červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
6.2.08 18:12

Tami, myslím, že to zamknout může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
6.2.08 18:12

Taminko tak to budeš hodná když to zamknutí zařídíš. A ty kalhotky co jsou v DM tak to jsou ony, co jsem koupila, je jich tam 5, takže akorát do porodnice. Jinak DM - myslim, že si se tam taky loni přihlasovala do tý soutěže? Tak letos maj zas soutěž o nábytek, tak já tam dneska nesla přihlášku a řekli mi, že už jsem zaregistrovaná z loňska, že už teď to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.2.08 18:14

jj ja tam jsem taky zaregistrovana z lonska takze letos utru :evil: :evil: O kalhotkach vim ze je jich pet kusu a v te bonusove knizecce je na ne kupon.
Jinak Naty ha ha ha na Mamba :lol: :lol: :lol: :lol:

Tu diskuzi-chcete zamknout tuhle stavajici nebo ji nechat otevrenou a zalozit druhou ktera bude zamknuta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
6.2.08 18:15

Tami ja myslim ze v tehle situaci jsme vsechny pro zamceni ale pak se sem dostaneme bez problemu,nebo je to na heslo?

natalko tak natali jsou tri a taky se stiti jit zkusit jak kope ale vi ze tam je,jak se jmenuje a ze az se narodi tak nebude umet mluvit a chodit tak ho musi vozit v kocarku.a pak si budou hrat.myslim ze si o tom udelala vlastni obrazek a z reality bude stejne prekvapena :)

Palonko mouka,strouhane brambory,vajicko,sul,cukr,drozdi,mleko nebo voda…po vykynuti na oleji(ne na mouce) vytvaruji langos a dam to do variciho oleje.na oleji to delam proto ze pak to nenasakne olejem u smazeni a nejsou takove mastne jak na stanku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
6.2.08 18:18

Niki, dík, akorát nevím to množství kolik čeho…No, tak at jsou dobré a všem chutnají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.2.08 18:18

Niki ta diskuze se zamkne,pote bude tam kde je pod stalou diskuzi odkaz na „skupiny“,tam si najedem,kliknem na tu nasi a bude to.Nejdriv ale jak se to zamkne,tak pokud bych to vyridila ja tak da Lesi me heslo a pak vsechny kdo tu jsme zazadate jakoby o vstup a jakmile uz tam jednou budete tak pak uz to bude bez hesla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
6.2.08 18:19

Já bych zamkla celou tuto diskuzi, když už se to bude dělat, určitě bych nezakládala další…ale zálaží jak holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
6.2.08 18:19

Palonko tak tyhlety veci ja neresim,ja delam vsechno od oka takze ti fakt nereknu kolik ceho.proste primerene.to slovo michal nesnasi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
6.2.08 18:20

Souhlasím s Michalem, když se na něco ptám tchyně, jak to dělala, tak to slyším taky :twisted: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
6.2.08 18:21

tak promin no.ja se zeptam segry na recept :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
6.2.08 18:23

Néé v klidu, to já jen tak… můžu se normál mrknout na netu, jen mě zajímalo, jak konkrétně to děláš ty, no asi si občas nerozumíme,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
6.2.08 18:25

Ahoj holky,
dneska jsem nejaka rozlitana, sotva jsem vas docetla. Moc si toho nepamatuju, ale:
zamceni - naprosty souhlas
kontroly - vsem moc gratuluju a kdo nemel jen same dober zpravy - urcite brzo budou, musime verit
luckacku - nesmutni kocicko a drz se! Zni to hrozne, ale stejne ti nic jineho nezbyva a ty to zvladnes!
Moni - jsem rada, ze ti Bioparox zabral, i kdyz ti tak nechutnal, snad si vylepsil reputaci
Tami a Evisko , gratuluju k zvladnuti cukrtestu, taky me to ceka, tak to snad preziju jako vy.
kosile vs. pyzamo - u me urcite kosile!
Vic si nepamatuju, to bude tehu demence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
6.2.08 18:26

tak me to nedela problem zjistit to ale jak chces :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.2.08 18:34

jj jinak taky u me vyhrava kosile..

A pisu teda Lesine o zamknuti a az mi napise jak to bude probihat tak vam pisnu,ju

No a prehledla jsem ze Moni pomohl Bioparox-no vidis!!A to byl tak hrozny :wink:

Jinak vyhlizim Aknel,Fio a Stokvitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.2.08 18:35

Ahoj holky,

tak ultrazvuk dopadl dobře :)

Moc se nedostanu k pc, protože tu Péťa spí, je nemocný.

Omlouvám se proto, že jsem tu jen na skok.

Tami, se zamčením souhlasím.

Pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí