červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
923
5.2.08 11:17

Kočky díky za podporu, rodičům jsme to už řekla ,teda jen mamce, otec by asi střílel. a dohodnu si poradu s právníkem, protože to vyhrožování je trestné. Nějak to dopadne a já doufám že jedině dobře pro nás:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
5.2.08 11:19

Celti, to jsi udělala moc dobře. Jen ať si nemyslí, že tě budou terorizovat a ty s tím nic dělat nebudeš a budeš se z toho hroutit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
5.2.08 11:24

myslím že oni právě počítají s tím že se stáhnu. Vždyť stále usilují o to abych šla na potrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.2.08 11:24

celti urcite to dopadne dobre pro vas.to co predvadi oni je jen k zasmani a pokud by se meli takhle nepratelsky chovat tak bych nechtela ani alimenty protoze pak by jim zas mohlo rupnout v bedne,delali by si na mimi naroky a buhvi co by ji mohli napovidat.nevim,to uz musis posoudit ty.ja jsem rada ze jsem to tak udelala aspon ted mam klid i kdyz u nas to zas nakonec ani nebylo tak ostre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
5.2.08 11:26

Nikiki u tebe to dopadlo myslím výborně, tatka nataly ji bere, ale tahle rodina to je humus největší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
5.2.08 11:26

Celti, tak to se přepočítali, že se stáhneš a s tím potratem, to snad nemá smysl ani komentovat!To jsou fakt totál ubožáci, takže néé abys uronila jedinou slzičku!A mstít se na miminku, to je hnuuuuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.2.08 11:31

Celti.. to je strašný.. že takovýhle „lidi“ se vůbec pohybujou mezi náma.. Ty se prosím soustřeď hlavně na miminko.. a snaž se takovýhle debilní kecy od idiotů vypouštět!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.2.08 11:32

Konečně jsem naskenovala fotečky z velkého utz :D :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923

zjistila jsem že tu jeho novou slečnu znám, chodila kdysi s mojim kamarádem a podváděla ho, chytla nějakou pohl. nemoc a po tom mojim kamarádovi chtěla peníze, že prý ji on nakazil virem rakoviny děl. čípku a musí jí zaplatit očkování 10 000,. nechal se vyšetřit a zjistilo se že od něj to nemá, tak ji kopnul k vodě. no ted se holka montuje do života jiných a dělá problémy :roll:
Každopádně u mě se přepočítali:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398

celti bere ji ale do niceho nenutim ani ji ani ho.proste az by se jednou rozhodla ze tam nechce tak nemam co resit.ja jsem na zacatku nemohla vedet jak to bude protoze babicky byvaji ruzne a kdyby ji treba napadlo ze malou za kazdou cenu chce tak jsem ji k tomu nechtela dat sanci.ono to pak za ty nervy nestoji,jde hlavne o dite.a v tvem pripade kdyby mi meli treba vyhazovat na oci ze z nich chci tahat penize o co jim urcite jde kdyz chteji potrat tak bych je radsi nechala byt nez se s tim otravovat.ja jsem zas takova no.kdyz jsem vedela ze s petrem uz proste nebudu tak se vsim vsudy,tech par penez jsem klidne ozelela i kdyz do me nasi huceli at se soudim a cosi kdesi. :roll: ono to pak bylo mnohem jednodusi,mala mela moje prijmeni a klidne jsem ji ho mohla zmenit,proste jsem byla za ni odpovedna jenom ja a nemusela jsem se o nicem s petrem bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
5.2.08 11:47

Ahoj holky,

Celti, vybodni se na bývalýho přítele a jeho slečnu, uchovej si v srdci pokoj, oni ti nestojí za to, aby ses kvůli nim nervovala. drž se holka.

Zítra nás čeká v thomayerce utz, tak už se těším a zároveň se bojím jak vše dopadne.

Všem přeji pohodový den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
5.2.08 11:48

Evi, chtěla jsem se tě zeptat. Vy si taky nenecháte říct pohlaví mimča? Fotky z utz jsou nádherný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
5.2.08 11:55

uvidíme jak to dopadne.

Tak já přeju všem co máte kontroly aby dopadly na jedničku!!
jdu uklízet, mějte se pěkně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.2.08 11:56

Celticko teda jak psala Kacha to jsou ale s…e..Ale prosim te nestresuj se tim kocicko a NIKDO ti maleho vzit nemuze.Co to zase je za zvasty?Vzdyt on te posilal na potrat atd a ty se o maleho dokazes postarat.
Byt tebou tak se na ne pekne vykaslu a vubec se s nima nesnazim prijit do kontaktu.Mas svou rodinu ktera za tebou stoji a pak mas nas-sve kamaradky :wink:

Moni tobe to pripada hnusny?Me teda ani ne..Jinak ja si taky nedavala 4 davky ale jen 1-2.A hezky zustan doma a odpocivej a at se o tebe Jirka pekne stara.

Baghi hele ja nejsu zadna reditelka ale ostatni holky vzdycky napisou kdy maji dalsi kontrolu a ty ne tak proto jsem se te 2× ptala.

Niki neboj-vsechno bude v poradku,mimi bude mit vse co ma mit!!

Pidalko at vam potvrdi toho pindika

Libor vcera dojel v osm a byl moc rad ze uz je se svyma holkama a daval to hezky najevo..Lyzovacku si uzil,oba dny bylo moc hezky ale bylo mu smutno a rikal ze uz se tesi az budeme jezdit vsichni tri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.2.08 11:56

Fio.. zítra na tebe budu myslet, ale neboj.. všechno bude dobré.. I když já taky před velký utz stresovala.. A když doktor prohlížel miminko a přestal na chvíli mluvit, tak jsem byla na zhroucení, že je něco špatně.. :lol: :lol: :lol:

Nenechali jsme si to říct, i když jsme měli cukání.. Ale vydržíme! :D
Ale moje kamarádka si nechala vyfotit pohlaví miminka a nenechala si to říct a už jsme to vidělii a spolu s námi spoustu lidí a vědí všichni houby! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí