Poradna duly
Jana Čurdová
Evi, ptala jsem se tě proto, že zítra chci na utz říct, aby nám neříkali co čekáme, a taky to na tom utz nechci poznat, ale to asi nepoznám ne? Chceme mít překvapení až do poslední chvíle, taky máme cukání, ale doufám, že to vydržíme.
Díky holky za podporu.
Fio ja si myslim ze i kdyby to dr sledoval tak to stejne nepoznate.Nam kdyby dr neukazal stydke pysky od male a primo nam nerekl co ty dve carky jsou tak to taky nevime.
Tami, díky, to jsi mě uklidnila, myslela jsem si to, že bez odborného výkladu doktora bych to nepoznala, ale potřebovala jsem v tom utvrdit.
Ještě jsem se chtěla zeptat. Holky, co jste byly na utz, tak jste si musely předem domluvit přítomnost otce u utz, nebo se stačí zeptat až tam přijdeme? Bude muset jít s námi i Ráchelka tak nevím jestli Péťovi dovolí vidět mimčo, ale pevně doufám, že jo.
fio to je bezne ze tam chodi i otec.my jsme byli i na tom prvnim vsichni tri a ted jdeme taky.domlouvat se to podle me nikde nemusi ![]()
Fio ja si myslim ze urcite..Ja si tam volala predtim a ptala se na to protoze jsem nepocitala s tim ze by Libor chtel jit se mnou a kdyz jsme tam prisli tak tam sedela dalsi tehule i s manzou a kdyz se Libor ptal doktora zda mu to nejak nevadi tak dr rekl ze je to jeho obcanska povinnost jit se podivat na sve dite a doprovodit partnerku
![]()
Celti, na to úplně zírám, co tohle je za lidi ![]()
A jinak holky, před dvěma týdny se kamarád z Blanska přidusil oxidem uhelnatým z karmy, maminka i její přítel to nepřežili a jeho převezli na Homolku v kritickém stavu, teď prý se probral, tak jsme se za ním šli podívat, ale je to děs, je jak miminko. Jak měl mozek dlouho bez kyslíku, tak došlo nejspíš k nenávratnému poškození a má jen základní reflexy, sice slyší, ale nerozumí a je to příšerný. Aspoň že ho nic nebolí. Ale víte, byl to kluk co právě končil vysokou, chtěl se svou přítelkyní stavět barák, mít děti, začínal krásný život a kvůli nějaký pitomý karmě teď bude nejspíš do konce života jen ležet a možná že časem zvládne poznat některé tváře nebo lehčí úkony, ale jen možná. I když naděje, že to mozek zvládne a nějak překoná, tu naštěstí pořád ještě trochu je.
No to je úžasný, díky moc holky, udělaly jste mi velkou radost ![]()
Sheelle, to je hrozný, že se stávají takovéto věci, to je mi kamaráda moc líto, kéž by se to zlepšilo, naděje umírá poslední.
FIO, MY BYLI NA VELKEM UTZ TAKE OBA. aNI JSME SE NIKOHO DOPREDU NEPTALI. jEN KDYZ NAS R. ZAVOLAL, TAK JSEM REKLA JESTLI JDE I dAN A DR. HNED, ZE JASNE AT SE JDE PODIVAT TAKY. MELI TAM I ZIDLI VEDLE UTZ, TAKZE JE TO ASI FAKT UPLNE BEZNE.
![]()
Ahoj těhulky!!!
Tak jsem si byla po ránu zacvičit a byla to paráda. A jak mně bolí pořád hlava, tak to mám asi od krční páteře ![]()
Palonko s tou stydkou kostí, mně taky občas bolí, je to takový nepříjemný.
Celti - je mi líto, že máš takový problémy, lidi jsou prost s…ě, jak už holky psaly.
Těšim se na výsledky z kontrol, snad nám přibudou zas nějaký kluci ![]()
Chtěla jsem se zeptat, vy co jste svobodný, už jste byly na matrice kvůli příjmení pro mimi? My máme dneska čas, tak přemýšlím, že bysme tam zajeli, a nevíte co je sebou třeba?
Fio.. taky myslím, že to vůbec nepoznáte.. My teda fakt viděli kulový.. jen doktor má jasno! ![]()
A určitě se manža u porodu hlásit nemusí!
Sheelle.. to je hroozná tragédie.
Víš, s mozkem je to těžký.. je pravda, že někdy dokáže mozek částečně zregenerovat, přemostit ty odumřelý buňky.. ale ta naděje tam bohužel není velká.. Vím to, protože Robertův tatínek ležel v komatu 3 měsíce a jeho přítelkyně dva roky předtím 1 měsíc.. ani jeden to bohužel nepřežili.. ale u vás naděje pořád je a nezbývá než doufat, že se s tím tělo popere!!!!!!
Natalko, ja jsem taky svobodna, teda zatim, ale to, ze bych mela jit kvuli prijmeni mimca na matriku, to jsem teda netusila.
![]()
Je nekde napsano, do kdy musis dojit nahlasit prijmeni mimca?????
Jeni, moc díky ![]()
Natálko, to je moc dobře, že ti cvičení pomáhá ![]()
Jo, holky, ještě se vás zeptám jako pakoušek, jo? Jak je to s mateřskou? Musím pro to něco udělat, někam zajít, něco někam donést, nebo jak to probíhá??? Musím si to ohlídat nějak sama (jsem zaměstnanec)..