tom kdy muze mimi prezit, tak v te nemocnici mi tvrdili, ze rekord u nas je neco malo pres 300 gramu, ale tomu mimiskovi se bohuzel uz nevyvinul zrak atd, ale nejak se mi to nezdalo, prijde mi to strasne malo, tak nevim.. tusim, ze to melo byt nekde v plzni??
v rychlosti jeste z nasi dnesni kontroly, mimisek je v poradku, vazi cca 400 gramu, dostala jsem dalsi davky magnesia a hlavne byt v klidu a bez stresu.. pohlavi mi pry reknou zitra na velkem UTZ, tak uz doufam, ze nam pindika potvrdi
jeste jsem pak neco zarizovala a ted jsem zase uplne hotova a zacina mi zas tvrdnout deloha, tak uz koncim a papa jeste dnes napisu
Pido , koukej zalezt do postele!!! A to hned! Gratuluju ke kontrole, ale uz toho malyho pidalacka moc nepokousej! Sup do pelisku!
Pido, tak rychle odpočívat!!! A zítra se těším spolu s tebou, jestli ti potvrdí chlapečka!
Evi, normální nejsem, to jste již dááávno poznaly,ne? Takže jaképak oplejtačky ![]()
Tak u nás bylo jasnou v noci, dívala jsem se na hvězdičky a ráno taky prosvítalo slunce ale ted je to děs, snad to k nám přijde zítra!
Tož jsem koukala, že PALONEČKA se o krůček přiblížila k nám, krematorním dorostenkám, tož VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ KOČIČKO
![]()
Pido - koukej mazat do postele a opatrovat sebe a mimíska !!
Eviško - o jakém sluníčku to mluvíš ? Tady je temno a mám pocit jako by se snad stmívalo…:(
Antteo - tak jestli Palonka se přiblížila ke krematorním dorostenkám, tak já tedy musím být krematorní seniorka, ne ?
Ty vždycky napíšeš nějakou „kravinu“ a já se tady řehtám jako blázen…:)
Kacho - úplně přesně chápu tvoji starost - vždyť pes je člen rodiny a mladý pes je jako dítě
Našemu Nikínovi dodneska říkáme občas „mimino“ - i když je mu už skoro 9 let (omlouvá nás aspoň to, že on vypadá jako živá plyšová hračka
)
Pido, hezky lez v posteli at je ti dobre a mimisek at si u tebe pekne lebedi.
U nas je ted taky docela pekne, rano mi svitilo slunicko primo do okna, bylo uplne modro. ![]()
Kacho, at je fence dobre, urcite bude s ouskem brzo fit. A nejake nehezke myslenky na amputaci ucha si ROZHODNE zakaz, jasny????
Palonko, ty jsi teda sikulka, to ja dnes teda doma neudelam asi nic, prijedu z prace po pate, dam si neco k baste a budu koukat na telku.
![]()
Tak kdepak jsou holky z kontrol, uz je tady taky netrpelive vyhlizim.
Tak su zpatky..autem jsem nakonec jela,sedla jsem,nastartovala,pustila Sade a uz to jelo..Skoro samo
Na gynde jsem si s dr jen pokecala,rekl mi ze pokud to tvrdnuti neni casteji jak 10× denne tak je to ok,ze pri minule kontrole bylo hrdlo a cipek normalni takze to neni nic zleho.
Rikala jsem mu ze to dela hlavne kdyz sedim a mam nohy nahore a kdyz lezim na zadech tak mi rekl at se snazim v techto pozicich moc nebyvat.
Dale jsem mu rikala o zarazenych vetrech a o bolestech ktere pritom mam a hned se ptal na slepak protoze to se v tehu casto stava ale ja uz ho mam 10 let venku.Na vetry je nejlepsi vlaknina tak jsem si ji koupila v lekarne..A NEMAM jist kedlubny ktere mi to zpusobuji!!!!A male to nesvedci a taky ji boli brisko a nechutna ji to a tak mi potom v brisku boxuje a dela mnohem vice pohybu nez obvykle.
Evisko hele my jsme tady ranni ptacata!!!Ptala jsem se ti na tu zvejku-tak sestricka mi nerekla primo ze se to nesmi ale rekla mi at si radeji dam ten caj nebo vodu ze zvejka zvykanim podporuje chut k jidlu coz neni dobre protoze ty potom jist nesmis.Jinak decka je super ale ja chci tu co ma ty ohybaci okraje a sundavaji hrazdicku.
