Poradna duly
Jana Čurdová
Taminko tak to budeš hodná když to zamknutí zařídíš. A ty kalhotky co jsou v DM tak to jsou ony, co jsem koupila, je jich tam 5, takže akorát do porodnice. Jinak DM - myslim, že si se tam taky loni přihlasovala do tý soutěže? Tak letos maj zas soutěž o nábytek, tak já tam dneska nesla přihlášku a řekli mi, že už jsem zaregistrovaná z loňska, že už teď to nejde.
jj ja tam jsem taky zaregistrovana z lonska takze letos utru
O kalhotkach vim ze je jich pet kusu a v te bonusove knizecce je na ne kupon.
Jinak Naty ha ha ha na Mamba
![]()
Tu diskuzi-chcete zamknout tuhle stavajici nebo ji nechat otevrenou a zalozit druhou ktera bude zamknuta?
Tami ja myslim ze v tehle situaci jsme vsechny pro zamceni ale pak se sem dostaneme bez problemu,nebo je to na heslo?
natalko tak natali jsou tri a taky se stiti jit zkusit jak kope ale vi ze tam je,jak se jmenuje a ze az se narodi tak nebude umet mluvit a chodit tak ho musi vozit v kocarku.a pak si budou hrat.myslim ze si o tom udelala vlastni obrazek a z reality bude stejne prekvapena ![]()
Palonko mouka,strouhane brambory,vajicko,sul,cukr,drozdi,mleko nebo voda…po vykynuti na oleji(ne na mouce) vytvaruji langos a dam to do variciho oleje.na oleji to delam proto ze pak to nenasakne olejem u smazeni a nejsou takove mastne jak na stanku ![]()
Niki, dík, akorát nevím to množství kolik čeho…No, tak at jsou dobré a všem chutnají
Niki ta diskuze se zamkne,pote bude tam kde je pod stalou diskuzi odkaz na „skupiny“,tam si najedem,kliknem na tu nasi a bude to.Nejdriv ale jak se to zamkne,tak pokud bych to vyridila ja tak da Lesi me heslo a pak vsechny kdo tu jsme zazadate jakoby o vstup a jakmile uz tam jednou budete tak pak uz to bude bez hesla..
Já bych zamkla celou tuto diskuzi, když už se to bude dělat, určitě bych nezakládala další…ale zálaží jak holky
Palonko tak tyhlety veci ja neresim,ja delam vsechno od oka takze ti fakt nereknu kolik ceho.proste primerene.to slovo michal nesnasi ![]()
Souhlasím s Michalem, když se na něco ptám tchyně, jak to dělala, tak to slyším taky
![]()
Néé v klidu, to já jen tak… můžu se normál mrknout na netu, jen mě zajímalo, jak konkrétně to děláš ty, no asi si občas nerozumíme,že?
Ahoj holky,
dneska jsem nejaka rozlitana, sotva jsem vas docetla. Moc si toho nepamatuju, ale:
zamceni - naprosty souhlas
kontroly - vsem moc gratuluju a kdo nemel jen same dober zpravy - urcite brzo budou, musime verit
luckacku - nesmutni kocicko a drz se! Zni to hrozne, ale stejne ti nic jineho nezbyva a ty to zvladnes!
Moni - jsem rada, ze ti Bioparox zabral, i kdyz ti tak nechutnal, snad si vylepsil reputaci
Tami a Evisko , gratuluju k zvladnuti cukrtestu, taky me to ceka, tak to snad preziju jako vy.
kosile vs. pyzamo - u me urcite kosile!
Vic si nepamatuju, to bude tehu demence…
jj jinak taky u me vyhrava kosile..
A pisu teda Lesine o zamknuti a az mi napise jak to bude probihat tak vam pisnu,ju
No a prehledla jsem ze Moni pomohl Bioparox-no vidis!!A to byl tak hrozny ![]()
Jinak vyhlizim Aknel,Fio a Stokvitka
Ahoj holky,
tak ultrazvuk dopadl dobře ![]()
Moc se nedostanu k pc, protože tu Péťa spí, je nemocný.
Omlouvám se proto, že jsem tu jen na skok.
Tami, se zamčením souhlasím.
Pěkný večer.