Poradna duly
Jana Čurdová
Palonko uzij si plavani,ja jdu zitra v deset takze pokud tu nebudu cumakovat opet uz v sedm tak se ukazu az tak po poledni.
Jinak asi jsem vcera nemela svuj den a nebo jsem se proste jenom trosicku bala.
Libor uz je na ceste zpatky a meli by tady byt kolem devate tak uz se na nej moc tesim.
Ahoj holky, tak jsem zpatky z veteriny, tak ji dali masticku, kterou uz mam stejne doma, takze vcelku navsteva k prdu. No alespon jsem si vzala ten rentgen, jeste mi pan doktor rikal, ze to tam konzultovali s kolegou a ze teda horsi nohy v zivote nevidel, ze je to snimek do ucebnic patologie a ze je kandidatka na endoprotezu, tak jsem ho malem poslala do prdele (damy prominou), protoze na tyhke kecy rozhodne zvedava nejsem. Kazdopadne jsem rada, ze ten RTG snimek mam, pujdu k tomu orthopedovi a kdyz tu diagnozu potvrdi, tak koupime nejaky dobry chondroprotektiva na klouby a bude holka chodit plavat…Hahaha, asi ji vybudujeme i bazenek…
Diky za podporu, je to takovy moje prvni miminko…
Kacho urcite si se snimkem zajdi k orthopedovi a na to co rikal ten blb se vyprdni.
Kupte si domu bazenek a Angi bude plavat a za par let se k ni prida i miminko ![]()
Mas pravdu Tami, cachtat se tam muzou obe!
Jdu delat francouzsky brambory, tentokrat se zakysanou smetanou, uz se mi na ne sbihaji sliny. Papa zatim
hmm mnam..zrovna jsem uvazovala co s jednou zakysanou smetanou kterou MUSIM spotrebovat do zitrka..Co do toho davas?
kacho tak ji to omyvej taky tim repikem at se to trosku vysusuje.ono masticka to spis udrzi vlhke
a s nozkama to snad bude v poradku ![]()
prave jsem zazila adrenalin,vydrazila jsem si mlynek na mak ![]()
No Tami nacpu tam co dum da - brambory, vajicka natvrdo, okurku, nejaky salam (ted jsem dala kureci toceny), nejaky eidam a nakonec co zaliju zakysankou s dvema vajickama, nejaka sul, pepr, podravka, nekdy dam i cibuli, ale prave kvuli prdikum ji tentokrat vynechavam.
Ja si posledni dobou na zakysance nejak ujizdim, pridavam si ji do okurkovyho salatu, neco jako tzatziky, jen to tolik nekorenim.
Niki , zatim ji to polevat nemuzu, protoze to ma prisity na takovy molitakovy podlozce, ale hned jak ji to v nedeli sundaj, tak se vrham na repik a budu macet a macet. Dekuju moc.
kacho nemas zac,hlavne kdyz to pomuze ![]()
jinac co se tyce tzatziki tak ja to delam akorat z okurky,smetany,cesneku a soli.ja nekorenim nic,to je fujtajbl ![]()
Ahoj holky!
Zdravím po hooooodně dlouhé době!!
Doufám že jste všechny v pořádku i mimísci, pár stránek jsem jen proletěla očima, ale nedočetla.
Já dnes byla na UZ, a dr zjistil prďolkovi zvětšený močový měchýř a ledvinové pánvičky. Prý to nemusí nic znamenat, kdyby mi prý dělal UZ za dvě hodiny, tak by to mohlo být třeba v pořádku, ale pro jistotu mě poslal na UZ do fakultky v Ostravě. Tak zítra tam jedu, tak uvidíme. Celkem mě uklidnil, všechno mi vysvětlil, tak snad to bude v pořádku.
Ahoj Ralelo, zitra budu drzet palce! Urcite to bude v poradku. A co jinak? Co holky?
Niki , ja prave nedavam ted ani cesnek, moc mi nesedi. Jinak mam special pytlik koreni primo na tzatziky, koupila jsem ho na dovce v Recku a s tim je to super, ale je tam cesneku hodne, takze je ted uklizeny a doufam, ze vydrzi nejaky ten rok. ![]()
Tedááááááá holky,
esli budu po porodu vypadat takhle, tak to ještě že nemáme žádnou kočku ![]()

Ralelo tak snad to bude vsechno v poradku!!!!!!!!!Budu na vas dva moc myslet a urcite nam dej vedet jak to dopadlo.Drzim pesticky.
Anteeo no dost udesnej obrazek ale my to nemuzeme posoudit protoze ani jedna z nas nevi jak vlastne vypadas ![]()
Zakysanka-no ja udelala koprovku a prdla to tam a je to baaaaaajo
Tzaziki nemusim a ted jeste v tehu neco s cesnekem tak mam dalsi zlucnikovej zachvat.
I kdyz nevim jak se bude male libit ze jsem se ted natapala koprovkou ![]()