Jeni taky jsem slysela o tom ze se ta hranice posunula ale at si hezky ty nase miminka jeste v brisku pobudou,ze? ![]()
Kacho hehe vtipalku-bys chtela byt u toho jak jsem bezradne sedela v auta,jo
No tu podivanou bych si na tvem miste nechtela nechat ujit.
Pidalko hezky se opatruj a doufam ze na zitrejsim utz vam uz reknou co budete mit!!
Antenko ty jsi ale komicka-ty fakt vzdycky neco srandovniho napises a ja se pak taky chechtam..
Tak kde sou ty koceny z kontrol?Aknel,Fio a baghi?
Ahoj,
já jsem tady, dokonce jsem vás i dočetla:) Kontrola v pořádku, jen mám už docela dlouho nějakou zaraženou rýmu a nemůžu dejchat, tak jsem taková bez nálady. Jdu si naložit předloktí do horký vody. Pa
Baghi dobra zpravicka!!!!A kdy mas dalsi kontrolu at to muzu dopsat do seznamku.
Kacho teda vubec nesmis myselt negativne a vubec ne na to ze by Angi amputovali ousko!!
JInak u nas krasne,teplucko ale desnej vichr.
Baghi gratuluji k uspesne kontrole, delali ti UTZ nebo jen vysetreni cipku a srdicka u mimi? ![]()
Tami, tak teda zadne kedlubny a to ti tolik chutnaly vid? Jinak jdes na kontrolu teda ve stredu?
Ja koukala na seznamek a zjistila jsem, ze zitra ceka kontrolu Nikiki a Pida a ve stredu nas jde hned 8, a to Eviska, Stokvitek, Luckacek, Lenkadavi, Fio, Ivi, Ty a ja. To toho zase popiseme, az si budeme sdelovat dojmy od dr.
Jinak vidis jaka jsi sikulka, autem jsi to zvladla bez problemu.
![]()
Holky, moc gratuluju ke kontrolám!
Taminko.. moc díky za informace.. Já si tu žvýkačku pro jistotu sebou vezmu a dám si ji jen, když bude nejhůř!
A tu vlákninu si taky asi koupím.. Nebo počkám do další kontroly a musím se zeptat doktora, protože to pobolívání je fakt nepříjemný!
Jo a Moni.. klid, sluníčko už je dávno v háji, vykkouklo jen na chvíli.. tady to teď vypadá, že bude každou chvíli lejt.. ![]()
Jeni, já jdu ve středu jen na tu cukrovku.. do poradny až příští středu!
Jeni ja jdu ve stredu jen na testy na cukrovku..Jinak na kontrolu a utz jdu az 19.2.
No a kedlubky-to jsem nestastna protoze to je jedina zeleninka kterou jim.No a jeste rajcata..Jinak se mi po vsem krka..Mam to po te mononukleoze co jsem jako decko mela.
Evi ja myslim ze si tu zvejku vzit muzes ale je pravda ze zvykani vytvari sliny a chut k jidlu.
Jinak ta vlaknina-je jich vic..Jedna zpomaluje a druha to zrychluje..Jedna z toho je rozpustna a druha ne..Ja mam tu rozpustnou a bud se to dava do piti ale musi se to hned vypit protoze to bobtna a nebo si to das do jogurtu.
No muzu rict ze jsem na to hodne zvedava a doufam ze mi to pomuze protoze ty bolesti co mam pri vetrech jsou fakt hrozne.
Aha, Tami, to není jednoduchý a jak se jmenuje ta tvoje vláknina? A co ta, co je na ni reklama? Benefibra?
benafitru nevim,mela jsem jednou vzorek a nic moc.Ta ktera je rychlejsi je vice agresivnejsi nez ta pomalejsi..Ta moje ma snad 10 prichuti,ja si vzala bez protoze to budu michat s jogurtem a je to toto.
http://i105.photobucket.com/…SC03189a.jpg
Baghi a Tami - super zprávy z kontrol!!
Já se jdu chystat na swimming, tak tu budu asi až zítra, tak pište ať si počtu.
Tami, asi jsi neměla o víkendu svůj den, tak jsi to autko dnes zvládla v klidu a v pohodě.
Anteeo - děkuju!