červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
5.2.08 15:41

Pido, moc gratuluji, parada, ze je vsechno v poradku. Teda 423 g to uz je poradny chlapak.
Natalko, tak to bys byla moc hodna, kdyby ses mi zeptala. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.2.08 15:47

Jeni jinak jsem ted v knizce cetla ze se ta kratkozrakost ma hlavne nahlasit porodnikovi takze si myslim ze i tvuj gyndar by ti mel rict jak to je a kdy je nutne jit k ocari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
5.2.08 16:05

Ahoj brebentilky!
Sheelle, bože to je hrozná situace s kamarádem!Myslím, že všechno už tu napsaly holky. Nebylo to snad i v TV???

Stokvítku, já tipuju holčičku :lol: ale znáte moje tipy!
Myslím, že už Niki v tuto dobu ví, co čekají!
Pído, gratuluji ke chlapečkovi a ten je čuňátko, pije vodičku, co si načůrá - ale co těm našim chudáčkům zbývá,že?

Byla jsem na tom předporodním kurzu a jsem moc spokojená, jsem ráda, že jsem přešla. Jo a na porodce budou v únoru malovat, tak to tam bude ještě hezčí než to je ted, tak se prý máme na co těšit.Taky můžu chodit zadara do plavání a cvičení v nemocnici, ale nevím, jestli toho nakonec využiju, zatím mám předplacené tamto druhé a to a kurz si nechám proplatit na VZP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
5.2.08 16:16

pido , to je super. Mně se rozlil úsměv na tváři, když jsem to četla. Gratuluji.

K těm přídavkům. Já vím, ze svého okolí, že kolegyně otce neuvedla a zkrátili jí přídavky, neboť jakoby sama dítě „připravila“ o možnost dostávat alimenty. Já vím, že se spousta lidí kvůli právě přídavkům nebere, ale to je tak, když právě zapřou, že spolu žijí. Protože soc. přídavky se vypočítávají od příjmu domácnosti. Já ho „zapírat“ nebudu, ikdyž má taky trvalý pobyt jinde.
S tou matrikou - my tam zajít chceme, aby přítel byl v rodném listu zapsán hned jako otec a nemuseli jsme to řešit později. S tím příjmením stále nevím. Sice říkám, že se bude mimi jmenovat po mně, ale když mě přítel náležitě přesvědčí :wink: , tak ať je klidně po něm. Jen mě zajímalo, že kdybychom se vzali a mimi teď bylo po mě, jaké obštrukce by bylo změnit malému pak příjmení, abychom se jmenovali všichni stejně. Ale tyhle starosti také nechám na přítelovi :)

dioptrie , to musím svému gyndr. nahlásit. Protože mám hodně, ale nosím čočky, tak to asi ani neví. Díky za upozornění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
5.2.08 16:51

holcicky, dekuji za gratulace 8) ted jeste cekam s cim prijde ta niki.. jestli taky pindicek :lol: a porad se po vcerejsku neozvala ta aknel, co?? no snad ji to zase pan primar neodrekl :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.2.08 17:07

Tak jsme doma, a nedopadli jsme nejlíp, ale snad taky ne nejhůř. Matoušek má dilataci ledvinových pánviček, takže se uvidí jak to bude dál. V nejčastějších případech je to v pořádku, jen je nutná nějaká operace, v horších případech, ale vzácnějších, jak miminko roste, tak se zvětšují ledviny a nemusí správně fungovat. Jinak je úplně v pořádku, dr ho celého prohlídl a poměřil. Tak snad to bude v pořádku. A taťka je šťastný že je to kluk a je plný optimismu že to bude v pořádku.Za měsíc jdu na kontrolu, tak uvidíme jak to vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.2.08 17:18

tak jsme tady.potesim asi palonku jeji kariera vestkyne neni zcela ztracena :lol: takze pan doktor rekl ze to bude samozrejme co je hodnejsi a krasnejsi holka :P
pido gratuluji ke klukovi,bylas prvni no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
5.2.08 17:21

