Poradna duly
Jana Čurdová
fio nojo ale ja jsem ji dala schvalne driv,jeste jsme dopoledne behali po venku protoze dnes ji nemuzu nechat spat do ctyr a ona takhle…
no nejak to zvladnem
ja bych tipovala kluka ale i holcicka bude super a hlavne ze to bude zdrave Stokvitku..
KP tim jsi jako myslela ze nas vsechno ostatni v ucte nemas
NO nevim co si o tom myslet.
Moni Libor ma rad sladke,chutnaji mu tvarohove knedliky,buchty(hlavne ty mokre) atd..
Naty Aknel se jeste neozvala tak je asi v lihu z toho ze konecne vcera videla to sve miminko
![]()
Tami, to byla reakce na Monču
, teď jsem si to znovu přečetla a uznávám, že to možná vyznělo blbě
, ale nebylo to myšleno proti nikomu, samo že vás mám v úctě všechny, jen jsem trochu líná psát
Holčinky - jsem přesvědčená že se tady máme v úctě navzájem - jen jsem si tak s Kačkou do sebe " rejpaly" ![]()
Stokvítku - taky tipuju holčičku - ale je to úplně jedno - hlavně zdravé mimi, ne ?
Bud držet palečky !
Kaše byla výborná ! Povedla se ! No - prostě jsem holka šikovná !
![]()
Stokvitku pokud chces aby se mimi jmenovalo po tobe tak na zadnou matriku jit nemusis.A pak se vezmete a otec si dite prisvoji a to se bude jmenovat po nem.
Niki hodne stesti a at je to kluk ![]()
Taminko, ty jsi asi tak pred 5 dny psala neco o tom, ze u zen, ktere maji bryle a jsou kratkozrake se doporucuje prohlidka oci pred porodem. Nevis nahodou kolik dioptrii zena musi mit, aby to mohl byt pri porodu problem???? ![]()
Kdybych chtěla pobírat nějaké přídavky jako svobodná matka, tak bych taky musela zapírat, že žiju s přítelem ve společné domácnosti ne? protože brácha se švagrovkou žádný nárok na přídavky nemají a švagrovka svobodná matka je. Dokonce i chodí sociálka kontrolovat jestli žiješ sama s děckem.
ahoj holcicky, tak jsme doma ![]()
predne sheelle - s tvym kamaradem je to moc smutne a opravdu nezbyva nez doufat..
stokvitku - tipuju kluka!!
fio - tatinci chodi zcela bezne a u nas byla u toho monitoru i zidlicka pro tatinky.. to pohlavi bych predem hlasila, ze nechcete vedet, protoze u nas to probihalo nasledovne.. pan doktor prilozil utz a prvni co se ukazalo, byl curajici pindik a pan doktor to nalezite okomentoval, ale pamatoval si, ze jsem to minule chtela vedet a jeste to nebylo poznat, jinak by to asi nerikal, ale oba bychom to bezpecne poznali, takze bych to hlasila
timto tedy prosim taminku o zapsani chlapecka
jmeno zatim nemame, ale natalko: samuel patri taky k mym jmenum na seznamu, taky se mi moc libi.. mozna se nam tu treba sejdou 2 ![]()
mimisek je jinak v poradku, vse je na svem miste v plnem poctu
mam fakt velikou radost.. a odhadem vazi uz 423 g cvalicek nas ![]()
jinak jeste zneprijemnoval praci panu doktorovi, protoze si rucickama hral s nozickama a pan doktor mel problem to chvili odlisit
, tak do nej trochu dloubnul a prtik sebou zacal mrskat a vse slo najit hned…
na zaver jsme pozorovali jak bumba tu vodicku, do ktere si tak pekne nacural ![]()
jo a pindika nam pan doktor i nafotil, tak vam to sem vecer nebo zitra hodim.. sice to neni tak jasny jako na monitoru, ale urcite to poznate taky ![]()
Pidalko tak obrrrrrrrrrr gratulace k chlapeckovi a k tomu ze je vsechno v poradku!!!!!Hura mame teda dalsiho potvrzeneho kluka
Jinak teda malej zrovna cural?
A uz se tesim na fotecky ![]()
Jeni ja to vycetla a ptala se na to doktora a on mi rekl ze jeho dcera na tom vysetreni byla ale ze ona ma asi 8 dioptrii.
Naty no my pokud se s Liborem nevezmem tak tady nahlasim ze bydlim sama coz je pravda protoze on ma trvale bydliste v havirove..Ohledne toho jak chodi socialka na kontroly-no to nevim protoze od Libora kamarad ma s partnerkou uz dve deti,ziji spolu v jednom dome a ona pobira snad vsechny mozne pridavky jake jsou.