Poradna duly
Jana Čurdová
Naty no ja jsem od zacatku chtela aby dite melo prijmeni po Liborovi ale jednou jsem se na nej nastvala a rekla mu ze se mala bude jmenovat po me a tim ho chtela malicko potrestat ale pak jsem si rekla ze to je vlastne jedno takze i kdyz se nevezmem tak Ema bude po nem.
Ralelo a co holky?Ty musi mit taky velkou radost,ne?
Jinak my jsme dneska koupili ohrivacku lahvi a jidla od Tefalu za 790kc coz je super cena.
Tami já přítele taky takhle škádlila, že malej bude po mně
Ale tak je běžný že když spolu ti dva žijí, tak se dítě jmenuje po otci. Ale nechám si ho zapsat hned do občanky, aby věřili, že je můj ![]()
Tami super kup. Ty už se s výbavičkou chystáš do finále co? Já teda plánuju tyhle věcičky kupovat všechny od Aventu, až podle toho jestli budeme kojit, takže mám katalog Avent a v něm zaškrtaný co bude třeba když budem kojit a když nebudem kojit a podle toho pojede taťka nakupovat ![]()
Naty no to vis-za ty prachy-nekup to ![]()
Jinak ja si malou taky napisu do obcanku at kazdej vi ze je moje.A ohledne toho jmena-no my o tom diskutujem dost casto,me treba obcas vadi ze budu chodit s malou k doktorce,budu si tam chtit zavolat a predstavim se jinym prijmenim ale budu volat kvuli male ktera se jmenuje jinak..Ale co uz..
Pido gratuluju k chlapečkovi. Niki tobě k další princezně
a ralelo tvému klučíkovi hodně zdravíčka, uvidíš že bude vpořádku!
no holky chtěly spíš zas tu holku. Pořád o tom mluvily, tak asi pro ně trochu sklamání… ![]()
Jo Tami to s tim příjmením znám od ségry, jmenuje se po svym taťkovi, takže jinak než máma a já, a já třeba chodim občas na třídní schůzky, vždycky se představim a učitelka hned - ta k nám nechodí, to jste si spletla třídu, no takže pak vysvětluju ![]()
Ale u doktorky si zvykli, přeci jen na vsi se zná každej s každym
no jo na vsi..i kdyz Ostrava je taky takova ves ![]()
Tak ja jdu zalehnout k tv,rano vstavame uz po seste a valime na polikliniku kvuli tem testum na cukrovku..
Vsem co jdou zitra na kontroly preji hodne stesti a same radostne zpravy o miminkach a Stokvitku-at je to kluk ![]()
Tak holky, zítra vás jde na kontroly a cukrkandl pěkná banda, takže:
Fio, Ivi, Leni, Stokvítku, Jeni, Luckáčku, Eviško a Tami přeji úspěšné kontroly!
Evi, ještě jsem ti nepochválila fotečky vašeho překvapeníčka
Ralelo, myslím, že bude mít vytoužený chlapeček krásné tři sudičky opatrovatelky!To budeš mít pomocnice!
Naty, ty jsi teda nachystaná, zaškrtané co bude třeba koupit
Tami, ty teda jedeš v těch nákupech!!Tak na toto já ještě vůbec nemyslím
Před chvílí jsem měla nějaký spín, tak jsem si pobrečela, ani nevím proč… tak jsem si chvilku zdřímla…
Dobrou noc!
Tak tady je ta nase princezna 
drzim vam zitra palce na kontroly a hlavne na ten cukrovy zazitek
![]()
Ralelo a vam at to dobre dopadne!!!
jo a placenta uz se vytahuje,uz je v dobre vysce takze snad me rezat nebudou ![]()
Niki, téda, to je krásný profilek!Ta byla teda hodná, že tak zapozovala!Jo a už jsi přesně v půlce!
nojo taky na to cucim ze uz pulka utekla ![]()
mala byla porad takhle akorat tou rucickou na nas porad mavala ![]()
Holky, dneska mimořádně i takhle večer.
Všem, co jdou také zítra na kontrolu, přeji klidnou noc a zítra samé dobré zprávy.
Dobrou…
hoooooodne stesti a dobrych zprav na dnesnich kontrolach!!!!
a na cukriky silny zaludek ![]()
dobrou…