Holky, jste hodné, že máte milá slova útěchy, ale ač jsem psala, že to je kamarád, tak jsem ho až tak moc neznala, i když ho za kamaráda považuji. Spíš máme společné přátele. Doufám, že se zlepší, určitě vám časem napíšu. A ano, myslím, že to v televizi bylo, dají tam fakt už všechno :/

Ralelo, uvidíš že bude Matoušek v pořádku, moje sestřenka to měla taky, ale to už je dávno, přišlo se na to až když byla docela velká, tenkrát ještě ultrazvuk snad ani nebyl. A normálně šla na menší operaci a je v pořádku a to bylo fakt už před hafo let.

Pido, gratuluju moc a Stokvítku, koukej mít kluka, ať máme převahu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
5.2.08 17:28

Píďo, moc ti gratuluji k chlapečkovi, Niki, tobě blahopřeji k holčičce.
Ralelo přejeme Matouškovi aby ledviny byly v pořádku, a moc ti gratuluji k chlapečkovi.
Moc všem děkuji za info o ultrazvuku.
Píďo, my to právě chceme říct hned na začátku, že nechceme vědět pohlaví.

Předěláváme pokoje tak zase běžím makat.
Hezký večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
5.2.08 17:34

Ralelo, gratuluji k chlapečkovi!A jistě bude silný a šikovný a všechno krásně zvládne
Niki, gratuluji k Leničce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
5.2.08 17:39

Pido - moc, moc gratuluju k chlapečkovi !!
Nikki - a tobě velká gratulace k holčičce !!
Ralelo - Matoušek bude určitě v pořádku - moc mu držím palečky. A dovedu si představit, jak musíte být šťastní, že to bude kluk - po 3 holkách, ne ?
Palonko - vy taky máte cvíčo a plavčo v nemocnici ? To jen to Brno je 100 let za opicemi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.2.08 17:49

Niki toz gratuluji k Lence!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak Michal ted bude mit v baraku tri baby,co :wink:

Ralelo Matousek bude v poradku a vsechno se zlepsi..Hlavne ze je jinak vse dobre..

Palonko tak vy to mate tak jako u nas s tim plavkem a cvickem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
5.2.08 18:11

ralelo - matousek bude urcite v poradku, moc drzim palce..
niki - velika gratulace k lenicce!!! u nas by holku jinak brala cela rodina asi radeji (babicky i svagrova) :lol: nejhur to nese moje maminka (sama tolik touzila po chlapeckovi jakoubkovi a mela jen holky) a ted by chtela jen same rozmazlovaci, tulive vnucky :lol: :wink: a svagrova ma uz dva raubire, tak snad bude princezna 2. v poradi :wink: nejvetsi radost z chlapecka ma nastavajici tatinek… :wink: bude mit sveho pokracovatele rodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
5.2.08 18:12

Pido - gratuluju k chlapečkovi!!! A jméno Samuel - jen doporučuji :wink:
Niki - tak další princezna!! Gratuluju!! To bude mít Natálka malou a živou panenku.
Ralelo - gratuluju k chlapečkovi a doufám, že bude vše v pořádku!
Tami - tak mi to máme naopak, já bydlim u přítele a trvalý bydliště mám u našich, takže já zapírat nebudu, kdyby k našim přišli, tak tam dětský pokoj nenajdou. Právě ségře od přítele sociálka byla na kontrole asi už dvakrát.
A s tim příjmením - já taky chtěla aby měl příjmení po mně, ale řikala jsem si, že kdyby jsme se v budoucnu chtěli vzít, tak pro dítě by nebylo moc dobrý měnit příjmení, třeba ve škole, těžko se na to zvyká, znám to od sestřenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.2.08 18:36

Holky dík za podporu, manžel je šťastný jak blecha, každému se chlubí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie